02.04.05
00:39
Може да е малку тап вапрос...но ми е интересно пак и ми е интересно вие какво мислите...според вас един човек ако трагне да тренира от 16 год. и да забласка химията на 18 примерно...може ли да достигне резолтатите на Христомир Христов примерно(амаа имам предвит не да е 1.5 и да е 70 кг,а казвам да стане култорист които да има успехи.)Как мислите как трябва да тренира и т.н.
Много трудно може да стигне Ицо, защото само зоба не е важен. Просто Христомир е голяма талант и много работлив човек. Така да се пренизвят нещата до почване на зоб на 18г. и след това само на зоб и т.н. тва е глупост, то най-малкото няма да доживее до 25г.!
по-здраво
02.04.05
01:47
Ицо вече е над 90 кила, тъй че .. мислете му. Бицепса му началото на март беше 51см. А между другото в залата е окачил промоция-закачка: хора с ръка над 54 см нямат такса :lol: За сега си плащам такса, ама не мисля че само с “химия” мога да се оттърва :lol:
Мисля че е необходимо да имаш таланта до няква степен - другото е страшно много воля и труд (като при всеки спорт) и малко късмет разбира се. Ако ги има тези фактори мисля че е възможно!!
02.04.05
02:01
Аре бе кога направи ръка 51 см преди няколко месеца като беше в шоуто на Слави каза че ръката му е 46 см то така се правят 5 см за няма и половин година натурална му работа :lol: . Но трябва да му се признае че е много упорит.
След състезанието миналата година, за около 2-3 месеца ръката ми качи 3,5см БЕЗ ХИМИЯ, при положение, че преди това никога не е била толкова. Имам предвид, че доброто изчистване винаги отваря още малко потенцял. А Христомир определено не е вчерашен и има доста познания по въпроса. До колкото си спомням беше казал, че ще достигне 95кг. в основен период. Направо му се възхищавам как успява да изчисли и прецени всичко.
първо при слави беше преди около година, а не преди няколко месеца и второ като качи 20кг сравнително чиста мускулна маса на неговия ръст не е никакъв проблем да му порастне с 5см ръката :wink:
[quote author=”Чукундур”]След състезанието миналата година, за около 2-3 месеца ръката ми качи 3,5см БЕЗ ХИМИЯ, при положение, че преди това никога не е била толкова. Имам предвид, че доброто изчистване винаги отваря още малко потенцял. А Христомир определено не е вчерашен и има доста познания по въпроса. До колкото си спомням беше казал, че ще достигне 95кг. в основен период. Направо му се възхищавам как успява да изчисли и прецени всичко.
И на мене ми се случи същото! 3 см за около 3м, без химия, само на добавки! Освен ако няма бионабол в креатина на Джей Кей, както писахме преди!
Някой генетик може и да го надмине но не мислете за зоба като вълшебна пръчка там също трябва да си сцепите зад....ника от тренировки (хубава цензура си ударих обаче)
Според мен огромна роля има генетиката.Нямаш ли ген - нищо не става!
Трябват ти обаче и още 10-ина фактора като:желание,постоянство,режим да спазваш,пари за качествена храна и добавки...
А вече зоба е за малко по-напреднали.Всъщност,ако знаеш културистите колко зоб взимат ще ти стане лошо,повярвай ми.
то като разбереш верно лошо ти става! Да ама мене ако питаш при тях е по-безопасно, отколкото да някой малък да се натрови, защото не знае как да ги взима!!!!!
За съжаление Ицо не е постигнал това, което е искал, което означава 2-3клг. и 1см. под желаните размери. Около 91-2клг. и около 49-50см. ръка е. Просто много трудно му е било качването, но предстваете си го на 80+клг. на същото качество като на световното как ще изглежда на Хюстън про! Невероятен ще е! Даже ме е яд, че нямам възможност да ида да го гледам в САЩ та и снимки да направя там :) да се кефиме цяла година. Но сигорно доста материали ще излезнат и снимки, а и той ще се явява след това и на други европейски грандприта.
по-здрави