Помощ за програма за лятото

29.06.10
13:37

Така искам това лято да заякна в две от големите мускулни групи - краката и гърба. Харесах си програма за краката ето я и нея :
http://www.bb-team.org/workout/3171/#axzz0sENgebfe
Краката ще ги правя ден 1 и ден 4

Ден 2 мисля да е за трицепс, бицепс и предмишница.
  * Бицепсово сгъване с щанга/крив лост - 3 серии х 5-8 повторения
  * Кръстосано чуково сгъване с дъмбели - 3 серии х 6-8 повторения
  * Бицепсово сгъване с дъмбели от наклонен седеж - 2 серии х 8-10 повторения (това мога и да го пропускам)
За трицепс очаквам предложения (моля без лег с тесен хват)
С дъмбел зад глава 3 серии 6-8 повторения
Френско 3 серии по 6-8 повторения

За предмишнмица :
  * Пронирано разгъване в китки за предмишници - 2 серии х 15 повторения
  * Сгъване за предмишници с щанга/дъмбел - 2 серии х 15 повторения

ден 3
Гърба ще го тренирам така:
Гребане с щанга 3 серии по 6-8 повторения
Мъртва тяга 3 серии по 6-8 повторения
Гребане с дъмбел 3 серии по 6-8 повторения
Набирания 2-3 серии по 6 повторения
Трапецовидно повдигане на рамене с щанга 3 серии по 12-15 повторения
Ще редувам една седмица гребане с Т-лост и Мъртва тяга да не зема да си прецакам кръста.
Рамо : ден 6
Повдигане ръцете напред 3 серии 6-8 повторения
Повдигане ръцете настрани 3 серии 6-8 повторения
Разтваряне на пек бек машина 3 серии по 6-8 повторения / Повдигане ръцете встрани при наклон напред 6-8 пъти
Ще правя кардио в дните, които са ми почивка т.е през ден тогава ще тренирам и коремните мускули.
Сега ще ме питате тая откачалка си забрави гърдите - Не всъщност се контузих преди 3 седмици :( Скъсал съм мускулни влакна и няма да тренирам между 1 и 3 месеца. После ще наблегна на тях. Просто както виждате сега събирах информация от сайта и гледах да не пиша глупости - предполагам, че има доста такива моля да ме коригирате и да ми дадете още 1 идея за трицепса - може би на скрипеца. Много съм разочарован за гърдите, те са ми фаворита сред мускулните групи а немога да ги тренирам. Целта ми за лятото е повече сила и мускулна маса, ако въобще е възможно. Ще ползвам ИнтрАболик, Интракселл/Слин-сейн и Окси Елит Про да чистя в същото време.Ще си купя протеин в момента имам и около 80 капсули кре-алкалин. Ще тренирам 3 или 4 пъти на седмица като в дните, които не съм във фитнеса ще съм на велото вкъщи или вънка на стадиона ХИЙТ ще ми бъде кардио тренировката. Ако всичко е грешно моля да ми кажете откъде да почна да оправям, защото никак не е лесно да си направя при положение, че трябва да отрежа гърдите.На 17 години съм почти, стажа ми е година и половина като преди това съм тренирал джудо известно време.Ако просто всичко е грешно дайте идея какво да правя :Д. Основно искам да ми станат по силни гърба и краката.
Впрочем аз съм сигурен, че ще мога и да чистя и да кача малко мускул(мога да кажа Александър Маринов е пример за това но аз не съм точно Александър Маринов). Забравих да кажа и как се храня.
Кардио ако не е почивен ден
Сутрин в 9-10 : 4 бъркани яйца с 100 грама сирене
Към 12 : Доза протеин 100 грама овес с 1 лъжица мед
Към 15 часа ще съм на телешка пържола с краставички и зеле
Около 16:30 ще ми е тренировката
След нея веднага протеин
В 18:30 4-5 белтъка тук таме някой жълтък
В 20:30 Телешка пържолка със салата
23:00 100 грама извара с малко ядки
Не всеки път ще е телешко не е евитно а и напоследък не го има навсякъде. Ще разнообразявам с пилешко/свинско/агнешко.Е не винаги ще се храня по график но горе долу тоова е! Пишете и помагайте с каквото можете :)
Успех и по-здрави :)

Темата беше редактирана от Riko на 29.06.10 13:57.

29.06.10
13:52

Колко ти е тежка контузията. В повечето от описаните упражнения гърдите участват по един или друг начин.
Ако е много зле работата, по-добре се възстанови напълно и след това с нови сили в залата. :)

29.06.10
13:59

Ами повечето хора ги боли и дори когато не се натоварват - мен само тогава. Меко ми е на кожата не е твърдо като другата гърда, изпитвам болка само като натоварвам ТЯХ и нищо друго ;) Меко е и има 1-2 “топчета”  и даже може да си вдлъбнеш пръста около 0,5 см. Примерно знам, че за бицепсово сгъване като си прав трябва да дадеш раменете назад, да стегнеш гърдите и да изпълняваш - е не ме боли тогава ПРИМЕРНО! Затова исках да тренирам ще попитам доктора възможно ли да тренирам тяга и клек ама забравих така или иначе ми каза да ходя понеделник пак да ме види.Много ме е яд разбираш ли, гърдите ми изостават от преди сега си представи как ще ми седат..
С 2 думи не е лека, но няма напрежение ако правя всичко ок.

Мнението беше редактирано от Riko на 29.06.10 13:59.

29.06.10
14:54

Също така си мисля да пия артростоп или нещо с глиИУкозамин за ставите, че от време на време си ме наболяват, даже и като клякам тряа да клекна 40-50 пъти разгряващо да се спрат :) Доста ги натоварвам ама се чудя само 1 месец като ги приемам ще има ли ефект.Защото знам, че глИУкозамина трябва да се приема доста време да се усети подобрение.
Немога да намера буквата ИУ, клавиатурата..е бъгава няма е :Д

29.06.10
21:09

Промених е малко

Мнението беше редактирано от Riko на 30.06.10 12:04.

30.06.10
12:05

И не баш всяко кардио корем де 2 пъти в седмицата, ама нещо няма мнения по темата що така - толкова ли е трудно да кажете спрямо гърдите как ще стой, това което събрах от сайта :)

30.06.10
17:56

Имам 1 въпрос отностно тренирането на краката ми
http://www.bb-team.org/workout/3171/#axzz0sMNK0y8E
Какво е това Последователност:
Тренировъчен Ден 2 се провежда в три трисета: 1+2+3; 4+5+6; 7+8.

Да ги следвам точно така ли какво. Защото ще си помисля, че трябва да направя 1во клек с дъмбел, после отваряне и затваряне на абдуктор и адуктор машините, после Напади и Плие и.т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1