Най-доброто упражнение за долна част на гърдите

02.07.10
10:36

Здрасти,можели да ми кажете най-доброто упр. за долна част на гърдите в домашни условия. Много ще съм ви благодарен.Ааа имам и лежанка,прав лост,и дъмбели,ама се съмнявам,че на лежанката ще стане нещо тъй като тя е за средна,и горна част.

И не може да застанеш в мост на нея?

02.07.10
11:15

казано от Hurricane на 02.07.10, 10:36:

Здрасти,можели да ми кажете най-доброто упр. за долна част на гърдите в домашни условия. Много ще съм ви благодарен.Ааа имам и лежанка,прав лост,и дъмбели,ама се съмнявам,че на лежанката ще стане нещо тъй като тя е за средна,и горна част.

Кофичките са наи-добри според мене

02.07.10
11:51

Няма много смисъл да я тренираш тази част-равна лежанка е достатъчна, лично мен кофите ми товарят само предното рамо и ми причиняват гадна болка в горната вътрешна част на гърдите.

02.07.10
12:27

Oranje, Можели да ми обясниш по подробно как сатава този номер,че нещо немога да го схвана ?

казано от Hurricane на 02.07.10, 12:27:

Oranje, Можели да ми обясниш по подробно как сатава този номер,че нещо немога да го схвана ?

Слагаш си стъпалата на лежанката и правиш мост. Като на снимката,но вместо на пода си си на лежанката.

02.07.10
12:42

Благодаря много Oranje. Това ще правя.

02.07.10
20:06

лицевите също влизат там, аз поне предимно там ги усещам :)

06.07.10
07:29

казано от Hurricane на 02.07.10, 10:36:

Лицеви опори. Ръцете повдигнати стъпалата на пода.

ПП: Лежанката ще свърши работа и без да акцентираш. По принцип няма такова нещо като долни, горни и средни гърди. Мускулът е един, Pectoralis major. Променяйки наклона се акцентира върху една или друга част на мускула, но той така или иначе работи целия. В случая долната част на мускула не се нуждае от специален акцент. Тя трупа по-лесно маса. Ако някоя част изостава, то това обикновено е горната. Като натрупаш достатъчно маса и прецениш, че изостава спрямо долната акцентирай за нея, но дотогава е напълно достатъчно да правиш само лег и полулег.

Мнението беше редактирано от default на 06.07.10 07:45.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1