23.06.10
16:59
Здравеите аз съм на 16г 181см висок и тежа 67кг . Искам да кача маса ,ако може да ми кажете дали с тази програма щте мога .
Мисля да си взема и КРЕАТИН.
1 ви ден - бицепс , трицепс
2 ри ден - предно , странично рамо
3 ти ден - корем , крака
4 ти ден - гръб , гарди
5 ти ден - бицепс , трицепс
6 ти ден - почивка
7 ми ден - почивка
Благодаря предварително .
А задно рамо :) ;? Също така трябва да опишеш точните серии на конкретни упражнения. Нямаш никаква почивка .Тренираш бицепс и трицепс 2 пъти в рамките на 5 дена, което не е удачно.
Мнението беше редактирано от Riko на 23.06.10 17:10.
Мисля че няма смисъл да тренираш 5 пъти в седмицата. Ако тренираш 3 или 4 пъти седмично ще ти се отрази по-добре. Освен това трябва да ядеш здраво :)
Дали е удачно да тренираш в един ден гръб и гърди заедно,
а в другия да правиш само предно и средно рамо (защо без задно ?)
А и не прави ръце 2 пъти седмично - няма ефект да знаеш.
Тук и мойта програма направо я “смазаха” , та малко с половин уста говоря
Бицепс и трицепс ги тренураш два пати браво това са наи голиамите мускули и е редно даже трипати. :)
Дай повече информация за себе си - преди тренирал ли си, ако си - как. Как се храниш? Пусни цялата програма, с упражненията, защото това може да е правилно, може и да е грешно - зависи от упражненията, а не толкова от подредбата им.
казано от bolt94 на 23.06.10, 16:59:
Здравеите аз съм на 16г 181см висок и тежа 67кг . Искам да кача маса ,ако може да ми кажете дали с тази програма щте мога .
Това само гадател може да ти каже, освен ако не дадеш повече информация за самите тренировки.
Но съдейки по сплита и физическите ти данни, бих казал, че по-скоро няма да можеш.
казано от vatman на 23.06.10, 19:54:
Бицепс и трицепс ги тренураш два пати браво това са наи голиамите мускули и е редно даже трипати. :)
Пича си мисли, че така ще му пораснат ръцете.
Защо не си избереш програма от тук за начинаещи:
http://www.bb-team.org/fitness/workouts/#axzz0rkmca6lw
А и задръж с креатина.
казано от bolt94 на 23.06.10, 16:59:
Мисля да си взема и КРЕАТИН.1 ви ден - бицепс , трицепс
2 ри ден - предно , странично рамо
3 ти ден - корем , крака
4 ти ден - гръб , гарди
5 ти ден - бицепс , трицепс
6 ти ден - почивка
7 ми ден - почивка
Благодаря предварително .
Не искам да давам директен отговор, но щом искаш маса ЯЖ за такава. Не си казал какво ти е храненето?
А ако ще и по 1 или по 100 серии на тренировка да правиш, нямаш ли качествена храна няма да постигнеш желаното от тебе.
Прегледай си програмата.
Пет тренировачни дни без почивка направо ще те скапат. Гърба и гърдите в един ден и цели две тренировки за ръце ... не се излагай. Няма пак да влизам в подробности за малките и големи мускулни групи, но ти маса с тази програма няма да качиш. Независимо дали ще взимаш креатин или дори тестостерон.
Тренирай мускулите като редуваш малка и голяма мускулна група, започвайки с ГОЛЯМА! Почивай по един ден на всеки 2-3 тренировачни! След няколко месеца поразпитай за правилната техника за тяга и клек с щанга. Набирай се! Прави и задно рамо! Защо без него? Тренировката за рамо зпочвай със средната глава. Тя е най-голяма и най-приоритетна.
Яж през 2-3 часа! Зарежи футбола и тичането за релеф! Маса се прави във фитнеса с гирите и у вас с вилиците!
Вземи си с креатина и протеин, после може да пробваш и аминокиселини.