"Също така се твърди, че 25гр аминокиселини се равняват на 75гр протеин”

01.07.10
12:55

цитирам колегата
чакам мнения:)

01.07.10
13:15

казано от caihundrel на 01.07.10, 12:55:

цитирам колегата
чакам мнения:)

Според мен малко е преувеличил, т.е. по-скоро занижил грамажа на амините. Принципно зависи от белтъчното съдържание на пудрата, но на второ място зависи и от ензимната обработка доколко от белтъчното съдържание ще се разгради до амини и съответно усвои.
Затова може би най-добрия вариант е суроватъчният хидролизиран изолат.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.07.10 13:15.

01.07.10
13:34

И аз така мисля - ако беше вярно кои по дяволите щеше да купува пудри??

01.07.10
14:17

Който не обича да гълта по 15-20 хапчета наведнъж няколко пъти през деня и който не разполага с парички за кутия амино на седмица.Иначе не съм запознат с такива изследвания за подобно съотношение.

01.07.10
14:24

В интерес на истината аз също в момента издирвам амино продукт, който да не съдържа никакви други енергийни формули (затова отпадат Пърпълите на Контролд), а чисто и просто амини. На прах за предпочитане. Ако някой има предложения...

01.07.10
14:26

вземи си тези на Advanced Performulations няма да съжаляваш
само че са на хапчета

01.07.10
15:37

Стоянчо, вариант са продуктите на Bulk powder, ако не греша нещо името, нали уж щеше да се внася и от тях в България, пък и поръчка от Англия е добре предвид паунда в момента.

01.07.10
15:52

От АК до АК разлика бол.
От протеин до протеин пак.

25гр БЦАА е по-добре от колкото 75гр соя, нали ?
25гр АК (под формата на таблети - да речем Оптимум) никак не е по-добре от 75 гр изолат.

;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1