казано от Vic на 15.03.10, 07:42:
Ines,
Ти беше намалила леко кафетата, нали? Чел съм, че кафето възпрепятства усвояването на желязото и това важи с особена сила при жените.Стискам ти палци бързо да възстановиш баланса!
Да, това и аз го прочетох... вече почти не пия кафе, най-много по 1-2 (сега на някой ще му стане смешно, но като се има предвид, че пиех по 12,после ги намалих на 6 после на 3…сега 1-2 си е направо постижение :) )
Така днес на тренировка 2800метра... в началото ми беше много лошо, но въпреки всичко вече не ме боли белият дроб като дишам... което си е напредък..но сила нямам... амааааа цяла тренировка си повтарях как до петък ще имам още лек прогрес и как ще успея да си изплувам дисциплините...няма да е с добро време, но важното е да ги изплувам :) 200бруст ще е много голямо предизвикателство...то си е супер тегава дисциплина когато си в топ форма, а сега ще видим как ще е :) Ех....поне някой ден като стана на 80 и ми омръзне плетенето на терлици и реша да пиша биография ще има какво да разказвам :) хахаха :)
Храната:
04:45-150грама овес+2лъжици мед+1с.л.какао+1ч.л.канела+30гр шоколад
09:30-2портокала+1грейпфрут
След малко пак ще ям :)
Приятен и усмихнат ден :) Аз отивам да се правя на ученолюбива :) :) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 15.03.10 08:04.
Как така 12 кафета на ден бе жена >:-( Не ще се събуждаш през нощта..ами направо няма да заспиш със седмици!
Инес, нали знаеш Олимпийския принцип- не е важно да спечелиш, а да участваш! Знам, че ти си боец и се бориш винаги за победа но не поставяй победата над здравето си! Иди на състезанието, плувай, дай всичко от себе си за момента, и пак ще си победител! Най-трудно е човек да се състезава и да победи себе си!
И не забравяй: Всяко зло е за добро :) :) :) :) :) :) :)
Мнението беше редактирано от Allegra на 15.03.10 14:17.
казано от Allegra на 15.03.10, 14:16:
Как така 12 кафета на ден бе жена >:-( Не ще се събуждаш през нощта..ами направо няма да заспиш със седмици!
Инес, нали знаеш Олимпийския принцип- не е важно да спечелиш, а да участваш! Знам, че ти си боец и се бориш винаги за победа но не поставяй победата над здравето си! Иди на състезанието, плувай, дай всичко от себе си за момента, и пак ще си победител! Най-трудно е човек да се състезава и да победи себе си!
И не забравяй: Всяко зло е за добро :) :) :) :) :) :) :)
:) :) :) :) :) Права си за всяка една дума :) Така е :) А всяко зло за добро...в това вече съм на 100% сигурна...може и да не се вижда на момента,каква е добрата страна на нещата, но с времето всичко се подрежда!!! :)
Храна:
10:15-телешко със спанак и ориз+1домашна питка+4моркова
13:15-1домашна питка+200грама пилешко филе+зеле+5маслини
18:15-2яйца+3печени чушки+1голяма домашна питка+200грама пилешко филе
22:00-домашна питка+суджук
Приятна вечер :)
Мнението беше редактирано от Ines на 16.03.10 09:47.
Добър ден :)
ДНес 2400метра
Днес ми е по-зле от вчера...не знам защо, но още от сутринта ми е много лошо и не е спирало д ами се вие свят....а последните дни обикновено така ми става сутрин и вечер, но през деня съм добре... Иначе тренера каза без фитнес днес... та само ще плувам следобед... Тренера каза, че ще видим как е положението в четвъртък, но мисли д ами махне 200бруст, след като днес имах едни 4 по 50 и видя, че едва ги изкретах... :( ... :)
Храна:
05:30-150грама овес+2лъжици мед+1с.л.какао+1ч.л.канела+30грама шоколад
09:00-1филийка+200грама пилешко филе+1/2краставица
11:30-2свински кюфтета+1/2краставица+4печени чушки
Приятен ден иииииииии един поздрав ;) http://www.vbox7.com/play:2c453b83&al=1&vid=1733181 хаха :)
Ще се справиш, не се съмнявам, ама го давай сега по-леко, че да имаш сили после :lol:
казано от Lenks на 16.03.10, 13:52:
Ще се справиш, не се съмнявам, ама го давай сега по-леко, че да имаш сили после :lol:
Благодаря, че вярваш в мен ;) :) :)
На втората тренировка 2900метра...
Останалата храна:
18:00-2големи яйца с по 2жълтъка +салата(много моркови;ряпа;ябълки(настъргано всичко)+изцеден лимон+малко зехтин :) )+2филийки+100грама пуешка шунка
През деня преживях малко зеле и много моркови :)
Приятна вечер на всички :)
А да и тъй като съм на възраст и имам склероза да добавя какви хапченца пия ;) Да кажа... Е НЯМА ТАКАВА ПЕНСИЯ КАТО МЕН...пра баба ми пие по малко хапове ;) Значи:
3капсули омега;
2капсули Б-комплекс;
4инозин(2преди едната и две преди другата тренировка);
1-комплексни витамини
6-фолиева киселина
3-желязо
И това всеки ден,че вчера забравих да ги спомена :)
А да и покрай всичкото това желязо скоро не трябва да пътувам в чужбина, че на летището няма да ме пуснат да мина ;) :) :) :)
Добър ден :) Как сте :)
Иска ми се да кажа нещо хубаво, но уви днес е черен ден за моята финна душа... ;) хахаха...пффффф :)
Значи...няма да плувам :( :( :( ;( ... Днес имах едни спринтове и дадох всичко от себе си само дето не умрях в басейна иии ги плувах с по 4-5секунди отгоре на това,коетообикновено ги плувам,което е якооооооооооо зле... и след тренировка тренера ме привика...говорихме иииии на края това беше резултатът няма да се плува на състезанието... Много много ми е тъпо, ама препдолагам, че живота продължава....гадно е когато влагаш толкова усилия в нещо и на края всичко отиде на вятъра, но в живота се случват къде къде по-лоши неща....ето примерно дядо ми вече 7пъти го оперират заради някакви запушвания на кръвоносните съдове и май ще се стигне до там да му ампутират крака...ето това вече е трагедия, така че какво съм тръгнала аз да мрънкам и д ахленча :) :) :)
Храна:
05:30-150грама овес+2лъжици мед+1с.л. какао+1ч.л.канела+20гр шоколад
09:00-2портокала
10:00-200грама свинско+сос от зеленчуци+1филийка+ориз
15:00-1филийка+200грама пилешко филе+4маслини+зеле
20:00-200грама свинско+ориз+филийка+2моркова
Приятен и усмихнат ден на всички :)
Забравих да кажа, че тренировката ми беше 2500метра...
3капсули омега
2-Б-комплекс
6-фолиева киселина
3-желязо
2-инозин
1-комплексни витамини
Мнението беше редактирано от Ines на 17.03.10 18:15.
Кураж,смело момиче!!!С твоя позитивизъм съм сигурен,че ще се справиш във всяка ситуация :)Ще имаш още много състезания в живота,споко ;-) Но важното е,че имаш хъса да се бориш,и аз съм сигурен,че ще успееш!
По-добре сега принудителна почивка, отколкото хроничната преумора да ти съсипе здравето и бъдещите планове.
Честно, чета и недоумявам как се очаква при такова натоварване и безсъние да има положителни спортни резултати. Волята е хубаво нещо, но разума от време на време трябва де се обажда. Тренера ти не вижда ли че се топиш бе джанъм???
Инес, почивай..Животът е пред теб и ще има още стотици състезания
18.03.10
05:03
Инес, хващам влака за София да идвам да те спасявам, ще си взема надуваемия басейн
казано от old_man на 17.03.10, 21:04:
Кураж,смело момиче!!!С твоя позитивизъм съм сигурен,че ще се справиш във всяка ситуация :)Ще имаш още много състезания в живота,споко ;-) Но важното е,че имаш хъса да се бориш,и аз съм сигурен,че ще успееш!
Благодаря много за подкрепата! :) :kiss:
казано от diva 97 на 17.03.10, 21:23:
По-добре сега принудителна почивка, отколкото хроничната преумора да ти съсипе здравето и бъдещите планове.
Честно, чета и недоумявам как се очаква при такова натоварване и безсъние да има положителни спортни резултати. Волята е хубаво нещо, но разума от време на време трябва де се обажда. Тренера ти не вижда ли че се топиш бе джанъм???
Инес, почивай..Животът е пред теб и ще има още стотици състезания
Под топиш, за отслабване ли говориш? Понеже тренера онзи ден ми заяви, че покрай анемията дето съм “лепнала” съм била ЗАГЛАДИЛА РЕБРАТА???? а това не е вярно изобщо ама... тя моята тренерка никога не е доволна относно килограми... ;)
Иначе днес:
Първа тренировка-3300метра
Втора-3100метра
На втората тренировка леко се сринах психически, даже не много леко... ама така е, като задълбаеш и по пътя обратно нагоре , когато мислиш, че малко си се закрепил има нещо като ровове, в които от време на време пропадаш и трябва пак да се изкачиш... :)
Храна:
05:15-150грама овес+2лъжици мед+1с.л. какао+1ч.л.канела+2шок.бисквити
09:00-0.5л мляко+2мандарини
11:00-300грама телешки дроб+салата(ряпа,моркови,ябълки,лимон)+гъби с масло
17:30-200грама телешки дроб+карфиол+моркови+гъби с масло+филийка
Приятен ден :)
Между другото вече не ям нощем :) Будя се и съм гладна, но или продължавам да си лежа докато заспя или изпивам една чаша водица да преглътна глада и пак заспивам ;) :)
19.03.10
15:44
Инис, вместо да ги гълташ всички тези боклуци (хапчета), защо просто не започнеш да ядеш повече от следните неща:
1. телешки черен дроб
2. телешки бъбреци
3. телешки сърца
4. бульони от кокали
5. домашни яйца
6. хубаво масло
Храната ти не струва. Тялото ти е гладно за нутриенти. Съжелявам, ако ти се струва грубо - но аз се натоварвам в пъти по-малко а ям много по-хранителни неща. И един милион хапове да изпиеш без хубава храна нищо не става.
Само погледни какво става в 100 грама телешки бъбреци:
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 19.03.10 15:48.
Добър вечер :)
Да, Венци права си :) Защо да е грубо :) Всеки има право на мнение :) И аз това си мислех, че тиялекари з анищо не стават и тия хапчета са пълна простотия... аз уж почнах да ям неща, в които има желязо...там дроба,копривата,спанака,сега и броколи си взех(не ги обичам ама ще ги ям :) ) Това с телешките бъбреци определено изглежда доста добре... Благодаря много за съветите :)
Така днес станах за тренировка и бях много зле и не отидох.. :( ... и утре няма да отида....
Храна:
10:30-300грама телешки дроб+салата(моркови,ряпа,ябълки)+малко зехтин+2печени чушки
14:30-1филийка+200грама свинско филе+2маслини+1краставица
19:00-250грама свинско с лук и печени чушки+моркови и карфиол+1филийка
казано от Ines на 19.03.10, 17:33:
Храна:
10:30-300грама телешки дроб+салата(моркови,ряпа,ябълки)+малко зехтин+2печени чушки
14:30-1филийка+200грама свинско филе+2маслини+1краставица
19:00-250грама свинско с лук и печени чушки+моркови и карфиол+1филийка
Перфектна ми се струва за този ден храната ти! :) Хайде, горе главата и да се оправяш! Всичко е психика!
Мнението беше редактирано от S_L на 20.03.10 13:26.
Хей,кой се изгуби тия дни... :roll: Горе главата Ines,ти го можеш :)
P.S За лекарите обаче не си права,както и за хапчетата.
казано от old_man на 23.03.10, 22:55:
Хей,кой се изгуби тия дни... :roll: Горе главата Ines,ти го можеш :)
P.S За лекарите обаче не си права,както и за хапчетата.
АМи не че съм се изгубила, но трябва само храната да си пиша.... тъй като се повлоших предните дни и не съм тренирала от четвъртък :( ... и не се знае кога пак ще мога да тренирам :( Днес ще ходя на невролог... предписаха ми още изследвания .... и в общи линии се чудят какво ми е, защото като цяло изследванията ми са перфектни и няма за какво да се хванат, като изключим желязото... и примерно като ходя и ми се схващат мускулите адски много и на прасците и на бедрата(ама като говоря за схващане имам предвид за крампи) , понякога даже ми е трудно да ходя :( Продължава да ми се вие свят и т.н. .... :)
Амааааааааааа знам, че ще се оправя, но не знам кога.... Не ми се е случвало да не тренирам абсолютно нищо повече от два дена през последните 6-7 години хахаха дори когато се контузвах,ходех на фитнес и правех нещо за крака.... :Х :) Та това е около мен :) Благодаря за проявения интерес :) :)
казано от S_L на 27.03.10, 04:57:
Как си Инес? Всичко наред ли е при теб? Твоя позитивизъм липсва във форума...
Ааааааа мърдам още! Жива съм :) ;) ...
Ами имам прогрес :) :) Вече не ми се вие свят и мога да се изкача 1етаж по стълбите без да се чувствам все едно съм изкачила Емпайър Стейт Билдинг.... :) Даже мисля от понеделник да подновя тренировчиците :) :) :) Само като се замисля и пулса ми се ускорява ;) Малко поизтрещях вече от миналия четвъртък нищо не съм тренирала...направо не се трае вече...
Направиха ми още 1милиард изследвания и всичките ми изследвания са перфектни :) Ходих и на невролог...и той каза, че най вероятно е станало от тежко физическо и психическо пренатоварване... тааааааааа май трябва на следващата Коледа да се помоля за малко повече акъл да ми донесе белобрадия дядо ;) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 27.03.10 06:30.
Крампите - липса на магнезий? Как си там?
Инес, не се отчайвай....всяко нещо се случва с причина. Ще разбереш коя е причината за това.
По-важното е, че си по-добре и че вече си сигурна, че си напълно здрава (освен, че си пристрастена към тренировки :P )
Гушшшш и остискай още малко :)
казано от Limka на 27.03.10, 06:36:
Крампите - липса на магнезий? Как си там?
Инес, не се отчайвай....всяко нещо се случва с причина. Ще разбереш коя е причината за това.
По-важното е, че си по-добре и че вече си сигурна, че си напълно здрава (освен, че си пристрастена към тренировки :P )
Гушшшш и остискай още малко :)
Хей, Лим :) Да знам аз за магнезия...но в случая не беше това... не знам и аз защо така се получи...
Иначе и аз само това си повтарям, че всичко си има причина да се случи! :) Понякога имам доста тегави моменти, ама гледам да не им се поддавам много много и да се радвам на други неща :) А защо се случи... аз си имам обяснение за всички гадни неща, които ми се случват и то е нещо от сорта на-съдбата променя недостатъците ни, с които разумът няма сили да се справи.... при мен май винаги така се получава :) Тъпо и упорито правя глупости и не обръщам внимание на “знаците” , че нещата не вървят като хората и трябва да променя нещо....и така не обръщам внимание докато не се случи нещо по-фатално, за да ми проблясне, че е крайно време да направя правилното нещо :)
Здравейте :)
Днес отидох на тренировка :) :) :) :) :) :) :) Беше ми супер щастлива сутрин хаха анаправо сърцето ми щеше да изскочи от щастие :) Плувах само 2200 метра и доста флегматично ги изплувах...мисля, ч епоставих рекорд за най-бавно плуване ;) И имах чувството, че никога преди не съм плувала....но няма значение много съм щастлива, че тренирах макар и малко :) :) :) :) :)
Тази седмица ми е позволено да тренирам само 4 пъти :( ... :) И като по чудо мисля този път да се вслушам в препоръките, за да се оправя възможно най-бързо и да почна да тренирам както трябва :) :) :)
Е това исках да кажа :) Приятен ден :)
Мнението беше редактирано от Ines на 29.03.10 08:21.
:) :) :) :) :) :) :)
Само 4 пъти?
В сравнение с миналата седмица това са цели 4 пъти!
Наслади им се :)
казано от Limka на 29.03.10, 08:37:
:) :) :) :) :) :) :)
Само 4 пъти?
В сравнение с миналата седмица това са цели 4 пъти!
Наслади им се :)
Да така е! Определено им се наслаждавам :) :) :) Толкова е хубаво да си във водата :) :) Днес изплувах 2600метра :) :) :) :) :)
Храната е главно някакви зеленини(вече съм завършена овца ;) ) от сорта на спанак,коприва и броколи;много телешки език,от врем ена време някой друг врабец ;) ; яйца;ориз;картофи и пълнозърнест хляб, а и да не забравя любимата ми закуска-овеса... :) Това е... не се тъпча, с което се гордея хаха :) Ям си съвсем нормално и съм мнооооооого доволна, защото ако бях предишното си аз, в този момент може би щях да набивам шоколади и вафли като за световно ;) :)
Е приятен ден :)
Храната ти е супер! На тази страница сигурно има 200-300 емотикони :coolsmile:
30.03.10
13:45
Дойде пролетта, която изкарва хората от депресивното зимно настроение. Как няма да е пълно с усмивки? :)
казано от radostin radev на 30.03.10, 13:45:
Дойде пролетта, която изкарва хората от депресивното зимно настроение. Как няма да е пълно с усмивки? :)
:) :) То при мен и зимата си е слънчево ;) ама стига да ми вървят тренировките :)
Днес 2200метра.. :)
От следващата седмица мисля пак да почна да си водя дневника като хората :)
В петък заминавам на село за Великден :) И щееееееееее има домашни кокошчици,яйца и агнеееееееее :) :) :) :) :)
Добър ден :) Как сте? Внимавайте да не ви лъжат много днес...мен много гадно ме излъгаха :( :) А аз пък не мога д алъжа,защото винаги се смея :( :) Не е честно! :) :) :)
Така 2900метра изплавах днес :) Нямам много сила,НО изплувах 2 по 300съчетано(през 75метра) та изплувах два пъти 75делфин!! До сега не съм го правила :) И на края успях и 800кроул д аизплувам, което ме радва, защото имам надежда до края на април пак да съм с много сили :) :)
Аз отивам на село д апася крави, агнета и да меся козунаци ;)
Приятно изкарване на празниците :) Не се освинвайте, ама хапнета някое друго парче козунак :) :) :)
Христос Воскресе :)
Как сте :)
Такааааааа значи днес на първата тренировка 2700метра ... днес съм доволна, беше ми малко по-лесно от миналата седмица :) Ниаккъв въздух нямам, ноооооооооо няма значение :)
Храна до момента:
06:00-150грама овес+2лъжици мед+1с.л.какао+1ч.л.канела+1хапка козунак
10:15-500грама варена тиква+100грама извара
Не мога д апия никакви витамини следващите 10 дена,защото ще ми правят кръвни изследвания за желязото и други там подобни :)
Приятен ден :)
Добър вечер :)
На втората тренировка 3100метра
Останалата храница :) :
12:30-300грама агнешко+дроб сърма+филийка
18:00-300грама агнешко+дроб сърма+филийка
04.05.10
09:14
Хм странно, къде се изгуби моята поредна кандидат бъдеща съпруга.
Дали не е решила да плува до САЩ през океана, в опитите си да се спаси от мен :lol:
Честит Рожден Ден, Инес! :) Жива и здрава бъди и те чакаме отново тук във форума, позитивизма и доброто ти настроение липсват! :)
казано от S_L на 15.07.10, 18:57:
Честит Рожден Ден, Инес! :) Жива и здрава бъди и те чакаме отново тук във форума, позитивизма и доброто ти настроение липсват! :)
Много благодаря :) Все се чудя дали да не си подновя дневника..ама за сега няма :)
казано от Владимир92 на 16.07.10, 08:25:
Подновявай го, не се чуди! Липсват ми постове с 15 емотикони :D
:) :) Добре айде от мен д амине :) Другата седмица ми свършва сезона в плуването, аз вече почнах и с кросфит да се занимавам, та другата седмица кросфит манията навлиз аи в моя дневник :)
казано от Ines на 16.07.10, 09:06:
казано от Владимир92 на 16.07.10, 08:25:
Подновявай го, не се чуди! Липсват ми постове с 15 емотикони :D
:) :) Добре айде от мен д амине :) Другата седмица ми свършва сезона в плуването, аз вече почнах и с кросфит да се занимавам, та другата седмица кросфит манията навлиз аи в моя дневник :)
Хахахахааха! Сега Владо ще те заклейми и ще спре да ти чете дневника, сещайки се понякога с умиление за времето на постовете с много усмихнати личица, преди да станеш кросфит сектантка.
Здравейте :)
След дълго чудене, мисля и аз да си възстановя дневника! :)
Последната половин година доста неща ми се случиха и то не хубави...и още може да се каже, че съм в дупка и се опитвам да се измъкна...
Да започнем с анемията, която ме мъчеше...нещата станаха доста зле, елязото ми падна много, доста време изобщо нищо не можех да правя, по цял ден си лежах и нямах сили да стана... доста тегави периоди имах...направиха ми куп изследвания и така и не намериха причината... сега се възстановявам все още...
Изнесох се от нас и от четири месеца вече живея сама...
Пропуснах и лятното репубиканско, заради анемията...междувременно станаха доста неща с тренера... забавно е понякога хората колко са лицемерни и подмолни...няма да навлизам в подробности само ще кажа, че съм решила да спра да плувам! Още не съм казала на тренера, но септемрви,когато почва следващия сезон ще ѝ кажа...
Междувременно супер много се зарибих по кросфита :) Много ми харесва и е супер забавно. Тренирам с Киро и с Ефо. Понеделник,Сряда и Петък тренирам с Киро индивидуално, а вторник и четвъртък с групата...събота и неделя почивам...опитвам се да се преборя с манията си да тренирам постоянно и от един месец вече тренирам само 5пъти в седмицата...Понякога ми е трудно да тренирам толкова малко, но съм решила да се преборя с тази своя зависимост! :) :)
От две-три седмици се опитвам да ям, като един древен човек ;) демек се опитвам да спазвам Палео...ще видим до къде ще я докарам, но доста добре се чувствам от както съм на този режим, не знам дали е внушение или истина, ама важното е че ми е добре...
Ето малко снимков материал, като за начало...
П.С. Целта е сега да сваля още някой друг ценен грам и д астана МАШИНА! :)
Мнението беше редактирано от Ines на 14.08.10 06:31.
14.08.10
06:44
Инееееес :) Много се радвам , че си поднови дневника !!! :) Определено е от любимите ми тук :)
Надявам се всичко да се оправи с анемията и “дупката” , в която казваш , че се намираш .
Mr. Anderson, welcome back
Как се реши да минеш на такъв тип хранене?
Как така хем си нова в кросфита, хем имаш сила да тренираш пет пъти седмично?
14.08.10
09:36
казано от gips на 14.08.10, 09:00:
Mr. Anderson, welcome back
Как се реши да минеш на такъв тип хранене?
Как така хем си нова в кросфита, хем имаш сила да тренираш пет пъти седмично?
Е Инесчето е машина :) Професионален спортист ;)
Страхотни новини и страхотно завръщане.
Още като видях кросфит снимките във фейсбук много ти се изкефих.
Дамския раздел ще стане пак колоритен след завръщането на Огънчето и на тебе.
Още някой пилета липсват, ама и те ще дойдат :) .