според вас...?

LU

02.04.05
00:39

Може да е малку тап вапрос...но ми е интересно пак и ми е интересно вие какво мислите...според вас един човек ако трагне да тренира от 16 год. и да забласка химията на 18 примерно...може ли да достигне резолтатите на Христомир Христов примерно(амаа имам предвит не да е 1.5 и да е 70 кг,а казвам да стане култорист които да има успехи.)Как мислите как трябва да тренира и т.н.

02.04.05
00:44

Някой могат, други не могат ;)

02.04.05
00:53

Много трудно може да стигне Ицо, защото само зоба не е важен. Просто Христомир е голяма талант и много работлив човек. Така да се пренизвят нещата до почване на зоб на 18г. и след това само на зоб и т.н. тва е глупост, то най-малкото няма да доживее до 25г.!
по-здраво

Ицо вече е над 90 кила, тъй че .. мислете му. Бицепса му началото на март беше 51см. А между другото в залата е окачил промоция-закачка: хора с ръка над 54 см нямат такса  :lol: За сега си плащам такса, ама не мисля че само с “химия” мога да се оттърва  :lol:

02.04.05
02:01

Мисля че е необходимо да имаш таланта до няква степен - другото е страшно много воля и труд (като при всеки спорт) и малко късмет разбира се. Ако ги има тези фактори мисля че е възможно!!

RH

02.04.05
02:01

Аре бе кога направи ръка 51 см преди няколко месеца като беше в шоуто на Слави каза че ръката му е 46 см то така се правят 5 см за няма и половин година натурална му работа :lol: . Но трябва да му се признае че е много упорит.

02.04.05
10:34

След състезанието миналата година, за около 2-3 месеца ръката ми качи 3,5см БЕЗ ХИМИЯ, при положение, че преди това никога не е била толкова. Имам предвид, че доброто изчистване винаги отваря още малко потенцял. А Христомир определено не е вчерашен и има доста познания по въпроса. До колкото си спомням беше казал, че ще достигне 95кг. в основен период. Направо му се възхищавам как успява да изчисли и прецени всичко.

02.04.05
15:09

[quote author=“rhcp”]Аре бе кога направи ръка 51 см преди няколко месеца като беше в шоуто на Слави каза че ръката му е 46 см то така се правят 5 см за няма и половин година натурална му работа :lol: . Но трябва да му се признае че е много упорит.

първо при слави беше преди около година, а не преди няколко месеца и второ като качи 20кг сравнително чиста мускулна маса на неговия ръст не е никакъв проблем да му порастне с 5см ръката :wink:

02.04.05
15:50

[quote author=”Чукундур”]След състезанието миналата година, за около 2-3 месеца ръката ми качи 3,5см БЕЗ ХИМИЯ, при положение, че преди това никога не е била толкова. Имам предвид, че доброто изчистване винаги отваря още малко потенцял. А Христомир определено не е вчерашен и има доста познания по въпроса. До колкото си спомням беше казал, че ще достигне 95кг. в основен период. Направо му се възхищавам как успява да изчисли и прецени всичко.

И на мене ми се случи същото! 3 см за около 3м, без химия, само на добавки! Освен ако няма бионабол в креатина на Джей Кей, както писахме преди!

02.04.05
20:05

Някой генетик може и да го надмине но не мислете за зоба като вълшебна пръчка там също трябва да си сцепите зад....ника от тренировки (хубава цензура си ударих обаче)

03.04.05
02:19

Според мен огромна роля има генетиката.Нямаш ли ген - нищо не става!
Трябват ти обаче и още 10-ина фактора като:желание,постоянство,режим да спазваш,пари за качествена храна и добавки...
А вече зоба е за малко по-напреднали.Всъщност,ако знаеш културистите колко зоб взимат ще ти стане лошо,повярвай ми.

03.04.05
02:23

то като разбереш верно лошо ти става! Да ама мене ако питаш при тях е по-безопасно, отколкото да някой малък да се натрови, защото не знае как да ги взима!!!!!

03.04.05
08:08

За съжаление Ицо не е постигнал това, което е искал, което означава 2-3клг. и 1см. под желаните размери. Около 91-2клг. и около 49-50см. ръка е. Просто много трудно му е било качването, но предстваете си го на 80+клг. на същото качество като на световното как ще изглежда на Хюстън про! Невероятен ще е! Даже ме е яд, че нямам възможност да ида да го гледам в САЩ та и снимки да направя там :) да се кефиме цяла година. Но сигорно доста материали ще излезнат и снимки, а и той ще се явява след това и на други европейски грандприта.
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1