Мнения за Pre Surge UNLEASHED

11.07.10
10:01

Искам да чуя впечатленията ви отностно този продукт. Колебая се между него и интраболик, но не  знам кой от двата продукта да избера. Коментарите отнсотно и двата са доста положителни, ценовата разлика не е много голяма. По мой груби сметки ми се струва, че Pre Surge UNLEASHED ще ми стигне за повяече време( съдя по описанието на опаковката - 45 дози за 45 тренировки - това в моя случай си е почти 2 месеца като тренирам с 4 дневен сплит).
Исках да чуя какво мислите за него, има ли някакви странични ефекти по време на пиенето и след спирането му, колко време трябва да се пие и след това да се почива, и въобще впечатленията ви от него? Надявам се да може да отговорите на въпросите ми, благодаря предварително.

11.07.10
13:16

И двата продукта са много добри, но са много различни.

Кажи какво точно искаш да ти даде продукта X, за да ти кажем кой от двата?

Успех.

11.07.10
15:40

Искам главно покачване на силата и издръжливостта. Опитвам да покача и мускулна маса, без да се стига до омазняване. Това са главно целите ми. Искам най-накрая след година и половина в залата да дигна чувствително работните тежести, защото за това време не съм постигнал кой знае колко. Главната ми цел е сила, мускулна маса и издръжливост.

11.07.10
15:49

Вземи си кре-алкалин и не му мисли.

11.07.10
15:58

А какъв кре-алкалин точно може да ми препоръчате понеже досега не съм пил? И ако може да ми обясните точно как се пие, защото четох много и на места видях, че първата седмица трябвало да бъде зареждаща, приемало се по повече от креатина, а след това само се поддържало. Благодаря отново.

11.07.10
16:00

Няма такова нещо с тази форма, прочети тук : fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn/

11.07.10
17:54

Продукта ми изглежда доста добър и цената е супер. Остав ад апопитам само колко време може да се приема без да се прави почивка и ще има ли някакакви проблеми след като се спре приемът му след време?

11.07.10
18:25

Пиеш една опаковка, после поне месец почивка. Резултатите ще си ги запазиш ако се храниш правилно ;)

12.07.10
11:16

На опаковката пише 1 или 2 таблетки преди и след тренировка. Същия ли ще е ефекта ако пия по 1 таблетка, за да ми стигне и за повече време?

12.07.10
11:27

Давай смело напред с продукта, няма да сбъркаш! :)

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 12.07.10 16:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1