Имам няколко въпроса

WT

19.07.10
19:33

Така на 17 години съм ходя горе долу от  2 години на фитнес 1 во ще си напиша програма след тфа ще задавам въпросите

Понеделник-Гръб
Вторник-Гърди
Сряда- клякане с щанга(правя го и в събота понеже нямам други уреди за крака  тренирам в нас имам най - важните неща)
Четвъртак- Ръце(бицепс+трицепс+предмишница)
Петък-Рамо + корем
Събота(лицеви опори + клякане с щанга)
Неделя почивка

в момента взимам креатин и аминокилини от вчера ги почнах преди съм зимал креатин ... сега по темата  значи целта ми е да мога да мина този тест Beep Test http://www.youtube.com/watch?v=yTGPrcvwpe4&feature=player_embedded и да мога да правя към 70 лицеви опори  (значи въпроса ми е ако добавя тичане в сряда и събота  тичам на стадиона бавно за издражливост правя обиколки и тичам бавно за да не се потя  целта ми не е да отслабвам !  ще мога  ли да мина теста смятам да правя към 10 обиколко на стадиона  или как кажете но без да отслабвам в момента съм 183 см 77 кг лицеви към 60 с зор ги мога тях сега ще ги правя с раница на гърба и тежести за да увелича бройката им и да ги правя 70 преди ги правех преди лягане обикновенни без раница на гърба  но  за  Beep Test как да направя да тичам в сряда и събота бавно за издръжливост така ще успея ли да мога да  мина теста и без да свалям  ММ  докато се подготвям за него  ????

Темата беше редактирана от wtf0 на 19.07.10 19:36.

19.07.10
19:58

Не ти ли идват в повече 6 тренировъчни дни :O Ти дефакто почти нямаш време за почивка.Защо не пробваш да тренираш 3 или 4 дена в седмицата, а останалите дни да ходиш да тичаш.За да не сваляш ММ взимай аминокиселини преди и след тичането и се храни правилно.За да вдигнеш броя на лицевите опори може да опиташ да правиш всеки ден по колкото можеш по някое време през деня,въпреки,че това едва ли е толкова добра идея.Може ли да обясниш накратко какво представлява този Beep Test?

WT

19.07.10
20:05

казано от OnsLaUghT на 19.07.10, 19:58:

Не ти ли идват в повече 6 тренировъчни дни :O Ти дефакто почти нямаш време за почивка.Защо не пробваш да тренираш 3 или 4 дена в седмицата, а останалите дни да ходиш да тичаш.За да не сваляш ММ взимай аминокиселини преди и след тичането и се храни правилно.За да вдигнеш броя на лицевите опори може да опиташ да правиш всеки ден по колкото можеш по някое време през деня,въпреки,че това едва ли е толкова добра идея.Може ли да обясниш накратко какво представлява този Beep Test?

еми дал съм линк към клипа тичаш определено растояние и ти дават сигнал след време сигнала се увеличава и става все по  бързо темпото а да ти кажа не тренирам 6 пъти защото сряда правя клекове а събота клекове и лицеви а тфа  е 1 упражнение тфа не се брои  за тренировка както понеделник 4 упражнения вторник четири четвъртак 7 .... такаче тия сряда и събота не ги брой за тренировъчни дни а за не тренирвъчни  а за лицевите опори ще следвам моят начин 1 приятел качи 55 бройки отгоре като прави с раница на гърба за 2 седмици при всеки различно но аз досега като правех до отказ не качих мн  бройката такаче ще пробвам тфа с раницата ;)

19.07.10
20:14

Вероятно и така ще стане.А относно бягането четох преди известно време статия за кардио тренировката.Имаше една техника, която беше описана.Тя представляваше горе-долу нещо такова: започваш да тичаш 5 минути като постепенно вдигаш темпото.Като стигнеш максимума забавяш темпото и тичаш бавно(както този от видеото към което си дал линк).Тичаш така за 20 секунди и след това се затичваш с максимални обороти след 40 секунди пак забавяш за 20 секунди и това цялото го правиш 15-20 минути.Това като цяло помага за стопяване на мазнините и за по-голяма издръжливост и скорост.Има си и недостатъци обаче-възможно е да предизвика проблем със сърдечно-съдовата система ако се извършва много често и особено ако се прави от хора под 20-21 години(понеже кръвоносната им система още се развива).

WT

19.07.10
20:20

казано от OnsLaUghT на 19.07.10, 20:14:

Вероятно и така ще стане.А относно бягането четох преди известно време статия за кардио тренировката.Имаше една техника, която беше описана.Тя представляваше горе-долу нещо такова: започваш да тичаш 5 минути като постепенно вдигаш темпото.Като стигнеш максимума забавяш темпото и тичаш бавно(както този от видеото към което си дал линк).Тичаш така за 20 секунди и след това се затичваш с максимални обороти след 40 секунди пак забавяш за 20 секунди и това цялото го правиш 15-20 минути.Това като цяло помага за стопяване на мазнините и за по-голяма издръжливост и скорост.Има си и недостатъци обаче-възможно е да предизвика проблем със сърдечно-съдовата система ако се извършва много често и особено ако се прави от хора под 20-21 години(понеже кръвоносната им система още се развива).

пич целта ми не е да свалям мазнини генът ми е такав че нямам много мазнини  и трудно качвам мускулна маса но качвам мускулна маса ....  мисля да тичам за издражливост  бавно без да се потя и след време като се пробвам да мога да правя теста (аз си знам за кфо ми трябва :)  ) няма да го правя секи ден смятам  да тичам бавно да си правя обиколки без да  увеличавам темпото а да увелича издражливоста и след тфа да мога да правя теста  :)

теста не се  прави по 10 пъти на ден за да предизвиква проблеми с сърдечно съдовата система просто той ми трябва за да ме приемат на 1 место :) такаче кардио не ми трябва щото целта ми не е да свамял мускулна маса  целта ми е и тренирам за качване на мускулна маса

Мнението беше редактирано от wtf0 на 19.07.10 20:24.

19.07.10
20:24

Така сигурно ще е най-добре.
По-здрави

WT

19.07.10
20:34

казано от OnsLaUghT на 19.07.10, 20:24:

Така сигурно ще е най-добре.
По-здрави

:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1