Много често уриниране след започване на Syntrax fyre

Прескочи до:

18.07.10
08:29

Вчера го почнах и днес ми се ходи по малка нужда доста често! Нормално ли е това?! Благодаря Ви!

18.07.10
08:59

Така казват хората, пий повечко вода и няма да има проблеми.

18.07.10
09:43

Ако е наистина много често, намали за ден-два дозата на 1/2 примерно, а вода си пий, колкото ти се пие.

Изнервеност, тремори ?

18.07.10
15:33

Сега като се замисля и аз като го пиех много често ходих по малка нужда , но не се бях замислял че може да е от огънчето ... според мен няма какво да се притесняваш аз просто приемах повече вода и всичко беше ок :)

18.07.10
16:05

Изнервеност нямам, а тремори не знам какво е :)
Благодаря Ви за мненията!
Добре ли е да ям сутрин овесени ядки докато пазя диета за отслабване и пия fyre?

18.07.10
16:17

Овесени ядки, малко мляко лъжикча мед, мъничко ябълка..... мале отивам да хапна :) Много е хубаво няма проблем. Млякото е богато на мазнини и не прекалявай, предполагам и с меда няма да прекалиш, това ядене много засища такаче не се притеснявай че ще изядеш много.

18.07.10
18:03

Имам следния въпрос:
Взех си някакви витамини от аптеката, и на опаковката пише че една таблетка садържа 8 kcal (килокалории предполагам), което се развнява на 8000 cal, а навсякъде пише, че на ден ми трябват ориентировъчно 2500 калории. От къде идва това разминаване, едва ли в една таблетка витамини има 3 пъти повече калории отколкото ми трябват на ден...

18.07.10
18:15

kcal и cal се приемат за едно и също нещо.+

18.07.10
19:01

казано от peshosh на 18.07.10, 18:03:

Имам следния въпрос:
Взех си някакви витамини от аптеката, и на опаковката пише че една таблетка садържа 8 kcal (килокалории предполагам), което се развнява на 8000 cal, а навсякъде пише, че на ден ми трябват ориентировъчно 2500 калории. От къде идва това разминаване, едва ли в една таблетка витамини има 3 пъти повече калории отколкото ми трябват на ден...

8 калории са не 8000. И нали знаеш, че за да има добър ефект от бърнера трябва отлична диета.

18.07.10
19:17

Еми да..
Аз не знам моята колко е отлична ама прочетох, че при много хора имала ефект.
Казва се протеинова диета на Пиер Дюкан...
Какво мислите за нея? Да я сменям ли докато съм още в началото?

18.07.10
20:11

Дюкяна става... ако я спазваш като хората е добра. Но има и много други варианти, поразтърси се.

18.07.10
21:15

казано от peshosh на 18.07.10, 19:17:

Еми да..
Аз не знам моята колко е отлична ама прочетох, че при много хора имала ефект.
Казва се протеинова диета на Пиер Дюкан...
Какво мислите за нея? Да я сменям ли докато съм още в началото?

Защо не пробваш НВД :) ...прочети за нея има много писано аз останах доволен от нея ! :P

18.07.10
21:21

Aко си на Дюкан, ТРЯБВА да пиеш поне 3,5-4 литра вода на ден. Това е тежка протеинова диета и има невероятни резултати, стига да я спазваш и да пиеш много вода. Ако не пиеш вода, след 3-4 дни ще спреш да сваляш, но това ще ти е най-малкият проблем ...

Редакция : Забравих да кажа - не съм напълно сигурен, че приемането на бърнър е добра идея в съчетание с тази диета. Може да е малко наивно, но като цяло тази диета поставя организма ти в уникален стрес и да го натоварваш допълнително с бърнър е рисково. Ти си преценяваш, но го имай предвид.

Мнението беше редактирано от Кому е нужно на 18.07.10 21:23.

18.07.10
21:29

Това е най-глупавия режим създаван някога !

18.07.10
22:55

Всяко нещо си има 2 страни - както монетата ;) Да, не е най-полезното нещо, което можеш да направиш, но ако го правиш както трябва - има ефекти. Всеки сам си преценява дали режимът, който спазва е умен или глупав - всеки си има глава на раменете, за да прецени “+”-вете и “-”-сите :) Така че - колегата да прецени дали да продължава, но ако го направи - задължително внимателно ;)

19.07.10
04:53

Нали знаете че тази диета беше отхвърлена защото водела до сумати и болести по тялото, лично познавам 3-ма човека които си съсипаха бъбреците след нея, от там незнам си до както води, а и толкова рязкото сваляне на килограми води до много отпуснати кожи които неможеш “збра” после.

19.07.10
06:03

Е тук НЕ сипматизираме на този режим !

19.07.10
06:10

казано от Кому е нужно на 18.07.10, 21:21:

Aко си на Дюкан, ТРЯБВА да пиеш поне 3,5-4 литра вода на ден. Това е тежка протеинова диета и има невероятни резултати, стига да я спазваш и да пиеш много вода. Ако не пиеш вода, след 3-4 дни ще спреш да сваляш, но това ще ти е най-малкият проблем ...

Невероятните резултати са факт - бързо отслабване в началото и като я приключиш още по-бързо връщаш всичко с лихвите. А да и се чувстваш като парцал и шанса да те хване някакво грипно вирусче е доста голям.

19.07.10
08:09

Определено, я зарязвам и минавам на ниско въглехидратна, че се наплаших от мненията ви. А и наистина се чувствам като парцал, но го отдавах на синтракса... явно не е само от него...
Само че при тази ниско въглехидратна не знам какво и по колко да ям...
Нещо като протеиновата само, че зеленчуци са позволено постоянно, и може тук таме нещо въглехидратно по малко така ли?!

19.07.10
08:25

Виж тази тема:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/

19.07.10
09:49

Браво хора, още един спасен да не направи грешката с тази диета :)

19.07.10
10:26

казано от velislavs на 19.07.10, 08:25:

Виж тази тема:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/

То па тоя писал темата ... мани го ..... нищо не става от него

:D

19.07.10
10:44

Добре, добре...

Аз като я правих си постигнах добри резултати, не си съсипах бъбреците, а съм върнал едва 30% от изгубеното и то след като 1 месец след като я спрях пак се тъпчех почти неконтролирано и още 2 месеца по-контролирано, но не ограничавам какво ям(само като количество) - сладолед, сладко и тестени. Ясно е, че НЕ симпатизирате на тая диета, но поне не пишете фантасмагории. А я спрях не защото нямаше резултати, а защото тотална липса на тестено/сладко не мога да спазвам, както е предписано.

19.07.10
11:00

Аз я пробвах преди 1 година и нещо и “ефектите” съм ги написал по-горе. Доста приятели я пробваха и при тях резултатите бяха почти същите. Поинтересувай се малко от хранене и ще ти стане ясно какво причинява на тялото и органите тъпченето само с протеин, липсата на въглехидрати ( в това число зеленчуци и плодове ) и мазнини.

Никой не отрича, че се свалят килограми с тази диета, но е много далече от здравословното такова.

19.07.10
12:32

не знам какво толкова го хвалите тоя Дюкян - това е отдавна известната и използвана кето-диета. не бих я препоръчал на непрофесионалист - ако някой ще се явява на състезание и/или ще влиза в категория - добре, но иначе е самоубииство. не мога да отрека обаче, че е ефективна докато я спазваш - след това си е наука да запазиш постигнатото.

19.07.10
13:30

казано от velislavs на 19.07.10, 11:00:

Аз я пробвах преди 1 година и нещо и “ефектите” съм ги написал по-горе. Доста приятели я пробваха и при тях резултатите бяха почти същите. Поинтересувай се малко от хранене и ще ти стане ясно какво причинява на тялото и органите тъпченето само с протеин, липсата на въглехидрати ( в това число зеленчуци и плодове ) и мазнини.

Никой не отрича, че се свалят килограми с тази диета, но е много далече от здравословното такова.

Много добре знам какво причинява, преди да я почна съм чел доста, включително и доста английски източници, защото понякога българските не са особено богати на полезна информация. Причинява силна кетоза, силно-стресово състояние за организма. Да, може да скапе бъбреците(и черният дроб също, в някои случаи). Ако обаче си здрав(тоест нямаш проблеми по принцип с бъбреци/черен дроб) и пиеш достатъчно вода, за да може да чистиш достатъчно бързо натрупаните отрови не е непосилно. А колкото до факта, че се чувстваш парцал - аз пък за 3те седмици, които я правих се чувствах прекрасно, имах повече енергия, а за “грипчета” не съм й помислял даже ;)

ВСЯКА диета може да причини проблеми(айде не всяка, но почти ...), ако се не се прави добре или от хора, които имат противопоказания да я правят.

А иначе факта, че казваш “липса на въглехидрати(в това число зеленчуци и плодове)” говори, че явно си правил някоя вариация. Да, има “протеинови периоди”, но това са 1вите няколко дни(до 5, повече от това е безсмислено, защото ефектите на ударното сваляне спират, а и наистина е противопоказно), а след това има ротация “дни с въглехидрат”, “дни само протеин”. И под въглехидрат става дума за зеленчуци точно.

Като цяло спора е глупав...и аз казах, че не е най-полезната диета(особено при неправилно изпълнение), но има и по-вредни вероятно. Но като гледам - важното е да я дамгосаме и да шашардисаме човека, че едва ли не е направил еквивалент на тъпчене с отрова...

19.07.10
16:11

Има и т.нар. скрити заболявания, които се отключват с Дюкян и подобни. Аз лично бях на НВД до миналата сряда (едно просто НВД) и бях на лекар тогава. Откриха ми адски високо ниво на Т3 и Т4 и много ниско на TSH. И кво се получи от НВД... докарах си хипертиреодизъм. Засега съм на фаза изследвания, но ще видим какво ще стане. Винаги да подчертая съм имал бавен до умерен метаболизъм и не съм бил никога слаб!

19.07.10
17:05

Не съм много наясно с Дюканчо, но май първите няколко седмици, не се ядат и салати.
Това при Кето диетата не знам да го има .

19.07.10
17:37

Първите няколко дни(между 1 и 5) - само протеин.

След това редуване на протеин и зеленчуци със само протеин(има варианти 5/5, 4/3, 5/2 и т.н.). 5/5 е най-тежкият вариант. Така че салатки се ядат достатъчно.

19.07.10
17:39

Сега се сетих как една позната ми разправя, че приятели и не и обръщал внимание, бил каталясал вечер и веднага заспивал, а дори не спортувал. :D

Това си е изтезание за организма !

19.07.10
19:42

Явно не си чел достатъчно. Щеше да попаднеш на Бари Сиърс и “Зоната” човека не е просто доктор, а доктор награден с нобелова награда за откриването на ключовите хормони “айказаноиди”, които играят много важна роля за постигане на хормонален баланс на биохимично ниво. И режима е нещо средно между НВД и РБД.

А твърдението ти, че си се чувствал чудесно без въглехидрати и мазнини дори и само за 5 дни не мисля да го коментирам.
По повод това, което пробвах от Дюкан беше 5 дни протеини 5 дни протеини и зеленчуци, 5 дни протеини и 5 дни протеини и зеленчуци, но по средата на 3-тата седмица я зарязах въпреки, че бях свалил 6кг.

Мнението беше редактирано от velislavs на 19.07.10 19:43.

19.07.10
21:22

Тоест искаш да ми кажеш, че не съм се чувствал чудесно?!?! :D Е, порция смях преди лягане винаги е полезна(включително и за коремната мускулатура ;) )

Аз пробвах същото - 5/5 с 5 дни стартов период на протеини. Както казах - единствената причина да спра е просто “любовта” ми към сладко/тестени ;) Иначе енергия си имах много и като цяло никакви болежки/оплаквания ;) Но не бих се учудил сега да се окаже, че съм бил болен/контузен и т.н. без даже да знам. Дано ме просветлиш.

А че не съм чел достатъчно - предполагам, не мога да изчета всичко ;) Честито на Бари Сиърс за Нобеловата ;)

Мисля че темата конструктивно приключи някъде около сравненията на диетата с отрова. Не-конструктивно можем да продължим и до Коледа.

Явно факта, че диетата може да се отрази по различен начин на различни хора не може да се възприеме лесно. Ама то и водата е отровна, особено в големи количества ;) Внимавайте да не се отровите :)

20.07.10
05:55

Не схвана намека. Както и да е..
Лична препоръка: поинтересувай се малко от повече от един хранителен режим и ги пробвай. Тогава може да даваш крайни коментари.

20.07.10
07:39

Искам да питам нещо защото съм малко притеснен. Минах на нисковъглехидратна диета, и земам файър вече 4ти ден. Тази сутрин след като го взех на гладно преди тренировка (въртя на велоаргометър 25-30 минс), и на 20тата минута малко ми прилоша, слязох от колелото и продължи да ми е лошо. Беше ми слабо и се чувствах все едно ми е паднало кръвното, но после като хапнах и ми се пооправи. Това защото се натоварвам толкова на гладно ли се случи, или може да е от синтракса, или комбинация от двете и как да го избегна? Благодаря Ви!

п.п. Как е най-добре да вземам синтракса? Аз го вземам  1 таблетка сутрин преди трен и по 1 преди всячко хранене (4 хранения на ден) - общо 5 таблетки на ден

edit: Исках да кажа капсули

Мнението беше редактирано от peshosh на 20.07.10 07:42.

20.07.10
07:48

Пил ли си досега такива продукти ?
За да не ти прилошава го пий след лека закуска.

Въпрос на дни е да привикнеш, а може и да не привикнеш.

Също ако си приемал по 300-400гр въглехидрати и изведнъж ги орежеш на 80-100 е нормално да ти прилошава, да си отпаднал и т.н.

20.07.10
07:48

Опиши си вчерашното хранене и физическа активност (ако си имал тренировка). Няма как да познаем какво си ял или не си ял.
На мен ми прилича на над 12 часа между последната вечеря и закуската.

20.07.10
08:59

Ами вчера ядох на закуска овесени ядки с нискомаслено кисело мляко и една ябълка (ябълката беше защото се наплаших от мненията за протеиновата диета). На обяд ядох пилешко бутче с ориз (пак защото се филмирах, а и защото предните два дена нали бях на протеиновата и се чувствах мн зле, реших да хапна нещо по стабилно за да ми светне малко). След обед ядох само зеленчуци, а вечерта към 8 риба на скара едно варено яйце и лека салатка от домати краставици и лук. И да наистина межди вчерашната вечеря и закуската днес бячха минали към 12 и половина часа. Наистина преди да почна бърнър и диета приемах мн мазнини и въглехидрати, особено тесто ядях бая... сладко не толкова. Кажете как да процедирам с файъра и диетата моля ви, че да смъквам безопасно здравословно и постепено! Искам да смъкна към 10-12 кила за 2-3 месеца да речем, но и по-малко да са пак е файда стига да не вредя на здравето си! Благодаря Ви отново!

п.п. Кога и по колко да въртя на велото?

Мнението беше редактирано от peshosh на 20.07.10 09:02.

20.07.10
09:23

Аз май видях проблема. Казва, че го е купил преди 4 дена е вече е на 5 хапа.Почва се от 2 .. Освен това яденето ти ми се вижда мако, колко килограма си.

20.07.10
09:47

95 кг съм в момента, нормалните са ми около 80-85 (толкова бях преди да надебелея преди около 2 години)
Кажете ми кога и по колко да го вземам и по-колко да ям защото въобще нямам идея, всеки казва различно...

20.07.10
10:20

Прочети форума..за хранене трябваше предварително да знаеш всичко, преди да си закупиш бърнер. Бърнера по принцип на него пише как да се взима ама характерното за бърнерите, е че се прави следната схема:
Ден 1-2-3-4 - Сутрин 1 хап, 4-6 часа по-късно 1 хап на гладно, но ако имаш такива замайвания може да послушаш Стоянчо и да пиеш след ядене
Ден 5-6-7-8 - Сутрин 2 хапа, 4-6 часа по-късно 1 хап
Ден 9-10-11-12 - Сутрин 1 хап, 4-6 часа по-късно 2 хапа пак на гладно..или след хапване
Ден 13-14-15..и така докато не спреш да усещаш и 2х2 хапа сутрин и следобед можеш да минеш на 3х2
Бърнер попринцип на гладно пише, че е по-добре да се взимат

20.07.10
11:27

Мерси, а с велоаргометъра как да процедирам? Кога и по колко да въртя?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1