Съвет за новата ми програма

03.07.10
13:23

В момента тренирам така:
Пон: гръб + задно рамо+ трапец
Втор: гърди+ предно рамо
Ср. почивка
Чет: Крака
Пет: ръце
Съб почивка
Нед почивка

По принцип тва  ми е любимата програма и  се нея усещам най-голям ефект , вече няколко месеца съм с нея и нали трябва малко разнообразие... Та колебая се меджу следните 2 програми :

Пон: Гръб + бицепс
Втор: Гърди + трицепс
Ср Почивка
Чет: крака
Пет: рамо+трапец
Съб почивка
Нед почивка

Или тази...

Пон: гръб+ бицепс
Втор: рамо+трапец
Ср : почивка
Чет: крака
Петък: гърди+ трицепс

Разликата между двете програми е само в размяната на дните на рамото и гърдите . Като втория вариант никога не съм пробвал до сега
Кое ще има по-голям ефект според вас?
Храна се добре , пия бая добавки.. възтановяването не ми е проблем

03.07.10
14:03

първия вариант е по-добър

Щом при тази програма усещаш най-голям ефект не виждам смисал да я променяш

03.07.10
21:50

Ами щото нали не е добре нон стоп по една и съща програма да се тренира... Верно че аз почти всяка тренировка сменям упражненията, но мисля и самата комбинация на мускулните групи да я разменя малко - 1-2 месеца и пак ще се върна на старата програма... най-вече щото само с тая програма мога да правя ръце в един ден....
П.П . ако ми измислите програма( ралична от мойта) при която се тренират ръцете в един ден с кеф бих я пробвал .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1