упражнения ?

18.07.10
08:41

какви  упражнения да  тренирам за да  ми полесно  да  тренирам  лицеви  опори и  набирания да  висилка

18.07.10
08:51

Щом ти е трудно да тренираш - не тренирай.

18.07.10
20:19

Амо прави лицеви и набирания.....:):)

18.07.10
20:31

За набирания - скрипец. А пък за лицеви опори мисля, че ти е ясно...

MJ

19.07.10
13:54

Ако тренираш в домашни условия нямаш друг избор освен да почнеш с малко повторения.Лека полека ще ти нарастне силата. За набиранията може някой да помага,ако не ги можеш.

19.07.10
14:02

Почни така .. днес 2 повторения утрее 2 вдругиден ще ги увеличиш на 3 и така :) аз така свикнах да правя набирания с широк хват по 3 серии по 10 повторения :)
Важното е да тренираш мускула, да се развива .. да иска по голяма тежест .. така се свиква :)

21.07.10
08:59

аз  хода на  фитнес от  2 седминици.Но като  тръгна да се набирам  немога и едно набиране да направя,какви  упражнения  да правия?

21.07.10
18:29

За набиранията,трябва да имаш достатъчна сила на вертикалния скрипец. Да стигнеш на него някаква пределна тежест. И освен това в залата вземаш едно ниско столче.Стъпваш на него,отскачаш и се изстрелваш нагоре. А спусканията надолу засега не ги правиш пълни,до долу. А само частични,1-2 педи. Набиранията също не правиш чак до брадичката и врата. Опитваш да стигнеш 3-5 повторения. Постепенно увеличаваш амплитудата и бройката. А за лицевите. Смятам,като увеличиш силата на лега (и използваната тежест), ще имаш подобрение и на лицевите. И освен това отначало може да ги правиш частични. С кръстосани крака и опора на коленете върху пода,а не на пръстите и ходилата. При тия добри физически данни,които имаш би трябвало двете упражнения да не ти са проблем.

22.07.10
08:32

Стига с тези глупусти, скрипеца и набиранията нямат нищо общо. За набирания ти трябва само и единствено много набирания както и за лицевите, не се научава от днес за утре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1