Съвет за промяна на програмата

17.07.10
12:12

Здравейте момчета тренирам вече 2 години и сега съм пред дилема как да си сменя програмата в момента тренирам на най-популярната 4-дневен сплит,отделно ръце,отделно гърди,гръб+трапец и рамена+трапец+крака корема си го слагам във всички тренировки зависи кога съм го правил и му давам 1,2 дена почивка :) Вупроса ми е,чудя се дали да започна да тренирам с гърба и гърдите и ръцете или примерно раменете с гърба и гърдите или ще е по добре да сменя програмата примерно,2 дена тренирам 1 ден почивам :) Добавки не взимам сега пил съм креатин етил естер на BIOTECH и аминокиселини на Nutrend BCAA,сега съм пуснал една тема да ме посъветвате относно аминокиселините,защотото мисля сега си взимам а иначе креатин ако взимам пак ще е кре алкин на EFX нали тази компания беше патентовала този модел креатин сигурно са добри :)

17.07.10
14:22

Моят съвет е вместо да си даваш парите за аминокиселини,вземи си качествен суроватъчен протеин,който има достатъчно BCAA.Аз лично бих дал пари за аминокиселини само ако парите ми са в излишък.Забелязал съм че прекалено много се разчита на тях и се очакват да творят чудеса.

Добрем аз затова питам винаги просто не съм запознат още достатъчно с хран. добавки какъв протеин можеш да ми препоръчаш ти : )
Ааа и само да попитам във всеки суроватъчен протеин ли има аминокиселини BCAA :) :?

Мнението беше редактирано от Младен Марков на 17.07.10 14:44.

17.07.10
16:17

Ами да,всеки суроватъчен протеин си има BCAA,а някои от производителите дори дабавят допълнително количество.А иначе марки много на пазара,аз лично ползвам Gold standart na ON i Nitro-tech na Muscletech,но те по принцип са скъпички,ако се поразтърсиш тук из форума ще намериш доста теми за изгоден протеин-бях видял тема за суроватъчен изолат-,5 либри,който беше под 100 лв.Само още едно нещо-имай впредвид че суроватката не става за междинно хранене,вземай я само след ставане от сън,преди и след тренировка.За останалат част от деня има протеинови матрици,млечно-яйчни,казеини и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1