19.07.10
22:15
186см 136кг,от 2000г тренирам,но с много големи паузи от тези 10 години ми се сабират към 4 години плътно,ето сега от 4 месеца бласкам преди това небях дигал от година!!! От скоро почнах по моя си програма и всеки казва че не е за човек които не е на стероиди! Тя е:
Понделник -
Гарди,5 упражнения по 5 работни серии
Вторник
Гръб, 5 упражнения по 5 работни серии
Сряда-
Рамо,Крака
Четвъртък
ръце-бицепс,трицепс и 1 упражнение за предмишница с обратен хват(бицепса и трицепса се правят заедно на супер серии!)
Петък- почивка, и пак отначало.Какво мислите?
20.07.10
00:32
Зависи от много фактори.
20.07.10
05:05
Колега,
Претрениране или не не се пита, а се пробва. Това, коеот за един е претрениране, за друг е недотрениране. Разбира се в началото почваш по - лекичко и после малко по малко стигаш до нормалното ниво, за да мине мускулна треска и прочие. Ама с 10 години стаж, това дали е претрениране е малко щуро нас да питаш. Зависи как си тренирал, дали си отбивал номера и каква е точно програмата.
Обаче, на твоите килограми... Нищо не е претрениране брат. Може да се преумориш от дадена програма, но... Това са доста килца. Не мускулите, предполагам ,че първо сърцето и потенето ти дават резултат. Първият претоварен мускул в твоите тренировки ще е сърцето...
И е много трудно да стигнеш до момент с активно разграждане на мускул в следствие на тренировката....
Така че, тренирай и не питай.
20.07.10
09:51
Точно така трябва да се тренира.Аз също правя по един мускул на тренировка.Даже ще е добре да разделиш рамената от краката.Не съм в обороти и не чупя лостовете,но с един мускул на ден се чуствам по-свеж(в жегата това е голям +),не заспивам в залата докато си направя всички групи,много по-качествено ми влиза напомпването(звучи ли педалско :D),не използвам гликоген от черния дроб.