09.07.10
21:06
Здравейте, благодарение на някой хора подобирх програмата си!
Тренирам от 6,7месеца , тежа около 65-70кг и съм висок 1.67-1.70
Приемам съвети за подобряване на програмата.Релеф имам, сега искам да кача малко маса.
Понеделник: Гърди,корем - Щанга от лег 3х8, избутване на дъмбели от лег 3х8, флайс от лег 3х8,
щанга от пулолег 3х8, дъмбели 3х8 от пуполег и флайс от пулолег 3х8. Коремни преси
Вторник: Бицепс- крив лост 3х10 и кръстосано чуково сгъване 3х10 + нещо по-малко. Трицепс - Френско разгъване 3х10, сгъване на дъмбели зад глава 3х10,кофички от тесен хват.
Сряда- Кардио, корем
Четвъртък - Крака, рамо - Раменна преса зад врат и други машини в залата. За краката използвам също машините в залата
Петък - Гръб, корем - предърпване на скрипец,гребане с щанга и понякога мъртва тяга (ама малко ме е страх от нея :) ).
Коремни преси
казано от 2Pac! на 09.07.10, 21:06:
Приемам съвети за подобряване на програмата.Релеф имам, сега искам да кача малко маса.Понеделник: Гърди,корем - Щанга от лег 3х8, избутване на дъмбели от лег 3х8, флайс от лег 3х8,
щанга от пулолег 3х8, дъмбели 3х8 от пуполег и флайс от пулолег 3х8. Коремни пресиВторник: Бицепс- крив лост 3х10 и кръстосано чуково сгъване 3х10 + нещо по-малко. Трицепс - Френско разгъване 3х10, сгъване на дъмбели зад глава 3х10,кофички от тесен хват.
Сряда- Кардио, корем
Четвъртък - Крака, рамо - Раменна преса зад врат и други машини в залата. За краката използвам също машините в залата
Петък - Гръб, корем - предърпване на скрипец,гребане с щанга и понякога мъртва тяга (ама малко ме е страх от нея :) ).
Коремни преси
Е какво е страшното на мъртвата тяга,според мен щанга от лег е по страшно :).
За краката машините са за жените.Пробвай със свободни тежести ако искаш да качиш сила,съответно и маса.
Ако правиш 6 упражнения за гърди няма смисал,намали ги на 3.Една седмица дъмбели,другата с лост.
Е какво е страшното на мъртвата тяга,според мен щанга от лег е по страшно :).
За краката машините са за жените.Пробвай със свободни тежести ако искаш да качиш сила,съответно и маса.
Ако правиш 6 упражнения за гърди няма смисал,намали ги на 3.Една седмица дъмбели,другата с лост.
Ок, благодаря за съвета, а останалото добре ли е подредено
10.07.10
10:14
Приемам съвети за подобряване на програмата.Релеф имам, сега искам да кача малко маса.
ЯЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ!!!