Специализация Гърди ? :)

05.07.10
19:37

Опа,
значи искам да наблегна на гърдите си.

Целта ми е да придам още мускулна маса в долната част. Мисля че точно това ще ми помогне да докарам по добър изглед.

Тръгнах да пиша много други глупости, но реших да не ви отекчавам, а направо да помоля за помощ при изготвянето на такава програма. Колегата Orange беше споменал че работи по подобна програма, но не успях да разбера какво стана с нея :)

Прочетох в блог-а му, статията за специализация на изоставаща група, но си признавам - не разбрах почти нищо. :(

Незнам как да процедирам... може би 2-3 пъти в седмицата да включвам упражнения за гърди към всички останали групи...

hELP ! :D

Програмата е готова, остава да снимам клипчетата и снимките с упражненията и да дооформя текста. Съвсем скоро ще я кача онлайн.

АН

05.07.10
21:19

Kъде?

05.07.10
22:11

Оранж, ако програмата работи ще те рекламирам навсякъде като станеш фитнес инструктор. ; ))))

06.07.10
04:40

и аз и аз :)))

Ще изчакам да я погледна и вече ако имам допълнителни въпроси ще питам. Понеже фитнеса ми е с ограничени възможности, сигурен съм че ще има нещо което няма да ми е под ръка :)

Нямам търпение :)

06.07.10
06:54

Специализация за гърди не бих направил. Не ми изостават, но ако искам да наблегна на долната част бих направил това :
1.Кросоувър - стандартно положение на ръцете в долно положение 3-4 серии
2.Лег с лост дъмбели х 4
3.Полулег в суперсерия с кофички х 3 -4 ;)

06.07.10
08:18

Добра идея това...полулег в суперсерия кофи. Но първо искам да видя на Оранж системата :) тогава ще му мисля.

06.07.10
11:48

Това съм го правил, Владо. Нямаше кой знае какъв ефект.

06.07.10
22:08

оо добре че има такава тема че и на мен мн ми е нужна програма за гърди.. долна, горна куцат ми отвсякаде :D сложил съм и снимки в галерията ако може някой по така вещ в нещата да ми даде някой друг съвет за това което ми куца ще съм му мн благодарен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1