26.06.10
15:10
Здравейте искам да ви питам могали да постигна същите мускули в къщи както ги правят във фитнеса аз съм на 14 г тежа 50 кг висок съм 170 см и съм начинаещ в фитнеса желая да натрупам за кратък период маса и да оформя мускули нуждая се от тренировъчна програма и и програма за хранене моляви да ми направите такава благодаря предварително!
Кво?
Чакай са малко! Пауза!
С какво разполагаш вкъщи? Дъмбели някакви? Лост за набиране? Уред за кофички? Щанга нещо? Можеш ли да се набираш? Как? Кофички можеш ли да правиш?
А с тия кила ... яж месо, картофи и без простотии като дюнери и бургери.
И като ти се расте, зарежи футбола .... не тичай пред блока ... просто си блъскай! Ама дай малко повече инфо за тоя “Фитнес в къщи”!
Каквото и да имаш вкъщи няма да постигнеш това,което в залата.Но не се притеснявай още си подрастващ. :)
Пич , бягай на лостовете и на успоредката , отделно има още хиляди варианти на лицеви опори и клекове , така че има ли желание има и начин !
27.06.10
05:39
казано от Николаи на 26.06.10, 16:14:
Каквото и да имаш вкъщи няма да постигнеш това,което в залата.Но не се притеснявай още си подрастващ. :)
Това е напълно невярно,да не кажа и по-силна дума...
27.06.10
07:10
казано от Николаи на 26.06.10, 16:14:
И каква е разликата вкъщи или в залата ? Никаква. Вкъщи даже е по-яко
27.06.10
07:44
Йордан Йовчев не е тренирал с щанги и машини, а на земята, лоста и успоредката.
Колко ходещи редовно във фитнеса познавате с по-добри тела от неговото?
благодаря за отговорите моля за информация какви трябва да са първоначално уредите във къщи за да тренирам все още не съм си купил но ще го направя само , че ми трябва повече информация какво точно да купя .
получих съвет да се храня с картофи и месо но само с това ли , може ли някой да ми направи хранителен режим , например по-колко пъти на ден да се храня и т.н.
Разрешено ли е да взимам допълнителни стимуланти и какви ?
Очаквам вашите отговори и благодаря предварително.
За уредите: Започни с дъмбели. Лост някакъв си вземи. За по-изгодно си намери сглобяеми дъмбели и някакъв малък прав/крив лост със същото Ф като отвора на дисковете на дъмбелите. Намери си място, където да се набираш. Но като за начало започни с упражнения със собствена тежест. Както ти написах по-нагоре: единия ден бутай, другия - дърпай.
За храненето: Месо и картофи бяха за пример. Разрови се из форума. Има цял раздел за хранене за покачване на тегло. Яж на всеки 2-3 часа без да преяждаш.
За стимулантите: Всичко, което не е забранено е разрешено. Започни с протеин. След време си вземи аминокиселини. После пробвай креатин, може и витамини да вземеш, но те са далеч в бъдещето.
И все пак не очаквай големи резултати в домашни условия. За лятото няма да се оформиш/пораснеш/втвърдиш.
П.С. Я разгледай тази тема: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/43351/ За в бъдеще може да ти е от полза
Мнението беше редактирано от LDoeN на 27.06.10 09:09.
казано от LDoeN на 27.06.10, 09:03:
За стимулантите: Всичко, което не е забранено е разрешено. Започни с протеин. След време си вземи аминокиселини. После пробвай креатин, може и витамини да вземеш, но те са далеч в бъдещето.
Правиш ли разлика между хранителни добавки и стимуланти?
” Всичко, което не е забранено е разрешено. Започни с протеин. “
Ужас... Кофеинът е в допинг листа - да спирам ли кафето ?!
Е някак кофти ще е да обяснявам на 14-годишен, трениращ вкъщи, за стимуланти. За това изброих добавки. За момента те са му предостатъчни.
ЕДИТ: Хах, Владимир92, интересен довод, но я кажи един състезател, наказан само за повишени нива на кофеин ;)
Мнението беше редактирано от LDoeN на 27.06.10 11:43.
имам нов въпрос да ми кажете упражнения за крака който да са изпълними в домашни условия че в сайта неоткрит такива .
http://www.bb-team.org/exercise/2752/ - Пистолет
http://www.bb-team.org/exercise/2692/#axzz0s3MD03QG - Български клек (за момента без тежест)
Също са описани и няколко стречинга (разтягания).
Разрови се за Сиси клек и Добро утро (аз в началото го правех с на мама точилката).
Има доста упражнения за крака, изпълними в домашни условия.
Мнението беше редактирано от LDoeN на 27.06.10 11:49.
На състезания, които има строг контрол като нищо ще те “скъсат” ако имаш “еди колко си” мг кофеин в урината ;)
29.12.15
12:48
Модерация: Непозволено съдържание!
Моля, спазвайте правилата на форума!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.12.15 12:49.