Препоръка от компетентни хора. Моля помогнете ми

29.06.10
13:34

Здравейте ! На 16 години съм обаче мисля че съм в ,,беда” . Значи искам да ми помогнете относно килцата - как да ги превърна в мускулна маса. В момента съм 180 см и 90 кг. Абе с една дума съм дебел малко. Казвам малко понеже отстрани изглежда че съм понабит ама не е така. Моля помогнете ми с една тренировъчна програма с която да постигна ефект, в смисъл за около 2 месеца за сега да придобия малко форма пък след това ще си почвам тренировките както трябва. Така че моля вашите коментари по темата. :)

29.06.10
14:42

2 месеца са все едно 2 ч*кии...

АН

29.06.10
16:31

Speed_LoVerR, нямаше нужда да казваш на колко години си.

29.06.10
17:28

Искаш да превърнеш мазнините в мускул, хм.. това стероидите не го могат.

Определено тии трябва препоръка от некомпетентни хора....
Принципно може да има някакъв резутат за два месеца, ама ти може накрая им още да не си прекарал мускулната треска, та... Не знам къв мускул и кви резултати.
Ако поне си спортувал яко и можем веднага те вкараме в тежък режим, имаш шансове, но за начинаещ....

29.06.10
20:45

parabolan & propionat i si na prav put :D
Кирилица!

Мнението беше редактирано от Петко К на 30.06.10 06:11.

02.01.11
23:26

Добре де мама му стара не съм искал програма за мускулна маса като на Батиста пффф.. просто исках нещо с което да започна да се оправям. ОМГ..

03.01.11
09:31

А ти какво прави последните 6 месеца, че чак сега пишеш в собствената си тема?
В сайта има десетки програми за начинаещи, а за половин година можеше да прочетеш десетки книги литература на тази тема и да пробваш на практика поне 2-3 различни програми и евентуално да постигнеш целта си.

03.01.11
20:16

Ако нямаш никакви трамви и контузии, които да ти пречат на изпълняването, започни кръгови тренировки три пъти в седмицата ( Пример - Понеделник, Сряда, Петък ) като се насочиш към многоставни( базови, основни, манна небесна, безкоитонеможе ) упражнения - лег, клек, тяга, военни преси, набирания, кофички. Тренирай с интервал между 8 и 10 повторения, като се стремиш почивката между отделните серии да ти е минимална.

Намери някой, които има много добре развита задна част на бедрата ( и не го боли кръста постоянно ) да ти покаже как се прави клек и тяга. Недей да правиш тройки, двойки, максимални опити и други подобни простотии, особено на тягата.

НАЙ-ВАЖНОТО: Разкарай си боклуците от храната. Тук влиза всичко онова, което майката природа не е и сънувала, че човечеството ще му дойде на акъла да си го слага в устата, следователно не е създала организмите ни да са устойчиви на всичката тази гнусна маса синтетика и те бързо, бързо ни помагат да идем на интервю за работа при Свети Петър.

Ако ще правиш кардио, недей да тичаш. Твърде си тежък за годините си и може да си причиниш много лоши неща на глезените с които сега няма да ти пълня главата. Ако е кардио - плуване или колело, но задължително интервално, а не един час да си говориш с мацката до теб с хубавото дупе. Тя няма да ти върже, не се надявай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1