13.07.10
20:06
първо здравейте момчета,
нов съм във форума, за първи път пиша, но съм чел доста теми от него и научих доста!
виждал съм много теми за тези продукти, но никъде не намерих отговор дали могат да се комбинират. знам че и двете са креатинови матрици. може ли да ми разясните коя какво представлява по-детайлно и дали няма да стане много креатин ако се комбинират заедно. от 2 год. тренирам редовно (преди това само лостове и т.н). от една година взимам хранителни добавки, като досега съм изпил доста кила Scivation Whey, след това syntha 6 (като основно тренирах за атлетична фигура). преди няколко месеца обаче ме прихвана да кача малко мускул и изпих по две кутии cellmass i no xplode (останах доста доволен). сега искам да изпробвам и продуктите на на controlled labs., защото чувам страхотни отзиви за тях, след това ще мина и на gaspari, защото както съм научил от форума, за да намеря най-подходящотото за мен трябва да ги изпробвам всички. извинявайте че ви занивах толкова дълго, но исках да знаете какъв опит имам, а сега ви моля да ми разясните нещата около продуктите на controlled labs.
просто питам, междувременно какво мислиш правя. просто искам да събера повече мнения по въпроса, който ме интересува
казано от CR9 на 13.07.10, 20:24:
просто питам, междувременно какво мислиш правя. просто искам да събера повече мнения по въпроса, който ме интересува
Виж етикетите на двата продукта, като цяло креатиновата матрица е еднаква и в двата продукта. Просто единия е на капсули, а другия на прах. Пак казвам погледни етикетите. Иначе щом искаш да комбинираш продукти на марката си вземи един от двата креатина, който предпочиташ White Flood и ако прецениш някой от продуктите им за възстановяване.
точно това щях да напиша, че доста хора съветват да се комбинира едната матрица (като повечето са за прахообразната форма) с white flood
13.07.10
20:40
Това все едно е да комбинираш креатин монохидрат на таблетки с такъв на прах ;) Заложи на азотен буустър.
Моят вариант е White Flood + Green Magnitude
благодаря, роджър, изчетох доста неща и смятам точно това да направя, а след това ще тествам и size on i super pump на gaspari
13.07.10
20:59
Да не забравиш и азотен буустер номер 1 за момента - USP labs - Jack3d!
казано от Finish First на 13.07.10, 20:59:
Да не забравиш и азотен буустер номер 1 за момента - USP labs - Jack3d!
сега като чета за white flooda тук-таме е споменаван и този бустер. страхотни неща се пишат и за него, но тъй като може би е малко по-неизвестен от no xplode i super pump не съм запознат много добре с него. смятам да се поразровя и за него, да го проуча по-внимателно и да го изпробвам, както и MHP Dark matter, за който обаче чувам че бил наблъскан с доста енергетици, което малко ме притеснява предвид факта,че още докато пиех no xplode от време на време ме болеше главата
13.07.10
21:10
Може би бъркаш Dark Matter с Dark Rage ;)
Аз така като гледам си решил да пробваш всичко :D
да точно така моя грешка dark rage. ами общо взето е така ще ги изредя всички. доста време тренирах бокс и бях доста релефен, а след cella i xploda натрупах и масичка и нали знаеш хващате манията за още и още. а като чета че някой от другите продукти може да ми се отрази и по-добре от bsn направо нямам търпение да сдобарам нещо ново :D