29.06.10
11:15
Първо Да благодаря за полезната информация за креалкалина която ми предоставихте чрез отговорите си - резултата за 2 седмици досега е към 2 кг отгоре с минимално омазняване което е направо чудовищен напредък за мене като се има на предвид че съм 1.81 м 93 кг
А сега по темата - смятам след като изпия цалата опаковка на Креалкалина да пробвам прехваленият тук продукт на Геномикс - Слин Сейн .Първо да предупредя - изчел съм всичко възможно за продукта така че си спестете коментарите от рода че то си пишело как се взима и т.н.Искам да чуя ВАШЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ за продукта базирано на ВАШИЯТ ОПИТ с него .Би ми дошло добре някои да ми обясни с прости думи как точно деистват двете билки вътре в продукта тъи като от бомбастичните обяснение в сайта на Геномикс останах малко озадачен - наистина ли две билки могат да мимикрират инсулина в степента в която го описват???
Благодаря предварително на всички които ще си направят труда да ми отделят от ценното си време:”)
Темата беше редактирана от caihundrel на 29.06.10 11:15.
Ако не намериш ревюта по чужди сайтове, погледни ревюта за продукта P-slin на USPlabs, който е със същите две билки.
29.06.10
13:57
Пиши в google genomyx Slin-Sane review и излиза доста информация.
Ето първите 3, които излизат при търсене:
http://www.bodybuildingdungeon.com/forums/supplements/42689-genomyx-slin-sane-review-mikeh40.html
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=125145731
http://www.nutraplanet.com/manufacturer/genomyx/slin-sane-60-caps/reviews
29.06.10
14:05
тия съм ти чел
исках да чуя вашето мнение
caihundrel , аз пих Слин зимата , когато качвах. Резултат имаше и да си призная беше доста добър. Качих 4кг. , но не мога да кажа чисти , защото бях на ВВД и омазняването беше неизбежно , но с подходяща диета , мисля че 2кг. чисти са постижими. Слинът го чуствах много добре , което се изразяваше в напомване , фокус , сила и увереност . Единственото , което не ми хареса е , че имах постоянен билков вкус , което към края на опаковката вече не можех да издържам , наистина е гадно. Та , ако искаш реални резултати , запаси се с 2 опаковки , спазвай хубава диета със задължителен въгл. прием и най-важното - тренирай на макс :)
29.06.10
14:19
Защо с 2 ?Ти по колко взимаше на ден? Навсякъде пише че се взимат по 1 хапче преди 2-те наи-наситени с въглехидрати яденета - тоест по 2 на ден
Пих по 2 на ден , както пише , но не гонех оптимален резултат , защото бях и на Сайз. Ако искаш Слин-а да ти е основно “гориво” , задължително по 3 на ден , с 3 въгл. хранения. Точно за това ще ти трябват 2 опаковки. Те ще ти стигнат за пълен цикъл от 40 дни , което ще е напълно достатъчно. А колкото до бленда от билки - учудващо работи , и аз не вярвах :)
29.06.10
14:32
А по колко въглен на прием? Пише по 60 гр. което ми се струва крайно недостатъчно.....и преди или след приема се взима щото пише заедно ама не го уточняват точно кога?
Първо да предупредя - изчел съм всичко възможно за продукта така че си спестете коментарите от рода че то си пишело как се взима и т.н.
Значи ако наистина беше изчел всичко за продукта от ФОРУМА щеше да знаеш и НАШЕТО мнение за него.Пълно е с теми за слина,доскусии,мнения и ревюта и то всичко тук във форума ;)
слин сейн
1.100гр бързи + бавни въглехидрати + 30-45гр протеин
2.60-70гр бавни въглехидрати + 30-45гр протеин
слин сейн
3.120гр бавни въглехидрати + 30-45гр протеин
тренировка
слин сейн
4.70гр бързи въглехидрати + 30-45гр протеин
Така правих като качвах. Останах очарован!
29.06.10
14:44
Владимир мерси това беше много полезно - направо го принтирам :)
29.06.10
15:10
Пих по 2 на ден , както пише , но не гонех оптимален резултат , защото бях и на Сайз. Ако искаш Слин-а да ти е основно “гориво” , задължително по 3 на ден , с 3 въгл. хранения. Точно за това ще ти трябват 2 опаковки. Те ще ти стигнат за пълен цикъл от 40 дни , което ще е напълно достатъчно. А колкото до бленда от билки - учудващо работи , и аз не вярвах :)
Мерси за инфото дано и аз да остана приятно изненадан:)
Би ли казал как усети кре-алкалина и на коя марка беше ? От първият път ли го усети ? Благодаря предварително :)
29.06.10
21:14
марката не си я чувал 100% - PVL
според мен няма значение каква марка e - то патента е един и няма да сбъркаш на която и марка да вземеш така че само гледаи да ти е изгодно:)
А почнах да го усещам чак след 1 седмица
марката не си я чувал 100% - PVL
според мен няма значение каква марка e - то патента е един и няма да сбъркаш на която и марка да вземеш така че само гледаи да ти е изгодно:)
А почнах да го усещам чак след 1 седмица
Да аз точно за това се чудя, защото нали е патентована апък цените са доста различни. Забравих да те опитам от колко табетки си взе 120 или 240. Как ги взема в тренировъчен и не тренировъчен и за колко време ти стигна. (не че незнам как се пие, но искам да попитам ти как си го вземал просто, защото си имал резултат) :)
30.06.10
08:11
моите са по 850 мг едната и взимам 2 с яденето преди тренировка и 2 след тренировка
в нетренировъчен ден взимам 2 сутрин и 2 вечер
Аз лично от SlinSane нищичко не съм усетил... направо ми беше трудно за вярване след всичките положителни мнения изчетени тук. Пробвах много варианти - с бързи, с бавни въглехидрати, дори си бях взел CarbSlam специално заради слин-а. Никаква разлика нямаше дали ще приемам въглехидратите със или без него. Няколко пъти дори опитах обратното нещо - СлинСейн и след това никакви въглехидрати - пак същия резулатат. Имам десетина капсули останали от опаковката. При няколко мои познати положението беше същото - пълни non responder-и. Всъщност не познавам на живо човек, на който да му е подействал :) . Но това е моя опит с продукта. Надявам се при теб да не се получава така.
30.06.10
08:38
решил съм да пробвам всички прехвалени тук продукти за да мога качествено да ги критикувам:)))
първо - Slin Sane след това Гриин Мага след това Интраболика и след това Джакед-а
И при мен слин-а остави някакви съмнения за ефективността си, ама Интраболика просто кърти мивки :)))) Направо си станах почитател на интра уъркаут продуктите!
30.06.10
12:43
И до интраболика ше стигна:)
Здравей!Аз също съм ползвал Sline Sane и останах доста доволен от него.Трябва ти един що годе добър хранителен режим и задължително въглехидрати с приема на Sline.От употребата му и от наблюденията върху себе си стигнах до извода, че при прием на тази хранителна добавка човек се превръща във въглехидратна “яма”, която трудно би могла да се напълни.Доволен съм, определено продукта лично за мен работи.
30.06.10
14:34
Мерси Мечок
И аз общо взето стигнах до заключение че тоя продукт работи с много въгрехидрати в яденето
Вчера пак слушах един от моита зала да реве че продукта не работил и като го поразпитах се оказа че тои бил на НВД през цялоно време...:)))
смятам сас всяко ядене да приемам поне по 150-200 грама ориз или варени картофи и ще видим какво ще стане
30.06.10
14:55
Е точно за това съм решил да пробвам - нали знаеш че по принцип търговците с това се оправдават че добавките деиствали на всеки различно
А то си е така - аз ползвам един азотен бустер от които направо се разцепвам да тренирам и имам страхотно напомпване купих същият и за един приятел - при него никакъв ефект....
30.06.10
15:38
да де
с тоя отговор оправдават всичко
Еми ако има някой да ти прати 2-3 мостри :) Аз сега като ще взимам 2 продукта от атлетик едж, и слин сейна кой знае от кое ще качвам маса :) Със сигурност ще го бъде обаче .
30.06.10
15:43
Вече си го купих
аз продкти с мостри не пробвам=
30.06.10
18:03
Може да си направиш един дневник или лог - ще е интересно. Тъкмо ще си следиш по-лесно прогреса.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.06.10 18:04.
01.07.10
12:39
твърде неграмотно пиша иначе с удоволствие
но не искам да ставам мишена на Пияндето:)
:D
След като изпиеш добавката, тогава направи ревю.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.07.10 12:48.
01.07.10
12:52
твърде неграмотно пиша иначе с удоволствие
Хахахаха форумното плашило за правопис :D
Само да питам - к’во ти пука кой и за какво те критикува, а при това и във форум?
90% от хората пишещи по форумите не пишат като завършили “Българска филология”, но форуми има.
Мен като ме критикуват за запетайки или стил на писане просто си ги слагам на ... да не ходят пеша :D
01.07.10
12:53
С удоволствие Стоянчо но проблема е при начина ми на прием е невъзможно да се разбере коя добавка точно ми деиства с точност
В момента съм на Трибулус Креалкалин Л карнитин Екстенд Протеин Аминокиселини и т.н. Според мен за да направя достатъчно добър анализ трябва освен анализираната добавка да взимам наи-много още 1-2 като например витамини и протеин а аз по принцип въртя доста доста добавки едновременно...
А какво мислиш за изказването на колегата в съседната тема че “Също така се твърди, че 25гр аминокиселини се равняват на 75гр протеин”???
01.07.10
13:01
Head-Hunter аз добавката Заебин не я спирам също - както виждаш отговарям само на тази които ми пишат нещо полезно или са добронамерени
Но все пак съм нов тука и съм длъжн да се държа прилично:)
С удоволствие Стоянчо но проблема е при начина ми на прием е невъзможно да се разбере коя добавка точно ми деиства с точност
В момента съм на Трибулус Креалкалин Л карнитин Екстенд Протеин Аминокиселини и т.н. Според мен за да направя достатъчно добър анализ трябва освен анализираната добавка да взимам наи-много още 1-2 като например витамини и протеин а аз по принцип въртя доста доста добавки едновременно...
А какво мислиш за изказването на колегата в съседната тема че “Също така се твърди, че 25гр аминокиселини се равняват на 75гр протеин”???
Да, рабирам, аз поради подобни причини също не смея да правя ревюта. Повечето пъти дадена добавка съм я пил в комбинация с различни други добавки и мнението няма да е много обективно. Веднъж тръгнах да описвам за едни амини, които степенувано ги вдигнах до 30броя на ден, пък обяснявах с каква храна, пък дали има и протеин отделно, пък къде и друго нещо...
Все пак можеш да направиш ревю, което да дава най-обща представа. Ще бъде от полза за следващи потребители, които като теб са се чудили дали да заложат на продукта Х, но не са намерили достатъчно информация във форума.
Смело! :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.07.10 13:08.
01.07.10
13:09
Ам то на креалкалин и лкарнитин какво да им правя ревю....тука гледам се правят ревюта само на продукти с гръмки имена пък моите са едни такива скромнички
Стонячо кажи си мнението за “че 25гр аминокиселини се равняват на 75гр протеин”