Маса в трицепса

24.03.05
23:13

Напоследък гледам че симетрията бицепс - трицепс изостава! Идея за маса в трицепса!
А може и програмата да е виновна!
* бицепсово сгъване - трицепсово разгъване
* сгъване от лежанка с наклонена облегалка - разгъване с дъмбел над глава
* скот - кофички с китките навътре
* скот с дъмбел

25.03.05
09:07

Залепи трицепса към гърба. Базови упражнения, големи тежести. Протоколи от типа на 6х6. Намали работата на гърдите.
Успех!

25.03.05
11:55

Лег с тесен хват, намаляне на упражненията за бицепс, за да не си изцеден като почнеш трицепса

25.03.05
18:50

Др. вариант е да не го тренираш правилно, може да го претоварваш

25.03.05
19:34

АЗ не разбрах, програмата ти е в 1 ден бицепс и трицепс ли? Ако е така, това при някои хора не работи добре. Опитай с гърди-бицепс ; гръб-трицепс

Защо не виждам лежанка-щанга с тесен хват? Дай ги по-базови упражненията, ако прекалено изолираш мускула може да няма много “растящ ефект”, а повече релефен или силов.... знам ли....  :)

BR

25.03.05
20:19

аз мисля ,че тези тренировки гърди с бицепс , гръб с трицепс са много тежки и са а и ги правят тежкоатлетите.доста са изморителни.
а в случай,че тренираш бицепс с трицепс, пробвай първо с трицепс и после вече упражнения за бицепс.три. е по-голям мускул от би.

25.03.05
20:33

Пробвай да сменяш хвата на френското разгъване-по-широк,по-тесен,прав,крив,нормален,обратен.(Комбинирай изброените)Досега няколко пъти тази техника ме е изкарвала от застоя при трицепса.Опитай и дано да стане.Успех!  :wink:

25.03.05
21:30

[quote author=“BillyRubin”]аз мисля ,че тези тренировки гърди с бицепс , гръб с трицепс са много тежки и са а и ги правят тежкоатлетите.доста са изморителни.
а в случай,че тренираш бицепс с трицепс, пробвай първо с трицепс и после вече упражнения за бицепс.три. е по-голям мускул от би.

Е, не съм много съгласен, аз го практикувам, а тренирам за собствено удоволствие и здраве. Не се чувствам уморен, въпреки, че понякога 50% от упражненията за дадените групи ги правя-гимнастически.

Ако се правят с добре подбрани килограми няма да се стига до претрениране и ще се върви нагоре.

25.03.05
21:50

[quote author=“StL”]Пробвай да сменяш хвата на френското разгъване-по-широк,по-тесен,прав,крив,нормален,обратен.(Комбинирай изброените)Досега няколко пъти тази техника ме е изкарвала от застоя при трицепса.Опитай и дано да стане.Успех!  :wink:

В смисъл в една тренировка ли ги правиш или всяка трен. различно?

25.03.05
22:02

[quote author=“tpd”]АЗ не разбрах, програмата ти е в 1 ден бицепс и трицепс ли? Ако е така, това при някои хора не работи добре. Опитай с гърди-бицепс ; гръб-трицепс

Защо не виждам лежанка-щанга с тесен хват? Дай ги по-базови упражненията, ако прекалено изолираш мускула може да няма много “растящ ефект”, а повече релефен или силов.... знам ли....  :)

Ами програмата е всичко суперсерии и може да я променя малко! Иначе ми вървят ръце в един  ден!

25.03.05
22:09

[quote author=“YODA”]
Ами програмата е всичко суперсерии и може да я променя малко! Иначе ми вървят ръце в един  ден!

Ами може да опиташ малко разнообразие. Би трябвало да се отрази добре едно такова “стресче” на организма, малко да се посъбудиедин вид. :)

Иначе за всичко- суперсерии... ми незнам, аз не правя така, не съм експериментирал. Мисля, че не е много удачно.

Важно да е опитваш разумно. Така се трупа опит...

01.04.05
16:39

StL написа:
Пробвай да сменяш хвата на френското разгъване-по-широк,по-тесен,прав,крив,нормален,обратен.(Комбинирай изброените)Досега няколко пъти тази техника ме е изкарвала от застоя при трицепса.Опитай и дано да стане.Успех! 

В смисъл в една тренировка ли ги правиш или всяка трен. различно?
Всяка тренировка разлиЧно.

02.04.05
20:28

Трицепса ми е изоставаща група поради прицината,че много яко сам го претренирал в момента правя по 3x10 и правя дигане на щанга с тесен хват,френско разгъване и разгъване на скрипец ама от както сам почнал не сам качил никаква сила при френското разгъване и днес го замених с Разгъване на дъмбел с една ръка дали е удачно и ще ми кажете ли как да наблегна на трицепса какво да променя,защото доста ми изостава даже почти никакъв го няма???Тренирам го в един ден с бицепса като започвам с него!!!

02.04.05
21:21

Можеш да намалиш упражненията на 2. Изтласкване от лег с тесен хват и френско примерно. Правиш 3 серии по 4-5 повторения.

03.04.05
09:14

Моята програма за трицепс е яко с дъмбели и щанги. Трицепсово разгъване с дъмбел над ръка, френско от лег и над глава и с много големи килограми и яко ефект има.
по-здрави

03.04.05
14:33

Пробвай да правиш първо трицепс и после бицепс в една треноровка но не в супер серии.И яко френско.Тва е най доброто за маса на трицепса

05.04.05
02:02

суперсериите се слагат за разнообразие в тренитовката не трябва да са в основата и,е ако гледаш културистите-при тях може всичко.
ако изостава трицепса правиш първо него и след това бицепса.
естествено да има  тежки серии с шангите и с много помпаши повторения при изолираните

05.04.05
17:18

[quote author=“YODA”]Напоследък гледам че симетрията бицепс - трицепс изостава! Идея за маса в трицепса!

Аз ти препоръчвам да вкараш в тренировката за трицепс само две упражнения - по 4 серии всяко, по 5-8 повторения в серия.
Моята най-честа тренировка е френско на лежанка в пирамида 4 серии; и трицепс на скрипец - тесен надхват 4 серии в пирамида. Използвай максимални тежести поне в две серии от 5 повторения в цялата тренировка. При мен работи отлично. Не чакай повече от 3 седмици - ако при теб работи за толкова време трябва да проличи! Нагласата е важна като самата тренировка! Постави си за цел да “разкъсаш” трицепса с тежестите! :) И не забравяй загрявката! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1