11.07.10
10:01
Искам да чуя впечатленията ви отностно този продукт. Колебая се между него и интраболик, но не знам кой от двата продукта да избера. Коментарите отнсотно и двата са доста положителни, ценовата разлика не е много голяма. По мой груби сметки ми се струва, че Pre Surge UNLEASHED ще ми стигне за повяече време( съдя по описанието на опаковката - 45 дози за 45 тренировки - това в моя случай си е почти 2 месеца като тренирам с 4 дневен сплит).
Исках да чуя какво мислите за него, има ли някакви странични ефекти по време на пиенето и след спирането му, колко време трябва да се пие и след това да се почива, и въобще впечатленията ви от него? Надявам се да може да отговорите на въпросите ми, благодаря предварително.
11.07.10
13:16
И двата продукта са много добри, но са много различни.
Кажи какво точно искаш да ти даде продукта X, за да ти кажем кой от двата?
Успех.
Искам главно покачване на силата и издръжливостта. Опитвам да покача и мускулна маса, без да се стига до омазняване. Това са главно целите ми. Искам най-накрая след година и половина в залата да дигна чувствително работните тежести, защото за това време не съм постигнал кой знае колко. Главната ми цел е сила, мускулна маса и издръжливост.
А какъв кре-алкалин точно може да ми препоръчате понеже досега не съм пил? И ако може да ми обясните точно как се пие, защото четох много и на места видях, че първата седмица трябвало да бъде зареждаща, приемало се по повече от креатина, а след това само се поддържало. Благодаря отново.
Няма такова нещо с тази форма, прочети тук : fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn/
Продукта ми изглежда доста добър и цената е супер. Остав ад апопитам само колко време може да се приема без да се прави почивка и ще има ли някакакви проблеми след като се спре приемът му след време?
Пиеш една опаковка, после поне месец почивка. Резултатите ще си ги запазиш ако се храниш правилно ;)
На опаковката пише 1 или 2 таблетки преди и след тренировка. Същия ли ще е ефекта ако пия по 1 таблетка, за да ми стигне и за повече време?
12.07.10
11:27
Давай смело напред с продукта, няма да сбъркаш! :)
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 12.07.10 16:22.