казано от Владимир92 на 02.07.10, 21:06:
Надявах се да видя някой чернокож с по-яки крака, но уви :( Кво ги правят тия футболисти уе ?! :D Чиста работа септември Олимпията :D Ех... някой ден, когато културизмът ще е национален спорт всички мъже ще се събират да гледат Арнолд Класик и Олимпиа, а жените ще носят вместо бира протеинови шейкове.... :)
Хахаха, разсмя ме рано сутринта :D
А като стана въпрос за крака, Тур дьо Франс започна. Enjoy ;)
сещам се за само един футболист със здрави крака (като за футболист) - Роберто Карлуш .... май вече не играе
казано от Anelia на 05.07.10, 04:46:
А като стана въпрос за крака, Тур дьо Франс започна. Enjoy ;)
Това нещо мога да го гледам само заради хубавите пейзажи. :) Ако бях колоездач, сигурно щеше да ме влече повече ;)
05.07.10
08:41
Въх! Божке-е-е, току-що установих, че съм баннат от блога на господин Белчо Христов 8-)
Впечатлен съм, наистина... вярно е, че от време на време светотатствам (заглеждам и чета публикациите му), ама поне един коментар да бях написал в блога му, че да знам защо съм така “сурово” наказан! (giggle) Както и да е... слагам си черна панделка и широка усмивка по случая, а денят ми продължава с още по-добро настроение.
P.S. Съблазнявам се да ви попея - аааз сааам си избрах, тааази съдба, вееечната черна овца!
Поздравявам всички черни овци наоколо!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.07.10 08:47.
05.07.10
09:37
Татко само дето викаше сутринта,нали ‘доктора’ е наш човек,прередихме ‘сички и си взехме медицинското за 10 минути..
Тръгнахме по училищата,то пък нямаше и толкова хора.Прибрахме се с 2 часа по-рано от колкото предполагахме.. :)
Майка й стана лошо щом видя,че хора с тройки по Ф-М-Б си подават документите в ТЕТ-а.. :D
05.07.10
09:43
казано от gogata2427 на 05.07.10, 09:37:
Татко само дето викаше сутринта,нали ‘доктора’ е наш човек,прередихме ‘сички и си взехме медицинското за 10 минути..
Тръгнахме по училищата,то пък нямаше и толкова хора.Прибрахме се с 2 часа по-рано от колкото предполагахме.. :)
Майка й стана лошо щом видя,че хора с тройки по Ф-М-Б си подават документите в ТЕТ-а.. :D
Хората в ТЕТ-а са хора на тия с тройките и те ще прередят ‘сички отличници.
Звучи ли ти познато? :)
казано от Кольо Пияндето на 05.07.10, 08:41:
Въх! Божке-е-е, току-що установих, че съм баннат от блога на господин Белчо Христов 8-)
Впечатлен съм, наистина... вярно е, че от време на време светотатствам (заглеждам и чета публикациите му), ама поне един коментар да бях написал в блога му, че да знам защо съм така “сурово” наказан! (giggle) Както и да е... слагам си черна панделка и широка усмивка по случая, а денят ми продължава с още по-добро настроение.Поздравявам всички черни овци наоколо!
Аз преди известно време бях написала отрицателен коментар за негова статия и бях буквално нападната “как така аз не харесвам........” . Прави ми впечатление, че там се толерират и публикуват само положителни коментари. Чета от време на време и статиите му, но много ме дразни егото му иначе не може да се отрече, че е професионалист и знае как се правят бързи пари :).
05.07.10
10:04
казано от Кольо Пияндето на 05.07.10, 08:41:
установих, че съм баннат от блога на господин Белчо Христов
Споко и аз съм баннат от Варненския чудотворец.
А на бас, че ако си платя ще ми отпадне бана :D
05.07.10
10:05
Звучи,звучи.То къде ли не стават такива далавери..
Затова подадох и в строителния.
Каква е разликата м/у строителния и ТЕТ-а,говоря за база/учители/обучение и въпроса е реторичен?! :D
——
От друга страна се чудя как тия с тройките ще изпреварят хората с найстина хубави оценки,те са задължени да вземат на първо класиране тези с бал 25-30,а затова са и другите класирания.
В ТЕТ-а нямаше кой да обясни за какво подреждане и приемане на учиниците иде реч,но в строителния си обесниха в класиранията какво ще се прави.
Първото е за най-най-заслужилите(6-6-6),второто било вече ако не им стигнат децата(5-5-5).
Аз съм подал :
- СА;
- Г;
-Бр.,ама като гледам..Аз бях под номер 57,което значи,че няма чак толкова кандидати от 8-ми клас,може и с моите три петици да успея да се впиша там..
Може би хората си казват,че няма смисъл да подават,защото изискванията им са прекалено високи,както и е. ;)
Кофтито е,че е измислено много,ама мноооого шибано.. 2-ри,5-ти,6-ти се подават документи,на 7-ми разбираш резултатите и НАЙ-КЪСНО на 8-ми трябва да си се записал някъде.Аз пак добре,в две училища,ами тия моите (бивши) съученици дет’ са записали 6-7 училища,какво обикаляне и чудене ще има..
Ся ше видим как ше се мисли,ако в едно от двете не ме приемат ще ми олеснят доста избора.. :D
05.07.10
10:13
казано от Стоянчо на 05.07.10, 09:36:
Хаха, Белчо не е издържал на критиките за правописа :)
По-скоро е действал превантивно, защото аз мнение в блога му никога НЕ съм давал...
Явно съм се прочул и се е презастраховал! 8-)
От друга страна - факт е, че статиите му имат правописни грешки, при това - не са единични тези случаи. За човек като него, който се пише професионалист, перфекционалист и по-по-най, това е малко... да го наречем странно.
За протокола - в момента отново имам достъп до блога му, след като от сутринта бях баннат.
казано от karpi на 05.07.10, 09:51:
Аз преди известно време бях написала отрицателен коментар за негова статия и бях буквално нападната...
Ау, ти си посмяла да богохулничиш?! (dull) Не те е срам! (sun) 8-)
Аз също не харесвам прекалено комерсиалният му подход, но в крайна сметка - той работи така, както намира за добре и това не е мой проблем. Не отричам знанията и опита му, не харесвам бизнес-подхода му.
Ванка, Белчо ме разбананира! Ши черпъ! (makeup)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.07.10 10:16.
05.07.10
10:20
казано от Кольо Пияндето на 05.07.10, 10:13:
Ванка, Белчо ме разбананира! Ши черпъ! (makeup)
Ооо набарал ти е номера и кода на картата :D
05.07.10
10:25
казано от Иван Шишманов на 05.07.10, 10:20:
Ооо набарал ти е номера и кода на картата :D
Абе не знам защо, ама... явно се пази от навлеци като мен. (party) Искал е да ме сплаши! (giggle)
Той за себе си е прав... луд ли е този, който изяжда два зелника? ;)
Здравейте, някой има ли идея дали това - http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000831825925&ref=ts е истински профил на Джей Кътлър? Защото оставам с доста колебливи впечатления...
05.07.10
11:44
Принципно трябва да има група, не профил. ;0 Доколкото знам лимитът приятели е 5000.
Има и група и страница и профил. В страницата има около 11 000 почитатели. Там той пише коментари също от този си профил... Но снощи ми направи впечатление друго. До сега винаги ми е отговарял на съобщения, писал е и коментари като му постна нещо на стената. Снощи го засякох на линия и му казах, че много искам да си поръчам неща от сайта му, но нямам кредитна карта. И той ми предложи да ми ги изпрати като подарък, даже ми даде и някакъв личен меил в yahoo и ме помоли да не го разпространявам. И тъй като не мога да си дам адреса при положение, че не съм сигурна дали е той го попитах за скайп...да си пусне камерата и да го видя. Той ми каза да го намеря в yahoo messenger-a там също имало камери и щял да се покаже, защото много хора не вярвали, че си пишат наистина с него. Намерихме се и 3 пъти се опитва да пусне камерата, но не стана. Имало някакъв проблем...при което отново ми поиска адреса за д ами прати нещата. Казах му, че няма как просто така да си дам адреса и да ми прати поне някакви снимки, които ги няма във фейса...и той ми изпрати 2 снимки пак от фейса му. Накрая пак го попитах дали няма скайп... каза, че има и излезе. Не знам, съмнително ми се струва всичко това.
На запад много, много малко хора ползват скайп. Нормално е да няма, ако е той.
05.07.10
12:41
Не го ползват, защото създава проблеми при разговорите между далечни точки. А и Yahoo Messenger е по-готин...
И skype ме дразни, и facebook ме дразни, но нямам друга безплатна връзка с амиготата. Въобще когато завладея света ще ги унищожа.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 05.07.10 12:46.
05.07.10
13:12
Аз имам бат Рони в Garena и често разцъкваме дота.
05.07.10
13:38
На мен ли да ми е гадно?!
Роджър- ето нещо примерно.
ЕДИТ- тука кутия не е включена- да речем 50 лева отгоре.
Мнението беше редактирано от Бойко на 05.07.10 14:41.
казано от Стоянчо на 05.07.10, 12:19:
Добре де, нали е подарък, какво те притеснява?!
Притеснява ме да не си дам адреса на някой си, който се представя за Джей в нета. Знам ли.. аз съм се наплашила много вече и ме е страх да си давам толкова конкретни данни без да съм абсолютно сигурна на кого ги давам. Писах запитване в официалният му сайт дали това е негов профил и се надявам да ми отговорят поне там. Иначе гледам, че в профила отговаря на почти всички, и ако има въпроси информация дава на хората и т.н. По всичко личи, че си е негов ама снощи това с камерата ме притесни... а толкова ги искам тези неща, Джей ми е голяма слабост.
Мнението беше редактирано от Castanea на 05.07.10 14:45.
1.Лег 4x6
2.Набирания 4x8
3.Полу-лег 3x6
4.Гребане с дъмбел 3x6
5.Раменни преси с дъмбел 3x6
6.Разтваряне встрани с дъмбел 3x6
7.Повдигане на краката от вис 3x15
8.Накланяне настрани с дъмбел 3x12
Добре ли е като 2 дневен сплит-горна/долна част? :)
хора, как си намирате дрехи???
баси - няма риза като за мен - или не мога да срещна копчетата, или ще ми е до коленете .... и с панталоните положението е подобно - за да ми станат в кръста, на бедрата са ми като клин (ако изобщо успея да ги обуя), а не са много големи :(
ужасТ
Абе уж си харесам нещо марково - един моден ХЛ ми става, но е леко тесен в раменете, друг ХЛ го поря в раменете, но е голям ва талията, ХХЛ е добре в раменете тесен в талията. Ужас. Вече шият дрехи за уруди.Дънките ги правят широки в гъза и лепнали на глезените или обратното. Има няколко “стари” магазина и от там пазаря.
Турските парцали в магазини като Kenvelo и тем подобни наистина ме карат да се замисля аз ли не съм наред или кройката на тея дрехи не е в час.Каквото и да облека или е тясно в рамената и ми стяга на ръцете,или е добре отгоре,но като черво надолу.Докато бях в Испания почти не намерих дреха,която да не ми седи добре,но тук не мога да си купя една тениска от 2 месеца ...
Най-добрите дънки в ловешка област са от Лалка Циганката. Цена от 25-60лв, многоооо с добри,а и тя не си играе на дребно, има 2 магазина и снабдява докторите в 2те болници в Троян със злато. :)
05.07.10
18:33
казано от CKOTA на 05.07.10, 14:40:
Роджър- ето нещо примерно.
ЕДИТ- тука кутия не е включена- да речем 50 лева отгоре.
Промяна в плана.Леля ми има излишен лсд- монитор и не ми трябва монитор.Затова заделям 1100лв само за базова машина.Какво ще предложиш да ъпгрейднем - процесора или видеокартата.
05.07.10
19:08
казано от RogerF на 05.07.10, 18:33:
процесора или видеокартата.
И двете. :)
Вземи си мощно захранване. Това 400W е малко.
Мнението беше редактирано от radostin radev на 05.07.10 19:09.
А какъв е монитора? От него зависи на каква разделителна ще играеш (съответно дали има смисъл от по-мощна видеокарта).
05.07.10
19:17
Айде,появи се някъв от скайпа ми,който каза да си ям яйцата сурови щот’ на него най-големия в София му казал,че така било най-добрe,а пък и още повече той бил готвач и знаел ‘сичко..
Трябвало да го слушам,дрън-дрън..
Щом съм пиел добавки,нищо нямало да направя..
Не трябвало да ям мазнини като кравето сирене и кашкавала..
Тоя ме накара да се чувствам..
Търся глутамин 1кг за 40-50лв и ВСАА пак 1кг за същите пари :) ...американски
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.07.10 19:24.
05.07.10
19:23
И мен ме интересува същото за BCAA-то.
казано от FRANKO1 на 05.07.10, 18:08:
хора, как си намирате дрехи???
баси - няма риза като за мен - или не мога да срещна копчетата, или ще ми е до коленете .... и с панталоните положението е подобно - за да ми станат в кръста, на бедрата са ми като клин (ако изобщо успея да ги обуя), а не са много големи :(
ужасТ
Аз откак тренирам преминах от М на S :D :D :D Иначе с дънките е най-тегаво, че нося само слим фит и трябва да внимавам с талията ;)