11.07.10
09:19
Ами правя едно много хубаво упражнение за корем, което не откривам в сайта, не му знам името.. показаха ми го преди доста време редовните и отдавнашни (тази дума не знам дали съществува) посетители на фитнеса.
Представлява следното - ляга се на нормалната лежанка с лост обратно. Краката се качват върху лоста и образуват прав ъгъл с тялото. Колената също са свити успоредно (часта от коляното до стъпалото се пада успоредно на торса). Ръцете се поставят зад главата и правиш коремни преси. Не знам дали си го представихте, ще го придружа със снимка тези дни. Натоварва цялостно корема и е за напреднали... Упражнението е трудно.. Аз го правя 3х15
Ако сте се сетили от недъгавото ми обяснине - пробвали ли сте го?
11.07.10
10:02
Ами да - краката се поставят на лоста.. и е трудно, защото при неправилно изпълнение почваш да ги местиш, а при нетрениран корем въобще пък не можеш да се повдигнеш..
Направо за професионалисти е това,не го пробвайте,ако не сте.Нищо по различно от стандартните коремни преси.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 11.07.10 10:10.
Не съм го пробвал и всички в залата тук в Свищов,който го правят,казват че е трудно,но не виждам кое му е сложното.Ще го пробвам днеска,въпреки че вчера правих корем.На мен примерно ми е трудно и много добре ми натоварва задържането на краката във въздуха за по-дълъг период от време на успоредката,на последното повторение (правя 3х20).Направо почва да ми пари.Другото,което сега се сещам е писането на цифри с крака.Отново натоварва добре :),при правилно изпълнение :).
А някой пробвал ли е на Роки коремните преси :Д Казваха се май опашката на дракона, аз лично повече от 6-7 ПРАВИЛНИ немога. Уникално трудни са ако се правят без грешка.
11.07.10
11:47
Хм.. тези не съм пробвал.. ще опитам .. изпълнението обаче изглежда трудно
11.07.10
12:16
Kaква е тази мания за фаянс?
казано от cecowe на 11.07.10, 12:16:
Kaква е тази мания за фаянс?
Аз пък имам мания за теракот!
Мнението беше редактирано от plancer93 на 11.07.10 13:07.