Хелп :)

01.07.10
05:17

Здравейте пичове! Ся, имам да ви питам няколко въпроса за фитнес. Права гърди - Понеделник и Четвъртък. Айде помогнете да ми кажете как да си запълвам останалото време с някаква програмка !? И добре ли е ако например права вторник и сряда “мешено” , (вдигам за бицепс, трицепс, малко за рамо и за гръб)

01.07.10
08:21

Ся  :D

АН

01.07.10
11:06

Ами крака?

01.07.10
15:57

А гръб ? :)

01.07.10
16:39

Него написах т’ва да ми се карате, а ако можете да помогнете :D Тренирам от 6 месеца несам мн навътре.Става ли така да вдигам или не !? :D Кажете какво да права тогава да го ева :)

Мнението беше редактирано от 2Pac! на 01.07.10 16:40.

понеделник-гърди-предно-средно рамо,корем
вторник-гръб-трапец-задно рамо
сряда-почивка,
четвъртак-ръце,корем
петак-крака,корем
събота и неделя почивка

пробвай така тва е примерен сплит махни тея гърди 2 пъти на седмица и тея мешани глупости

01.07.10
19:28

казано от Генади Симеонов на 01.07.10, 18:33:

понеделник-гърди-предно-средно рамо,корем
вторник-гръб-трапец-задно рамо
сряда-почивка,
четвъртак-ръце,корем
петак-крака,корем
събота и неделя почивка

пробвай така тва е примерен сплит махни тея гърди 2 пъти на седмица и тея мешани глупости

Мерси ман обаче може ли да дадеш по-конкретно какви упражнения да правя за корем, рамата и гърба

Мнението беше редактирано от 2Pac! на 01.07.10 19:28.

в бб-теам има доста показани упражнения,а и е много по сладко когато не се чака на готово а сам се помъчиш.Пробвай пак може и да ти хареса

01.07.10
20:13

казано от Генади Симеонов на 01.07.10, 19:50:

в бб-теам има доста показани упражнения,а и е много по сладко когато не се чака на готово а сам се помъчиш.Пробвай пак може и да ти хареса

Добре, ами като отида в зала, там има много уреди неможе да използваш само 1 за рамене или за гръб, можели да тренирам 1 час като използвам много уреди, например машина за трицепс, бицепс, гръб, корем, гърди?

Всичко може.
Но 99% от хората не правят каквото може, а каквото трябва. А за да знаеш какво трябва първо си поставяш цели. Това е нещо от рода на:
- качване на мускулна маса
- сваляне на сланинките
- вдигане на 160кг от лежанката
- 20 набирания
...
Ти просто питаш кое е добре. За собственика на залата е добре по 10 пъти на ден да ходиш и да си плащаш единична тренировка :)
Та...каква ти е целта?

01.07.10
20:26

казано от Oranje на 01.07.10, 20:16:

Всичко може.
Но 99% от хората не правят каквото може, а каквото трябва. А за да знаеш какво трябва първо си поставяш цели. Това е нещо от рода на:
- качване на мускулна маса
- сваляне на сланинките
- вдигане на 160кг от лежанката
- 20 набирания
...
Ти просто питаш кое е добре. За собственика на залата е добре по 10 пъти на ден да ходиш и да си плащаш единична тренировка :)
Та...каква ти е целта?

Еми вдигам по-сериозно от 6 месеца. Преди го правех доста по-рядко. Понеделник и четвъртък правя гърди и в другите дни незнам как да тренирам!? Например какво да правя във вторник, сряда и петък. По-принцип като ида в зала правя от всичко, (гърди,бицепс,трицепс,гръб...) защото има много машини и все си мисля че е най-добре да правя всичко. Тук съм да се уча не да споря :) А и целите, еми искам да развия цялото тяло ! неискам само маса, предпочитам по релефно тяло :>

Мнението беше редактирано от 2Pac! на 01.07.10 20:29.

А, няма проблем тогава. Лесен си. Отиваш и правиш каквото ти се иска.
Тези, дето се интересуват от серии, повторения, през колко дни да тренират мускул имат други цели, а не просто да се накефят на машините в залата. Някои даже тренират по мазета и тавани, където има смо лежанка и боксов чувал, без никаква машина.
И аз, ако имам неограничен достъп до голям харем, ще правя като теб ;)
П.С. Гледам си дописал целите :)
В такъв случай се погледни - ако имаш достатъчно маса - релефи. Но ако не ти достига - качи маса. А тя се прави с подходящи програми, не е задължително да се минат всички уреди.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 01.07.10 20:31.

01.07.10
20:33

“Понеделник е Интернационалния ден за гърди!”

Тази сентенция се потвърждава по-широко с всеки изминал ден.

01.07.10
20:33

казано от Oranje на 01.07.10, 20:30:

А, няма проблем тогава. Лесен си. Отиваш и правиш каквото ти се иска.
Тези, дето се интересуват от серии, повторения, през колко дни да тренират мускул имат други цели, а не просто да се накефят на машините в залата. Някои даже тренират по мазета и тавани, където има смо лежанка и боксов чувал, без никаква машина.
И аз, ако имам неограничен достъп до голям харем, ще правя като теб ;)
П.С. Гледам си дописал целите :)
В такъв случай се погледни - ако имаш достатъчно маса - релефи. Но ако не ти достига - качи маса. А тя се прави с подходящи програми, не е задължително да се минат всички уреди.

Живея в щатите и фитнесите са доста добре обурудвани :)
Та значи нищо не разбрах как запалня посоченото по-горе време :Д

С тренировки - избираш си подходяща програма, или си плащаш на някой треньор да ти направи.
Твоят вариант е добър за около месец-два, ако искаш да ти дръпнат гърдите. В тоя случай един ден през седмицата прави останалите мускули. И КРАКАТА!

01.07.10
20:47

казано от Oranje на 01.07.10, 20:37:

С тренировки - избираш си подходяща програма, или си плащаш на някой треньор да ти направи.
Твоят вариант е добър за около месец-два, ако искаш да ти дръпнат гърдите. В тоя случай един ден през седмицата прави останалите мускули. И КРАКАТА!

Ок, тук в този сайт няма ли някаква програмка за мен :)

Има доста, даже са отделени в отделна тема, ако не ти се използва търсачката ;)

01.07.10
21:06

казано от Oranje на 01.07.10, 20:48:

Има доста, даже са отделени в отделна тема, ако не ти се използва търсачката ;)

Аз намерих 2,3 който са само за гръб и някой за ръце :С

01.07.10
21:23

В тренировъчни програми влез и пробвай 5х5 !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1