Тридневен или четиридневен сплит?

30.06.10
07:55

Кое мислите е по-добьр вариант: Пон, вторник, четв и петьк(всяка седмица) или тридневен сплит - пон сряда петьк неделя вторник четв сьбота понеделник...

Програма за покачване на маса

30.06.10
09:08

Ми кажи какъв стаж поне имаш...

30.06.10
09:57

Тренирам от години, но с прекьсвания.Последно 6 месеца без спиране.Сега привьршвам режим за чистене и за лятото искам програма, с която да качвам бавно, само чисто.Храната е ясна, просто за тренировките се чудя как да ги направя

30.06.10
11:27

Споед мен - четири тренировки на седмица са по-добрият вариант

30.06.10
11:43

Зависи. Ако досега си бил на тридневен, можеш да минеш на четири дни в седмицата. Как тренира последните шест месеца?

30.06.10
12:08

5 месеца 3пьти седмично, последния месец минах 4 тренировки(период на чистене)+ 4 пьти кардио след тежестите.Отразява ми се добре.Така или иначе и при 3дневния ще имам понякога 4 тренировки седмично защото ще ги вьртя през ден.Вьпросът е дали да я има тази ротация и да се получи така, че тренирам седмично примерно 2 пьти гьрди или да фиксирам тренировките всяка седмица еднакви

30.06.10
12:32

Фиксирай си тренировките да са еднакви всеки ден, четири пъти е добре, щом до сега си тренирал с тридневен, но си имай едно на ум и приемай повече протеин, за всеки случай. Съвет - разнообразявай упражненията, например тая седмица флайс, другата седмица пек-дек, или нещо от сорта.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1