20.07.10
17:02
Днес си купих хляб Вита 100% ръжен (обикновенно си взимам от този без брашно с шест зърна или с микс от семена).Съсипаха и него, ето няколко снимки.Със сигурност ще звънна на телефона на потребителя.Всички филий са така, все едно е кекс. (dull)
Темата беше редактирана от anton1o на 20.07.10 17:27.
казано от hardrlz на 20.07.10, 19:18:
Се едно са разчекнали гущер и са го пресовали :D
Прилича ми повече на делфин, сигурно нарочно са го направили :D
20.07.10
21:05
Щом е здравословно,няма право да е красиво ли? :D
Ама т’ва не ми се вижда хубаво,все пак от какво ли може да е тази фигурка!? ;)
Не се притеснявай, просто боята не е хванала на това място :D . Така изглеждаше и моят последен хляб “Вита” . От тогава си купувам само “Витастар”. Вярно ,че е леко влажен в опаковката и киселее, но препечен на тостер е идеален, а и досега друг истински пълнозърнест хляб не съм срещал (в смисъл най-много да се доближава до пълнозърнестите в Западна Европа).
казано от emzo на 21.07.10, 08:19:
Има един немски на умопомрачаващ цена .....
Точно за него става въпрос мисля. Един пакет от 500 гр ми излиза към 1.79 в “Кауфланд”.
300gr на 3.хх лева го гледах в някоя верига , но не помня коя.
Всичко е на немски по него.
казано от emzo на 21.07.10, 08:33:
(ndolars) Да не са му прикачили “данък лукс” на този хляб :) .
Мнението беше редактирано от малкия113 на 21.07.10 09:07.
22.07.10
07:40
казано от emzo на 21.07.10, 08:33:
10 лега килограма за хляб, дето нашите предци са го яли в промишлени количества :D
като е пълнозърнест трябва да е по-ефтин а не обратното...
22.07.10
11:53
Става въпрос за Mestemacher май.
Временно нямате достъп до този номер (dull)
Ето това им е сайтът http://www.dobrudjanskihliab.com/bg/category/3
Намислил съм да си закупя една пекарна за хляб, писна ми от тези боклуци (puke)
Отностно по-горе споменатият немски хляб, виждал съм го, но с тази цена едвали някой го купува (fubar)
аз си купих 2 пакета преди известно време..малко е влажен но е хубав на вкус...
само дето ме хвана рядко щастие след 2-3 дена по 1 филиика сутрин..и то ЯКО щастие ежедневно ти ка’ам : ))
и го хвърлих в крайна сметка.
Мнението беше редактирано от jahRule на 22.07.10 15:21.
Еми то не е лошо да се пише и до хората, които се занимават със БДС (български държавен стандарт), който сега ще въвеждат за някои храни, като млечните продукти и колбасите, да въведът и БДС за хляба щото вие виждате за кво става на въпрос. Дори белия хляб и той не е читав, наще купуват бял и на 3тия ден мухлясва. Кренвирши от истинско месо :D, боже такива реклами трябва да не се допускат въобще. Кво ядяхме по времето на Тодор Живков, кво ядем сега :x ! Всички искаха демокрация ето ви демокрация, хапвайте кремвирши от истинско месо и натурално кис. мляко от балкана и да не съм чул мрън мрън :D
Мнението беше редактирано от Хри$то® на 22.07.10 17:39.
E малко съм поизлъгал без да искам:
500гр. - 3.20лв
http://a4.vox.com/6a00f48cf48ef200030137a5ac7034860d-pi
Верно истината е в машините за хляб. Хубав пълнозурнест...поне знаеш какво ядеш. Само дето няма да мога да се спра, особено като задобрея в хлебопроизводството :)
То няма какво да й задобряваш, тя сама прави всичко. Току що изпечен, ароматен, мек, топъл и без Е-та хляб :P . Върви се спри само с една филийка. Мен тоя хляб вита с “млечния път” ми се струва екстра. Едва-едва ще изям и половин филия. То това е и замисъла на хлебопроизводителя :) . Мислете ЗАЩО, като видите някой кусур. Той не е там случайно :D .
Мнението беше редактирано от maria на 24.07.10 07:21.
Проблемът на пекарната е, че не знаеш точно какви стойности изяждаш, но преди малко си отрязах една дебела филия и си я изядох с удоволствие :)
И аз попаднах на същия леб....... Не че и друг път не съм попадал но сега имах снимачка под ръка...
Интересно ми е автора дали все пак се е обадил ? защото и аз мисля да звънна утре но като знам че файдата ще е никва то поне да постна снимките тук за да гледат хората какво купуваме...
пс. Откривъл съм и топчета от смачкан хляб.... 100% когато в магазините остане хляб с изтичащ срок го връщат обратно и във фирмата го премесват наново... :D Супер мизерници...
Мнението беше редактирано от Manigga на 06.05.12 19:34.
Този немския настина ли е толкова хубав?На мен ми е много кисел.хапвам две три филййки и така изсъхва в хладилника.Иначе купувам смес за пекарна немска с много различни семена.Много е вкусен.Най-хубавия диетичен хляб за мен е един гръцки сухар,който се мокри в вода.Истински елексир .