14.07.10
22:01
Здравейте, бихте ли ми казали кой упражнения биха ми увеличили дебелината на вратът, защото главата ми е голяма като плондер и надоло става една тънка бих искал да го комплексирам с някой друг мускул.
14.07.10
22:03
Борцов мост
14.07.10
22:04
казано от ivo221 на 14.07.10, 22:01:
Здравейте, бихте ли ми казали кой упражнения биха ми увеличили дебелината на вратът, защото главата ми е голяма като плондер и надоло става една тънка бих искал да го комплексирам с някой друг мускул.
всички упражнения за трапец + молитва на скрипец ,само че с главата в примка и накланянае надолу
Пич .. ще си прецакаш врата .. недей натоварвай там .. мене винаги ме е било страх да тренирам за врат с тежест на главата ..
15.07.10
19:24
казано от Krachoff на 15.07.10, 18:56:
Пич .. ще си прецакаш врата .. недей натоварвай там .. мене винаги ме е било страх да тренирам за врат с тежест на главата ..
с малки тежести,не говорим за нещо непосилно,а по-горното мнение според мен се доближава доста до молитва с врат,с разликата че едното джижение е надолу,а другото нагоре,може би комбинация от 2-те би била удачна
16.07.10
07:43
^освен тези, питай някой борец ако имаш познат да ти покаже няколко упражнения със собствено тегло, по принцип са за по напреднали някои от тях така че внимавай. Предполагам че тялото ти е малко и затова главата ти изглежда фрапиращо голяма. Може би трябва да качиш някой кг...