02.07.10
14:24
Почнах тука 1 програма , обаче нещо не бях правил до сега горна част на гурдите. И сега имам много голяма мускулна треска фатално ли е ако пак правя гурди и бицепс,макарче дигах преди 2 дена за гурди ама бях почнал с груб и трицепс и праих после гурди и бицепс болят ме много вече 2 ри ден неска правих рамо и крака - та фатално ли е утре ако правя гурди и бицепс .защото разбрах че трябвало да почна сас тях да апак имам мускулна треска това дали ще пречи - целта ми е мускулна маса :)
Не е фатално, но доколкото разбрах не си си дам нито един ден почивка, а това е грешно, така няма да направиш мускул, той иска почивка, за да расте.
е понеделник тренирам - гурди бицепс - вторник тренирам - груб трицепс - сряда почивам - Четрвартак тренирам - крака и рамо рамото е междодругото :) 2 дена тренирам и 1 почивам така добре ли е :) субота неделя квото доде станат ли 2 дена трен 1 почивам :)
Така , “ъ” се намира точно до “у” (от лявата страна) !!! Горна част се тренира всеки ден , дори в неделя 2 пъти !!!
Мнението беше редактирано от Луко на 02.07.10 16:07.
Пък най-добре е ако правиш всеки ден двуразови тренировки само горна част следвателно в неделя ти стават 3 тренировки за горна част ...
Недей да правиш гърди отново изчакай да отмине мускулната треска и тогава иначе ще претренираш , ако не си го направил вече ..
От това,което прочетох ми идва да ти кажа...Тренирай си гърдите 1 път в седмицата и не се притеснявай. :)
02.07.10
21:08
Как очакваш да те вземем на сериозно, като пишеш неграмотно?
казано от илиян933 на 02.07.10, 19:22:
е аз като човек ви попитах вие ме взехте на подигавка ...
Разгледай форума, и ще видиш, че който пише неграмотно не получава отговори ;)
Мнението беше редактирано от Riko на 02.07.10 21:23.
03.07.10
02:01
казано от Rikoo на 02.07.10, 21:22:
казано от илиян933 на 02.07.10, 19:22:
е аз като човек ви попитах вие ме взехте на подигавка ...
Всеки си има недостатъци. Ти например спамиш в момента. :) Ако някой админ ми види поста, да се чувства свободен да го изтрие :)
казано от Rikoo на 02.07.10, 21:22:
Ами така е. Вярно е. Като не се разбира въпроса, какъв отговор ще получи? Кой ще се хаби да го пише?
03.07.10
09:57
Е да, но предния потребител е написал същото нещо :)
03.07.10
10:22
Има ли някаква причина за ужасния ти правопис? Чужденец да си, да имаш къси сухожилия, нещо?
за да има растеж (хипервъзстановяване) на мускула, освен тренировка, са необходими достатъчно и качествена храна, и почивка. май поне 2 от тези 3 компонента ти куцат.
конкретно на въпроса - щом имаш силна мускулна треска е по-добре да пропуснеш тренировката за тази мускулна група .... най-много нещо раздвижващо ( малко лицеви опори в случая).
защо тренираш крака и рамо “междудругото”?
при правописа нещата стоят по друг начин - изисква се ежедневна тренировка докато постигнеш поне ниво “разбираемо без четящия да има специална подготовка (каквото и да означава това)”. след това трябва да се подържа цял живот.
Добре де искам само да знам дали мога да тренирам като имам мускулна треска то се е видяло че ще ме нападате ...
ама примерно сега ме болят краката и рамената мога да тренирам за бицепс нали ?
Оооо , не ! При болки в краката и раменете се тренира гръб+трицепс и за тениравката качваш 5кг и по 2 см. на всякъде :D