09.07.10
19:53
Някъде бях чел,че като се правели повече повторения и като цяло не се оставяло време на мускула да почине,вместо да нараства той се свивал.Та въпроса ми е сега като си имам гинекомастията има ли смисъл да тренирам за гърди като те така или иначе са си големи :D .Смисъл някой може ли да даде съвет как по-точно да ги тренирам,щото аз сега си тренирам по класически сплит(цяло тяло през ден),ама той не е направен за пичове с големи гърди :D
ПС:Дано сте ме разбрали какво исках да кажа
Виж , и аз си мислех че имам гинекомастия , и все още имам до някаква степен (puffy nipples) подпухнали зърна.Преди гърдите ми стояха точно като твоите , но си ги тренирах по нормалния начин.След 1 цикъл Митотропин и много кардио ги оправих до някаква степен - не изглеждат така набъбнали, но зърното си е все голямо.Моят съвет е , сега си ги тренирай нормално , защото това което имаш е мазничко.Като видиш че качиш достатъчно мускулна маса поизчисти с кардио и ще видиш на какво дередже ще са.Успех!
Бях на изследвания,кардиолози и 5-тимата казаха ,че имам Гинекомастия ама от смесен вид(мазно+прецакана жлеза).Иначе си правя кардио и всичко,даже почнаха малко да ми се нацепват отстрани :D ,ама то пак си седи доста несъразмерно.Като стане по-голям резултата ще постна и снимки в дневница.
ПС:Не е ли по-добре ОЕП(oxy Elit) да си взема :?
Не смея да давам мнения за продуктите , понеже нямам опит и не знам.Единствено съм ползвал Митото , не мога да се оплача , ето тук може да погледенш http://www.bb-team.org/forums/viewthread/45722/