Как да си вкарам обем в гърдите в домашни условия?

01.04.05
16:57

Моля ви за някакви добри съвети,имам сериозен проблем с гърдите ми,имам чувството,че не ми растът!

01.04.05
17:16

Кофички на успоредка.

01.04.05
17:17

лицеви опори с широчина на ръцете малко по-голяма от тази на раменете,за да акцентираш на горната част на гърдите - вдигни си краката на нещо - табуретка,книги....

01.04.05
20:59

Имам и един друг въпрос,та значи раменете ми са доста по-развити от другите мускулни групи,предполагам,че това е от генетиката,или заради това,че ги ренирам от доста малък с едни малки дъмбели.Но както и да е става думата отново за гърдите.Кажете нещо,което наистина да ми напомпа много яко гърдите и да има сигурен ефект,отново благодаря.

01.04.05
21:27

Флайс с дъмбели! may the force be with you!

01.04.05
21:56

[quote author=“Oblivion_”]Имам и един друг въпрос,та значи раменете ми са доста по-развити от другите мускулни групи,предполагам,че това е от генетиката,или заради това,че ги ренирам от доста малък с едни малки дъмбели.Но както и да е става думата отново за гърдите.Кажете нещо,което наистина да ми напомпа много яко гърдите и да има сигурен ефект,отново благодаря.

Е, пич, ти сега ще поискаш да дойде някой и да ти ги “напомпа” още малко...

Всичко става с труд и упоритост, лесно нема.

Първо я си помисли да не го претренираш от огромно желание за обем. Защото ако е така, няма начин да пораснат.

После, лицеви упори с много хирок хват и високо вдигнати крака. Ако можеш да си поставиш някаква тежес и да правиш повторения като за маса. Сам си преценяй.

X_

01.04.05
21:59

ами провери /чрез приятели,някой по-напреднал,разбиращ/,дали правилно изпълняваш  основните упражнения за гърди,ако откриеш проблем потърси причината/най-често е в по-голяма работна тежест,което води до”имитиране” на даденото движение и тогава не получаваш ефекта,който търсиш/не е кофти да тренираш с малки килограми,кофти е ако не тренираш както трябва :wink:
експериментирай,търси упражненията които при теб дават резултат/напомпване,умора,растеж/-лег,кофички,пуловър,вдигане с дъмбели и т.н.
погледни си отново трен. програма,да не би в амбицията си да уголемиш гърдите,да ги претоварваш...
ами успех! :D

според мен ще си останеш с напомпването..съмнявам се да натрупаш маса само с лицеви и т.н. няма ли лост,тежести и дъмбели просто не знам за къди си тръгнал,поне ще ги оформиш добре с ковички.

02.04.05
00:30

[quote author=“MI5”]според мен ще си останеш с напомпването..съмнявам се да натрупаш маса само с лицеви и т.н. няма ли лост,тежести и дъмбели просто не знам за къди си тръгнал,поне ще ги оформиш добре с ковички.

аз за едно лято лицеви опори и кофички натрупах толкоз маса в гърдите че сега за близо девет месеца не мога да развия с лост и дъмбели горната част,иначе то пак си зависи от човека,предполагам че щом като той е начинаещ че ще има добър ефект от лицевите опори :lol:

02.04.05
00:33

За обем на гръдният кош се препоръчва Пуловер с дъмбел но ти как реши че не растат те не могат да ти станат като на Арни а другите мускули да са малки

BR

02.04.05
00:57

аз мн често в случаи че не мога да отида на трен. си правя 3-4 серии лицеви и 3-4 серии кофички на облегалките на два обърнати стола.

02.04.05
01:04

:) Аз точно вкъщи на столове се научих да ги правя. Ма веднъж паднах лошо. Виж столовете да са по-масивни. :)

02.04.05
11:16

[quote author=”Владимир”]:) Аз точно вкъщи на столове се научих да ги правя. Ма веднъж паднах лошо. Виж столовете да са по-масивни. :)

Това съвсем сериозно!!! Аз така си разтегнах мускул един път, страшно гадна травма! Може така да се пребиеш от столовете, че после да се чушиш как да си събереш крайниците от пода. Много внимателен! :wink:

05.04.05
13:43

[quote author=“YODA”]Флайс с дъмбели! may the force be with you!

това наистина много помага!

http://free.data.bg/cypresshill/judje.mp3

05.04.05
17:39

забрави
няма да можеш да направиш нищо,без да влезеш в зала :twisted:
всички искат по по-лесния път :?
а коментари от рода еди-кой си направил не знам си какво с лостове и упражнения с тялото си ги запазете за други форуми,където има много незрящи! :!:

05.04.05
18:45

[quote author=“xtasss”]забрави
няма да можеш да направиш нищо,без да влезеш в зала :twisted:
всички искат по по-лесния път :?
а коментари от рода еди-кой си направил не знам си какво с лостове и упражнения с тялото си ги запазете за други форуми,където има много незрящи! :!:

Не съм на това мнение,зависи от това колко напреднал е човека,ако си по начинаещ,защо да не те уреждат домашните условия, а?

05.04.05
21:54

повечето го правят в къщи
малко го правят в залата
повечето не успяват да направят нищо
малко успяват
може и да се занимаваш и в къщи,ама нищо особено няма да направиш

05.04.05
22:29

Като влязох за пръв път в залата, на 17 години, имах обща физическа подготовка - можех да правя 30 кофички, 50 лицеви, 10 - на набирания. На втората седмица, след като овладях техниката на упражненията, започнах да правя серии на лежанка със 70 кг. При лично тегло 67 кг. Гърдите и прилежащите им мускули ми бяха добре развити, и даже някой ме питаха дали не тренирам нещо (още преди да знам какво е това щанга). Правех основно лицеви опори, коремни преси, само понякога кофички и набирания, и клякания без тежест по 50 - 60 в серия, почти всеки ден.
Така че, може да се постигне нещо и в домашни условия, дори без уреди. А ако имаш и уреди, може да се постигне много. Но зависи какви са ти целите.

05.04.05
22:35

[quote author=”Петко К”]Като влязох за пръв път в залата, на 17 години, имах обща физическа подготовка - можех да правя 30 кофички, 50 лицеви, 10 - на набирания. На втората седмица, след като овладях техниката на упражненията, започнах да правя серии на лежанка със 70 кг. При лично тегло 67 кг. Гърдите и прилежащите им мускули ми бяха добре развити, и даже някой ме питаха дали не тренирам нещо (още преди да знам какво е това щанга). Правех основно лицеви опори, коремни преси, само понякога кофички и набирания, и клякания без тежест по 50 - 60 в серия, почти всеки ден.
Така че, може да се постигне нещо и в домашни условия, дори без уреди. А ако имаш и уреди, може да се постигне много. Но зависи какви са ти целите.

Ей това е истината! Зависи колко ти е акъла и хъса. И аз познавам аверчета, който са направо здерове и тренират само гимнастическата. Та, тези пичове имат 10 пъти по добра визия от 90% от билдърите в залата. Е може да не вдигат 2 пъти личното си тегло, ама своето собствено могат да го мятат както си искат. И както казах ВИЗИЯТА, а аз мисля, че точно това е целта на бодибилдинга.

Поздрави

05.04.05
23:47

Последните постове нещо се отделиха от темата. В домашни условия: лицеви опори, по възможност дъмбелчета-флайс. Но не мисля че е правилно да тренираш основно един мускул, да трупаш гърди а останалите мускули да не се развиват, няма логика. А гърдите ти, ти мислиш че са малки(плоски), а не някой дръг. С лицеви опори можеш да постигнеш резултат малко по добър от този на обикновен човек нетрениращ нищо, и да са видимо по добре оформени от такъв обикновен човек.

07.04.05
00:20

Имам и един друг въпрос как да вкарам маса в ръката ми,обаче в тази част от лакътя надоло?имам предвид от свивката...то там нали е предмишницата,еми аз стискам тука едни пружини,ама те са май само за едната част на предмишницата,а те нали са външна и вътрешна,дайте някакви съвети за домашни условия отново... :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1