Green MAGnitude + Green Bulge на Controlled labs

13.07.10
20:06

първо здравейте момчета,
нов съм във форума, за първи път пиша, но съм чел доста теми от него и научих доста!
виждал съм много теми за тези продукти, но никъде не намерих отговор дали могат да се комбинират. знам че и двете са креатинови матрици. може ли да ми разясните коя какво представлява по-детайлно и дали няма да стане много креатин ако се комбинират заедно. от 2 год. тренирам редовно (преди това само лостове и т.н). от една година взимам хранителни добавки, като досега съм изпил доста кила Scivation Whey, след това syntha 6 (като основно тренирах за атлетична фигура). преди няколко месеца обаче ме прихвана да кача малко мускул и изпих по две кутии cellmass i no xplode (останах доста доволен). сега искам да изпробвам и продуктите на на controlled labs., защото чувам страхотни отзиви за тях, след това ще мина и на gaspari, защото както съм научил от форума, за да намеря най-подходящотото за мен трябва да ги изпробвам всички. извинявайте че ви занивах толкова дълго, но исках да знаете какъв опит имам, а сега ви моля да ми разясните нещата около продуктите на controlled labs.

13.07.10
20:10

няма смисъл!

13.07.10
20:13

можеш ли да ми разясниш какво е общото между тях и кое е различното

13.07.10
20:16

не.можеш ТИ да потърсиш малко във форума обаче ;)

13.07.10
20:24

просто питам, междувременно какво мислиш правя. просто искам да събера повече мнения по въпроса, който ме интересува

13.07.10
20:28

казано от CR9 на 13.07.10, 20:24:

просто питам, междувременно какво мислиш правя. просто искам да събера повече мнения по въпроса, който ме интересува

Виж етикетите на двата продукта, като цяло креатиновата матрица е еднаква и в двата продукта. Просто единия е на капсули, а другия на прах. Пак казвам погледни етикетите. Иначе щом искаш да комбинираш продукти на марката си вземи един от двата креатина, който предпочиташ White Flood и ако прецениш някой от продуктите им за възстановяване.

13.07.10
20:30

точно това щях да напиша, че доста хора съветват да се комбинира едната матрица (като повечето са за прахообразната форма) с white flood

Това все едно е да комбинираш креатин монохидрат на таблетки с такъв на прах ;) Заложи на азотен буустър.

Моят вариант е White Flood + Green Magnitude

13.07.10
20:50

благодаря, роджър, изчетох доста неща и смятам точно това да направя, а след това ще тествам и size on i super pump на gaspari

13.07.10
20:59

Да не забравиш и азотен буустер номер 1 за момента - USP labs - Jack3d!

13.07.10
21:08

казано от Finish First на 13.07.10, 20:59:

Да не забравиш и азотен буустер номер 1 за момента - USP labs - Jack3d!

сега като чета за white flooda тук-таме е споменаван и този бустер. страхотни неща се пишат и за него, но тъй като може би е малко по-неизвестен от no xplode i super pump не съм запознат много добре с него. смятам да се поразровя и за него, да го проуча по-внимателно и да го изпробвам, както и MHP Dark matter, за който обаче чувам че бил наблъскан с доста енергетици, което малко ме притеснява предвид факта,че още докато пиех no xplode от време на време ме болеше главата

Може би бъркаш Dark Matter с Dark Rage ;)

Аз така като гледам си решил да пробваш всичко :D

13.07.10
21:20

да точно така моя грешка dark rage. ами общо взето е така ще ги изредя всички. доста време тренирах бокс и бях доста релефен, а след cella i xploda натрупах и масичка и нали знаеш хващате манията за още и още. а като чета че някой от другите продукти може да ми се отрази и по-добре от bsn направо нямам търпение да сдобарам нещо ново :D

14.07.10
16:48

и момчета, още един въпрос да ви питам. значи креатиновата матрица и бустера ги пия 2 мес. един почивам, нали така?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1