Крака - къде да ги вмъкна

01.04.05
08:59

тренирам по почти пълен сплит,по мах 4 упражнения на група в три серии. Мисля си за вариант след рамото,като за него правя 4х3, иза крака да правя:
1.бедрено сгъване
2.клякане
3.бедрено разгъване
4.напади
Всички по 3 серии
Ще претренирам ли

MI

01.04.05
09:33

няма да ги претренираш краката , но защо не започваш с клекове тренировката си?

01.04.05
10:15

ами може,само се чудя с какво да ги комбинирам,има ли някакво значение или класическа комбинация

01.04.05
11:14

Започни тренировката за крака с Бедреното разгъване - 2 серии с по-леки килограми (да загреят краката).
После ги разбий с Клекове.След това минаваш на Нападите и най-накрая - Бедреното сгъване.
Това е от мен.Дано съм ти помогнал.

01.04.05
11:47

С каква цел тренираш в момента? И малко лични данни ако може.... Доколкото си спомням май сваляше. Ако е така, то трябва да използваш по-малки тежести и къси почивки. А най-добре е да направиш 1-2 тежки серии клек в началото, другите лекички. След това нападите и другите упражнения (отново с по-леко и къси почивки). Ако тренираш за маса можеш да се съобразиш с предния пост, но според мен е редно да махнеш нападите.
Успех!

01.04.05
15:04

ами тренирам за маса,никога досега не съм правил крака,ама реших и тях да ги вмъкна,ще ми се и прасец да правя че краката в тази област са ми доста слаби.Сега като поразмислих мисля да ги правя след бицепса,защото за него имам най-малко - 8,9 серии,я кажете дали така става
1.бедрено разгъване х 2
2.клекове - 3
4.напади - 3
4.бедрено сгъване - 3

01.04.05
15:56

То ставар но ако клековете са ти с висока интензивност, за нападите няма да имаш много сили. Но виж как се чувстваш и прецени сам.

JO

01.04.05
18:35

Започни първо с клякане.ако започнеш с бедрено разгъване после няма да имаш достатъчно сили за клякането.клека е най-доброто упражнение за краката.И след това вече бедрено разгъване
бедрено сгъване и напади.

01.04.05
18:48

Почти винаги започвам квадрицепса с разгъване на машина. Така мускула загрява по-добре и риска от кунтузия е много по-малък. Няма никакви проблеми със силата за клековете след това, но дори и да имаше, какво значение има с колко килограма ще клекнеш, освен ако не си трибоец.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1