Хайде и аз да се отбележа във фитнеса, да видим дали фитнесът ще се отбележи върху мен :D

Прескочи до:

казано от margoritka на 22.07.10, 11:44:

Искам да попитам нещичко...

Всичките гимнастики с клинове, колани, фолио, гети, бинт, лейкопласт, найлон, мохерна прежда, тиранти, три ката дрехи посред лято и подобните щуротии - по-добре не си ги причинявай, защото полза от тях няма. Подходящо хранене и натоварване - това е начинът.

22.07.10
13:12

казано от fire.is.my.nature на 22.07.10, 12:50:

Вълшебни гети няма  :D . С редуциране на подкожните мазнини става - демек тренировки и хранене ...

казано от Кольо Пияндето на 22.07.10, 13:04:

казано от margoritka на 22.07.10, 11:44:

Искам да попитам нещичко...

Всичките гимнастики с клинове, колани, фолио, гети, бинт, лейкопласт, найлон, мохерна прежда, тиранти, три ката дрехи посред лято и подобните щуротии - по-добре не си ги причинявай, защото полза от тях няма. Подходящо хранене и натоварване - това е начинът.

:D Така си и мислех ... Ами започнала съм с храненето и тренировките , пък да видим . Лошото при мен е , че все подскачам за резултати , никакво търпение нямам ... Знам аз , че трябва много труд и постоянство , ама все тичам до огледалото , барем видя някоя плочка или мускулче ... ама няма засега :D :D :D   Мерси за отговорите ! :)

22.07.10
13:22

Спри да му обръщаш чак такова внимание!Аз в началото бях същия.Всеки ден се мерих кила и обиколки,ядосвах се.Нищо не,много бавно и такива глупости.
После спрях да обръщам внимание на тези работи и ми се стори че доста бързо наедрях.
След като тренирам даже забравям,че съм тренирал и изобщо не обръщам внимание.Това ми е част от ежедневието.
А за тези найлони не мога да разбера,защо ги използват.Да ще свалиш килограми,защото се потиш,но като се напиеш с вода ти ще си ги върнеш.То не сваляш мазнини ами вода.Друго си е потта от тренировката :)

22.07.10
13:26

казано от margoritka на 20.07.10, 09:55:

казано от CKOTA на 20.07.10, 09:51:

Аз общо взето имам следното правило за месата/продуктите от месо- ако не му виждам мускулните влакна и фибри значи не е месо... Каймата я мелят пред мен примерно и у дома си правя кюфтаците : )
ПП Кренвирши не ям от 4 години и не само заради подобни клипове- всичко следва от едно събиране, когато си бяхме купили към 2 кг и ги пекохме. е след 20 минути на скара не си бяха променили и цвета, а при опита да ги обърна с вилицата евентуално да се изпекат равномерно просто се получи една пихтиеста маса върху скарата... не че някой ме беше питал, но реших да споделя. : )

Уау , наистина звучи гадно ... :D

Ако искаш съвсем да ти убия илюзиите за крамвиршите, мога да ти пусна линкче към едно кратко филмче... :-P

Махай ги тези боклуци от масата си! Всичко, което е преработвано, консервирано и сложено в някакво черво, просто не е месо. Ако ще да има етикет, че е филе от бронтозавър.

22.07.10
13:35

Здравей ! :) Следя ти дневника с голям интерес .. относно тея клинове и аз мисля, че няма да има кой знае какъв ефект. Аз имам такова неопреново коланче(подарък ми беше от някъде) и си го слагам от време на време, като карам велото, но  освен да се дехидратираш друго няма да се случи, което хич не е окей, особено сега в тея жеги. Иначе тренировките ти са мнооого луди. :Д много ме кефят! :) ще ми се и аз да можех да ги почна, но май ще ми дойдат в множко. между другото ето в този сайт http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=1544 може да си дърпаш разни такива упражнения, които стават и за в домашни условия. в търсачката ако напишеш Ministry of sound pump it up или нещо от сорта, ще трябва да ти излезат поне 5-6 клиппчета те са ми любимите (музиката е много готина) и зареждат с енергия! Успех и се надявам да пишеш как се развиват нещата! :)

22.07.10
13:41

Samito, ще гледам да не обръщам толкова внимание ... :D Ама като свърша с тренировката и вече едва си седя на краката , като тъжно погледна шоколада и го отмина , и все нещо в мен иска разплата ... (злото в мен :D )
Innocence, мисля да пропусна филмчето , още ми се гади малко , при мисълта за кремвирши ... :D Имаше едни научно популярни филми за храните и ала - бала , ама ми е тъпо да ги гледам , представям си какво ще видя ... :D

22.07.10
13:53

казано от brunobananihotchick на 22.07.10, 13:35:

Здравей ! :) Следя ти дневника с голям интерес .. относно тея клинове и аз мисля, че няма да има кой знае какъв ефект. Аз имам такова неопреново коланче(подарък ми беше от някъде) и си го слагам от време на време, като карам велото, но  освен да се дехидратираш друго няма да се случи, което хич не е окей, особено сега в тея жеги. Иначе тренировките ти са мнооого луди. :Д много ме кефят! :) ще ми се и аз да можех да ги почна, но май ще ми дойдат в множко. между другото ето в този сайт http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=1544 може да си дърпаш разни такива упражнения, които стават и за в домашни условия. в търсачката ако напишеш Ministry of sound pump it up или нещо от сорта, ще трябва да ти излезат поне 5-6 клиппчета те са ми любимите (музиката е много готина) и зареждат с енергия! Успех и се надявам да пишеш как се развиват нещата! :)

Здравей ! Ами и аз имах съмнения за клиновете , не би било много логично да действат , ама да си питам :D . Иначе тренировките са много яки , но и доста изморяващи ... Понякога изобщо нямам сили да ги правя , но пък когато се случи да си ги изпълня без да спирам—-> няма такъв кеф ...  Нищо не ти пречи да пробваш , в началото е много трудно ( е все пак си зависи и от подготовката , която имаш , аз нямах никаква почти и първите дни  мислех , че ще умра :D ) , ама после става много гот , като им свикнеш . Въпрос на усещане си е . Мерси за линка , ще го разгледам с удоволствие . А “Ministry of sound pump it up “ ги имам всичките , много са готини , но ми е доста трудно с движенията ... все ги обърквам :D Запазила съм си ги за по-нататък , ей така за удоволствие да си ги правя ( ако изобщо някога успея да ги схвана :D ) . Поздрави ! :)

fire.is.my.nature

22.07.10
13:55

Дам това също е моят източник на безплатни тренировки :) Препоръчвам Silwia Wiesenberg , Rev ABS , LaloFit , Sqeeze - тези са особено ефективни .

22.07.10
14:08

казано от fire.is.my.nature на 22.07.10, 13:55:

Дам това също е моят източник на безплатни тренировки :) Препоръчвам Silwia Wiesenberg , Rev ABS , LaloFit , Sqeeze - тези са особено ефективни .

Суперско , аз къде ли не ги търсих Rev ABS и няма откриване . Четейки твоят дневник нямаше как да не забележа , че правиш някакви готини тренировки , които не съм ги чувала (става въпрос Silwia Wiesenberg ако не се лъжа ) и за тях прерових , и тях не намерих . А аз толкова обичам да трупам нови и нови тренировки , клипчета , упражнения и като не успея да намеря нещо , много тъпо ми става :D . Мерси и на теб за инфото ! :)

fire.is.my.nature

22.07.10
14:13

Там са в този сайт , може би просто по-назад по страниците . Всичко от там съм дърпала ;) Търси :)

П.с. Аз да взема да спра с този спам за днесссс , олях се ! :D Май е време за тренировка :)

22.07.10
14:25

казано от fire.is.my.nature на 22.07.10, 14:13:

Там са в този сайт , може би просто по-назад по страниците . Всичко от там съм дърпала ;) Търси :)

П.с. Аз да взема да спра с този спам за днесссс , олях се ! :D Май е време за тренировка :)

Никога не е излишен малко спам от време на време :D. Приятна тренировка ! :)

П.С brunobananihotchick , мерси мнооого за сайта , много ми е полезен !!! :) :) :)

22.07.10
15:06

казано от margoritka на 22.07.10, 13:53:

Понякога изобщо нямам сили да ги правя , но пък когато се случи да си ги изпълня без да спирам—-> няма такъв кеф ...  Нищо не ти пречи да пробваш , в началото е много трудно ( е все пак си зависи и от подготовката , която имаш , аз нямах никаква почти и първите дни  мислех , че ще умра :D ) , ама после става много гот , като им свикнеш . Въпрос на усещане си е . Мерси за линка , ще го разгледам с удоволствие . А “Ministry of sound pump it up “ ги имам всичките , много са готини , но ми е доста трудно с движенията ... все ги обърквам :D Запазила съм си ги за по-нататък , ей така за удоволствие да си ги правя ( ако изобщо някога успея да ги схвана :D ) . Поздрави ! :)

усещането в края на тренировките със сигурност си струва.. те направо са психарски няма как да не ти е кефф :D - “pain is temporary, victory is forever” :)
иначе, на мене ми е много тъжно, но просто нямам физическата възможност да ги почна ,щото с 5дневни тренировкии тенис по 2 часа просто се разсипвамe, особено сега лятото.. :( за сега клипчетата само си ги превъртам и ги гледам от седнало състояние :D
а за министрито, споко.. там го карай по инерция и все някога ще го налучкаш ритъма :D
хайде, успех и на двете Ви и ще драскам ако ми падне още нещо полезно от нета :D :)

23.07.10
08:34

усещането в края на тренировките със сигурност си струва.. те направо са психарски няма как да не ти е кефф :D - “pain is temporary, victory is forever” :)
иначе, на мене ми е много тъжно, но просто нямам физическата възможност да ги почна ,щото с 5дневни тренировкии тенис по 2 часа просто се разсипвамe, особено сега лятото.. :( за сега клипчетата само си ги превъртам и ги гледам от седнало състояние :D
а за министрито, споко.. там го карай по инерция и все някога ще го налучкаш ритъма :D
хайде, успех и на двете Ви и ще драскам ако ми падне още нещо полезно от нета :D :)

Ехаа , 5 пъти седмично тенисче ... Супер ! Ще ми се и аз да имах времето и възможността да поигравам , ама сега няма как . Ама представям си лятото колко е изморително да се играе на този пек . Хайде успех и на теб с тренировките ! :)

23.07.10
08:55

Привет ! Днес се чувствам повече от скапана , едвам си държа очите отворени ... Имам чувството , че нямам сила дори да си напиша храната , от 2 часа се каня . Какво е това чудо , все едно никога не съм спала ? А си поспах около 8 часа , вчера едниствено тренировката ми беше по-натоварваща . А не е за подминаване и факта , че лицето ми от 2 , 3 дена е на хиляди малки пъпчици , нещо което ми се е случвало понякога преди цикъл (още преди да е свършил , всичко се е изчистило ) , а сега ми се случва непосредствено след него и така като гледам , няма признаци , че ще се махнат скоро (dull) .Нещо не мога да си го обесня това състояние , не е логично ...

Както и да е , ето и храната за днес (23.07.2010 Петък) :

8:15 - чаша топла вода
8:35 - 5 с.л овесени ядки , малко стафиди , 1 с.л. мед , 1 с.л ленено семе , 1 с.л нескуик , канела и прясно мляко (към 200мл.)
8:50 - 3 соленки (мънички :P )
11:00 - шепа суров , белен слънчоглед
13:00 -3 бъркани яйца , 2 печени , мариновани чушки , голямо парче сирене , 1 ф.Вита
16:30 - шепа суров , белен слънчоглед
18:15 - чаша зелен чай
18:45 - тренировка - Core Cardio and Balance ( уж го водят за отпочиваща седмица , трябва да ви кажа че това е пълна измама , сили не ми останаха от отпочиване :D )
20:00(21:00) - салата от мариновани , червени чушки , пресен лук , много сирене и може 1 яйце на тефлон

Вода -  2,5 л. и 300 мл.зелен чай

Мнението беше редактирано от Маргарет на 23.07.10 08:56.

23.07.10
09:39

Къде тренираш?В кой квартал?

23.07.10
10:28

казано от Samito на 23.07.10, 09:39:

Къде тренираш?В кой квартал?

В центъра на моят хол  ... :D

26.07.10
07:08

Здравейте ! :) Ето и храната за събота и неделя :

Събота (24.07.2010) : нетренировъчен
8:30 - 4 с.л овес.ядки , 1 с.л мед , какао , канела , пр.мляко
13:00 - ориз със зеленчуци и малко пиле , 1 ф.Вита
17:00 - 3 домата , 150 гр.сирене , 1/2 ф.Вита , малко салам , 1 айрян
21:30 - 2 яйца , 1/2 кис.мляко , сирене , масло
22:00 - 60-70 гр. слънчоглед и 1 л. кола лайт

Неделя (25.07.2010) :
11:00 - 4 с.л овес.ядки , 1 с.л мед , какао , канела , пр.мляко
14:30 - пилешко бутче , малко картофи , 1/2 арабски хляб , малко чеснов сос
17:00 - айрян и после не си спомянм дали и какво ядох ...
22:00 - тренировка - Core Cardio and Balance

Понеделник (26.07.2010) :
8:30 -  4 с.л овес.ядки , 1 с.л мед , пр.мляко
10:40 - шепа суров , белен слънчоглед
13:00 - пил.пържола на скара , 1 кис.мляко , 1ф.Вита
16:30 - шепа суров , белен слънчоглед
20:30 - 1/2 от малко гювече - сирене , лук , домати , бекон(чист,без мазнотии) и едно яйце , 1 домат , 1/2 краставица , 4-5 картофчета на фурна

Мнението беше редактирано от Маргарет на 27.07.10 12:18.

29.07.10
09:10

Здравееейте ! :) Тази седмица малко по-натоварена беше и нямах възможност да пиша . Ето и какви съм ги свършила .

Вторник (27.07.2010) :

8:10 - чаша топла вода
8:30 - 4 с.л овесени ядки , 1 с.л мед , 1 с.л нескуик , 100-150 мл. мляко
11:00 - шепа суров , белен слънчоглед
13:00 - картофи на фурна , 1/2 пил.пържола на скара , 1ф.Вита
17:00 - шепа суров , белен слънчоглед
21:00 - 2 яйца на тефлон , сирене , домати и после се изложих за първи път от много време с 50 гр. шоколад , 3-4 желирани червея и една шоколадова курабийка :D
Вода - към 2,5 литра

Сряда (28.07.2010) :
10:30 - шепа суров , белен слънчоглед
13:00 - 3 парчета чист бекон , 1 маринована чушка , парче сирене , 1 ф.Вита
17:30 - шепа суров , белен слънчоглед
19:00 - тренировка - Core Cardio and Balance - това беше последната тренировка от recovery седмицата и сега почва вторият месец , който като гледам се очертава доста труден . Досега повечето тренировки бяха по 40 мин. и си беше доста трудно до края да се издържи , а сега стават по 60 мин. , а в някои дни по 90 ... Още отсега се чувствам изморена :D .
20:30 - салата от печени , зелени чушки , магданоз и малко чесън , салата от домати , краставици , магданоз и малко лук , пържени тиквички и две , три лъжички от една манджа с картофки , като аз хапнах само сос и една чаша домашен сок от сливи (супер вкусен) . И всичко това беше от градината на селото , на моят приятел и няма да ви обяснявам колко беше вкусноо и как няма нищо общо с купеното от супера . И после за десерт 3 желирани червея (къде ги намерих тея червеи в шкафа , много ми се услаждат  :D ... )
Вода - към 2,5 литра

Четвъртък (29.07.2010) :
10:30 - шепа суров , белен слънчоглед
13:00 - салата от чушки с магданоз , парче сирене , 1 тиквено кюфте , малко пържени тиквички и 1 ф.Вита
17:00 - шепа суров , белен слънчоглед
20:30 - 3 яйца , парче от бяла питка със сусам , домати
Вода - към 2,5 литра

Днес без тренировка ще мина , толкова изморена се чувствам , че не е истина ... Явно е такъв период , де да знам :) .
Усмихнат ден ! :)

Мнението беше редактирано от Маргарет на 10.08.10 13:38.

29.07.10
12:35

ехааа суперско е да си хапнеш нещичко от домашно производство :) иначе, само да ти споделя, че и аз почнах да тренирам Шон Тии :Д и също така малко си оправих храната и мисля, че не си въобразявам ама тея най - горните мускулчета на корема са взели да се заформят леко :D… отдавам го на инсанитито, макар, че правя от време на време и едно друго “Abs diet workout” се казва и мисля, че също е мн добра програмка. започват с разгрявка на цялото тяло, като после натоварват и коремче и гръб и ръце. ако искаш си го изтегли много е добро :)

29.07.10
14:13

казано от brunobananihotchick на 29.07.10, 12:35:

ехааа суперско е да си хапнеш нещичко от домашно производство :) иначе, само да ти споделя, че и аз почнах да тренирам Шон Тии :Д и също така малко си оправих храната и мисля, че не си въобразявам ама тея най - горните мускулчета на корема са взели да се заформят леко :D… отдавам го на инсанитито, макар, че правя от време на време и едно друго “Abs diet workout” се казва и мисля, че също е мн добра програмка. започват с разгрявка на цялото тяло, като после натоварват и коремче и гръб и ръце. ако искаш си го изтегли много е добро :)

Хехе , супер , честито за новите тренировки . И аз мисля , че не си въобразявам , доста ми се е прибрало коремчето и като цяло имам някакви резултати . За съжаление не мога да ги правя всеки ден , защото се чувствам много изморена напоследък , пък и  не съм най-стриктната в яденето . Представям си какви резултати бих имала , ако бях малко по-сериозна .Тази тренировка за коремчето , звучи добре , но на този период мисля , че нямам сила за други упражнения . Ще си ги запазя за по-нататък . :) Ами продължавай с Инсейнити-то и пиши как ти влияе , много ми е интересно . На моят приятел например ( той започна да ги прави с мен 2 седмици , след като аз ги бях започнала ) му се отразяват много добре , много е доволен и свали доста повече от мен . Времето и постоянството ще покажат :) . Поздрави ! :)

02.08.10
13:46

Здравейтеее ! :) Пак се загубих тези дни , ама нещо петък , събота и неделя изпаднах в някакво странно състояние на непукизъм . Хапнах си доволно и то не кой знае какви полезни храни - имаше си и сладолед , и пържени картофки , и малко пърж.цаца , и 1 бира , и 3 менти ... Много зле , ама ми беше доста кисело и не знам защо решавам да си го върна на себе си . И това всичкото защото се чувствам огромна , дебела и мазна , и знам че е рано , но май не съм мръднала от много време ... Не знам как се получава така , по-едно време , да кажем преди 2 седмици си бях добре , чувствах се прилично и за няколко дена всичко отиде , като за тези дни нито съм яла боклуци , нито съм спирала с тренировките ... Не знам дали си въобразявам , но сякаш , през май или юни беше , си направих месец почивка от противозачатъчните , бях си на режимче , тренирах си и си бях супер . После пак започнах да ги пия и май на тях дължа , това че нямам резултати . Все пак за един месец можеше един , два килограма да смъкна , т.е не килограмите са важни , а факта че дънките , които допреди месец и нещо ми бяха леко широки , сега са ми доста тесни ... Офф и аз не знам , мисля да намаля малко храната , може би качвам ... Иначе само тази седмица ми се случи да се издъня с джънковете по-сериозно и то защото ме хвана яд . Но ще променя нещата , някъде бъркам ...
В неделя не си спомням какво ядох , помня само вечерята - пиле на грил , салата от домати и краставици , много сирене , малко парче риба и за съжаление филия бял хляб . Обаче си прощавам обилната вечеря , понеже после ходихме да тичаме (това ми е първият път по-сериозен , преди година бяхме ходили , още пушех и успях да изтичам точно 300 метра и се отказах). Винаги съм искала да се науча да бягам на по-дълги разстояния , но нито имах волята , нито възможността - като пушиш по кутия , кутия и половина цигари , няма как да дишаш спокойно и да не се закашляш . Иии вчера с доста усилия , успях да пробягам 5 км без почивка за 34 минути (party) - 1,5 км бавно , после 2 км бързо и пак 1,5 бавно . Не знам като време как е , моят приятел казва , че ще е добре да го изминаваме за около 25 минути , за да сме наистина във форма . Пфф , времето ще го бутнем поне за половин година (най-малко) , аз на 3 пъти бях готова да падна и там да си остана , ама той не ми позволи , надъха ме :D . И макар и доволно да се насвиних почивните дни , постигнах нещо което не съм вярвала , че ще успея (party) и съм доста доволна . От днес съм решила да понамаля малко храната и най - вече вечерята , дано вече изгубя някой и друг сантиметър ( през уикенда си тъсих дънки и няма да ви обяснявам колко депресивен процес беше меренето им . Взимам едни малки , хубавки дънки , които изглеждат точно като за мен и успявам да се набутам в тях само наполовина ... А като вземех някои чувал , успявах да го закопчея (dull) ) .

Та така , започвам наново и на чисто ! :D

Понеделник ( 02.08.2010 ) :
8:30 - 4 с.л. овесени ядки , 1 с.л. какао , 1 с.л. мед и прясно мляко към 100 мл.
12:30 - 1 ф.Вита , 1 малко парче салам , 1/2 кис.мляко
15:30 - тука малко тъпо за новото начало :D 1/2 царевица и малка чепка грозде
16:30 - 30 гр. слънчоглед
22:10 - 1/2 парче пангасиус на фурна и салата от домати и краставици

Ами това е засега от мен ( което не е малко , надух ви главите :D ) , после ще допиша вечерята , може и да си сваля мерките - от един месец почти не съм се мерила , та да видим . Спокойна вечер и много приятни емоции . :)

Мнението беше редактирано от Маргарет на 04.08.10 12:56.

02.08.10
14:01

казано от margoritka на 02.08.10, 13:46:

8:30 - 4 с.л. овесени ядки , 1 с.л. какао , 1 с.л. мед и прясно мляко към 100 мл.

Интересна комбинация си си измислила.
Няколко пъти я препрочетох и се опитах да си го представя дали е готино на вкус.
Ама тая комбинация какао с мед не ми се връзва.

Всъщност като цяло не си комбинираш правилно храните.
В тази закуска няма хич белтък.
Нито пък в останалите ти хранения. И мазнините липсват.

Мнението беше редактирано от maria на 02.08.10 14:01.

02.08.10
18:01

margoritka, аз ще се съглася с Мими относно храната ти, сигурна съм че можеш да си съставиш по-добро меню, богато на белтък и качествени мазнини. Разгледай дневниците на момичета, подбери си храни според вкуса ти и ние с каквото можем ще помагаме. :) Успех и няма да се отчайваш, важното е човек да има желание да промени навиците си!

04.08.10
08:29

Привет ! :) Мерси , момичета , за подкрепата ! :) Мими , комбинацията на млякото , меда , какаото (нескуика) и овесените ядки е божествена :) , мога постоянно това да ям . Вчера опитах и комбинацията на овесени ядки с яйца и ленено семе на тефлон ( е добавих и мъничко масло ) . Допадна ми , интересно е , може би само малко не ми се получи , понеже закъснявахме сутринта и не успях да допека моето парче , но да - добро е ! Днес пак си ги хапнах с мляко , нямах време да правя палачинки , но скоро пак ще си забъркам . :)  Ето и храната за вчера - Вторник (03.08.2010)  :

8:30 - палачинка от 4 с.л овес.ядки , 2 яйца , 1 с.л ленено семе и мъничко масло
13:00 - 1/2 парче пангасиус на фурна , 100 гр. картофена салата
18:30 - много салата - домати , краставици , зел.чушка , магданоз , лук ; 100 гр. сирене , свинско с прясно зеле и една препечена филия бял хляб
21:00 - 1/2 Туикс ( него го изядох от лакомия и с идеята , че ще ми даде сили  за кроса после ;) )
22:30 -  ТРЕНИРОВКА -2 км. крос , който трябваше да бъде 5 км , но беше прекъснат по работа ( хванали сме се с моят приятел , след работа да разнасяме разни поръчки към една фирма - храна за вкъщи, звънят като има доставка и трябва веднага да се насочваме към ресторанта . Той кара , аз навигирам с карта и Gps , голям отбор сме :D . И лошото е , че раб.време е до 00:00 h и понякога дори нямаме време за тренировка или пък се налага да я правим по нощите , ама здраве да е :) . ) . След един час , се върнахме и направихме още 5 км. крос - 2.5 по-бавно , 2.5 бързо и подобрихме леко времето от онзи ден - за 33 минути я избягахме Гребната база. И само да вметна , че този път изобщо не мрънках , че ще умирам и т.н :D . Кееф! Днеска не мога да ходя , ама това е друг въпрос :D ! А още по-друг въпрос е , че си легнахме в 2 и нещо и днеска давам заето :D . Равносметката - 7 км крос - дали е достатъчно като тренировка ? Сега гледам малко да потичаме , за да вземем въздух и може другата седмица да комбинираме Инсейнити - то и крос в по-хладните дни . Обмислям го ...

Храната за днес - Сряда (04.08.2010) :

8:20 - чаша топла вода
8:40 - 4 с.л овесени ядки , 1 с.л мед , 1 с.л нескуик и 100 мл. прясно мляко
13:00 - 2 варени яйца , 1 домат , 100 гр.сирене , 5-6 парченца луканков салам и една варена царевица ( не много голяма )
18:30 - надявам се на ранна вечеря ( не зависи само от мен , приятелят ми предпочита да тренираме непосредствено след работа и после да вечеряме , но на мен пък ми е топло тогава , много съм гладна и нещо не можем да се разберем . Пък и в неговият вариант , винаги се получава да се яде към 20:30 / 21:00 , което ми се струва доста късно и тогава съм много изгладняла и хапвам повече от необходимото ... А към 16-17 часа мога само малко ядки да хапна , понеже не може нищо друго да се задържи до тогава , без хладилник сме в глупавият офис (dull) ... ) Мисля си напоследък , че късното ядене може също да допринася за това , че не свалям , ама знам ли ...

Днес ще мина без тренировка , чувствам се изцедена и едвам кретам :D .

Хайде лек и ползотворен ден от мен ! :)

06.08.10
13:28

Привет ! :) Минавам набързо само да се отчета , няма да дрънкам много :D .

Храната за вчера Четвъртък (05.08.2010) :

8:10 - чаша гореща вода
8:30 - 5 с.л овесени ядки , 1 1/2 с.л мед , 1 с.л нескуик  i 100 мл. мляко
13:00 - 2 варени яйца , 1 домат , голямо парче сирене , 5-6 парченца луканков салам , 1 ф.Вита
17:00 - 1 сладолед (пише , че е към 250 кал.,колко е вярно не знам )
19:00 - малко по-малко от един час тенис на корт , нищо не свърших , много слабо играх ...
20:00 - шепа слънчоглед
23:30 - ужасно късна вечеря , но нямаше как - голямо парче сирене - 100 гр. , салата домати и краставици , 1 бр. някакво странно , пържено , панирано, рибено нещо - не беше голямо , ама беше почти гадно на вкус :D и 6-7 пържени картофчета .

Петък (06.08.2010) :

8:20 - чаша гореща вода
8:30 - 5 с.л овесени ядки , 1 1/2 с.л мед , 1 с.л нескуик и 100 мл. пр.мляко
13:00 - 100 гр. сирене , салата - домати , краставици , магданоз и лук , едно от странното рибено нещо (имахме общо 6 или 7 парчета от това , моят приятел изяде 2 най-много , всички останали гълъбите ги опустошиха за секунди , не съм вярвала , че гълъб ще яде риба с такава охота :D ) и малко пържени картофки (6-7 не повече).
ТРЕНИРОВКА - (евентуална) крос - 5км.
23:00 - домати , сирене , св.бут

Вода и за двата дни -  по 3 л.

И засега е товаа ... Знам , че не ми е прилежна храната , но това е умишлено . Реших да пробвам да не се ограничавам , понеже като си забраня нещо и не го ям месец например , следващият път като ми попадне изяждам огромни количества и това е супер тъпо ... Онзи ден изядох едно доста добро парче от една бяла питка , беше топла , със сусам и още хиляда неща , имаше домашни доматки и хубаво сирене и изобщо не можах да се удържа ... и се провалих въпросната вечер. За това сега смятам , в малки количества да си позволявам разни неща , като много ми се приискат и дано това да е моето решение . Времето ще покаже :). До скоро и усмихнат и прохладен уикенд :) .

П.С От яйца , които са постоели на стайна температура няколко часа , дали е възможно да стават обривчета по лицето - ситни пъпчици почти навсякъде ? Вчера пак ме избиха подобни обриви и направо не знам ... :(

П.С.С Сетих се още нещо. По принцип ям много солено ,ама много ... :( От месец може и повече , ям само от тази LOsalt , уж била по-добър вариант. И въпреки всичко , количеството не е много малко . Питам се дали това е много голям проблем , нали тя е по-щадяща , но все пак дали оказва някакво лошо влияние ?

Мнението беше редактирано от Маргарет на 07.08.10 20:05.

09.08.10
09:28

Здравейте и от мен ! :) Много бързо минаха събота и неделя , чак не е за вярване . Храната не си я спомням съвсем точно , имаше си филийки Вита с св.бут и кашкавалче , домати , много сирене , яйца май имаше по едно време и една мелба мммм . Тренировка в неделя вечерта , 5 км крос доста интензивно , но още след 1 - ят километър , силно ме заболя вдясно , не много надолу . Игнорирах го , продължи да боли , но към 3 и 4-ят км. стана непоносимо и 1 км само вървяхме . Странна работа , предните пъти нищо ми нямаше , а сега ме отразя така изведнъж , само ми развали хубавото темпо , щяхме да подобрим значително времето .

Понеделник (09.08.2010) :

8:15 - чаша гореща вода
8:30 - 5 с.л овесени ядки , 1 и 1/2 с.л мед , какао 1 с.л и 100 мл.прясно мляко
13:00 - 1 ф.Вита , 3 яйца на тефлон , голямо парче сирене , салата от домати и домашен сок от сливи , разреден малко с водичка
20:30 - малко фасулена салата , голямо парче сирене и едно по-малко св.бут , 1 домат
Другото после :) . Днес без тренировка , да ми почине дясната страна , че все още ме боли . Усмихната седмица ! :)

П.С Официално съм едно дебело , мазно , голямо прасе :D . Нищо не ми става по магазините и като облека дънки , не ми се описва на какво приличам :D . Странна работа като започнах да пиша дневника бях стигнала до 53 , понякога 54 кг , а сега дори и към 57 отива чертичката . Питам се дали това , че спрях цигарите има някаква връзка ? Сега на 15-ти стават 2 месеца и килограмите ми и те се движат нагоре . Четох в един уж специализиран сайт за отказване от цигарите , да не се притесняваме , тези които ще спрем да пушим , срокът в който се пълнеело , бил само 3 месеца . Това дали е вярно ? Преди не бях склонна да мисля такива неща , ама като ти дойде до главата :D .

Мнението беше редактирано от Маргарет на 10.08.10 13:37.

09.08.10
10:33

Не тва с цигарите са глупости и мога само да те поздравя,че си ги отказала!
Сега ако почнеш пак да пушиш аз ще се откажа да давам съвети

09.08.10
11:04

казано от Samito на 09.08.10, 10:33:

Не тва с цигарите са глупости и мога само да те поздравя,че си ги отказала!
Сега ако почнеш пак да пушиш аз ще се откажа да давам съвети

Спокойно , аз много се радвам , че успях да се отърва от тях , не бих ги почнала отново , дори и да дебелея от тях . Вярвам ,че с хранителем режим и спорт , след време няма да имам проблем . Поне се надявам :) .

Мнението беше редактирано от Маргарет на 09.08.10 12:11.

09.08.10
11:33

Моят съвет е да не гледаш кантара,а да гледаш как изглеждаш.

09.08.10
12:10

казано от Samito на 09.08.10, 11:33:

Моят съвет е да не гледаш кантара,а да гледаш как изглеждаш.

Хах , точно това ми е проблема , изгеждам огромнааааа :D . Аз кантара много рядко го ползвам , той не ми е толкова важен , ама тези дни като се загледах на какво съм заприличала и затова взех да се качвам през 1 час . Най-вече бедрата и дупето ми растат сякаш , коремчето си е добре , има си някоя и друга паласчица , ама краката са ужааас ... Еми може нещо да съм се издула напоследък , ще видим след време как ще е .

09.08.10
13:15

Хайде, хайде, 162 см. и 57 килца не са никак лоша комбинация :))
Това за цигарите изобщо не е вярно. Нито се пълнее, като ги спреш, нито се отслабва като ги започнеш. Просто от тях те заболява главата, замайва ти се и започва да ти се повръща, за това пък не ти се яде толкова. Ама кое е по- добре??? Аз като бях стигнала най- добрата си форма - 57 кила също бях отказала цигарите на скоро. Няма такава зависимост, по- скоро се наблюдавай повече и потърси причината другаде. Може да си задържала вода, напр.

09.08.10
13:39

казано от maxxi на 09.08.10, 13:15:

Това за цигарите изобщо не е вярно. Нито се пълнее, като ги спреш, нито се отслабва като ги започнеш. Просто от тях те заболява главата, замайва ти се и започва да ти се повръща, за това пък не ти се яде толкова. Ама кое е по- добре??? Аз като бях стигнала най- добрата си форма - 57 кила също бях отказала цигарите на скоро. Няма такава зависимост, по- скоро се наблюдавай повече и потърси причината другаде. Може да си задържала вода, напр.

Еми и аз това си помислих , но честно казано аз не разбирам много и дори не съм сигурна какво е да задържиш вода и колко време всъщност това ти оказва влияние . Може би просто си пълнея и търся причината другаде , но съм почти убедена че с тази храна и с тази физ. активност няма как да качвам , просто акъла не ми го побира . Преди да започна с този мой по-здравословен живот т.е не повече от 2-3 месеца , си ядях каквото ми падне , понякога за обяд си хапвах по 2 банички или тутманик и мазна поничка , вечерята никога не съм се и замисляла какво е въглехидрат и какво не е , а колко бири съм изпила минаото лято и на фона на това абсолютно никакъв спорт или движение и си бях добре . Е вярно е , че не съм имала мускулчета тук там , а общо взето само мазнинки , но не дебелеех както сега . Сега е все едно с дни се издувам :D , вече нямам почти никакви дънки за носене , не ми стават ... Принципно винаги ми е правило впечатление , зимата съм много слаба , почти винаги до 52 кг. , че и малко по-малко , ям си , вярно е че не е било много , но без ограничения , пък си стоя слаба . Дойде ли април , март някъде там , винаги съм по-дебеличка от зимата и то осезаемо . ХАх , за малко да остана без рокля за бала , защото я кроих зимата и я направих точно по-мен и да видите май месец ципа едвам се затвори , то не стигаше , че всичко се държеше на магия , а аз преливам отдолу :D.  Много е странно , не мога да си го обесня , как не останах едни и същи килограми една година например , все е едно вариране . Сега съм в най-лошият си период , много ми е мазно :D ...

09.08.10
15:03

Дай снимки,защото съм сигурен,че преовиличаваш в пъти

09.08.10
15:48

казано от margoritka на 09.08.10, 13:39:

казано от maxxi на 09.08.10, 13:15:

Еми и аз това си помислих , но честно казано аз не разбирам много и дори не съм сигурна какво е да задържиш вода и колко време всъщност това ти оказва влияние . Може би просто си пълнея и търся причината другаде , но съм почти убедена че с тази храна и с тази физ. активност няма как да качвам , просто акъла не ми го побира . Преди да започна с този мой по-здравословен живот т.е не повече от 2-3 месеца , си ядях каквото ми падне , понякога за обяд си хапвах по 2 банички или тутманик и мазна поничка , вечерята никога не съм се и замисляла какво е въглехидрат и какво не е , а колко бири съм изпила минаото лято и на фона на това абсолютно никакъв спорт или движение и си бях добре . Е вярно е , че не съм имала мускулчета тук там , а общо взето само мазнинки , но не дебелеех както сега . Сега е все едно с дни се издувам :D , вече нямам почти никакви дънки за носене , не ми стават ... Принципно винаги ми е правило впечатление , зимата съм много слаба , почти винаги до 52 кг. , че и малко по-малко , ям си , вярно е че не е било много , но без ограничения , пък си стоя слаба . Дойде ли април , март някъде там , винаги съм по-дебеличка от зимата и то осезаемо . ХАх , за малко да остана без рокля за бала , защото я кроих зимата и я направих точно по-мен и да видите май месец ципа едвам се затвори , то не стигаше , че всичко се държеше на магия , а аз преливам отдолу :D.  Много е странно , не мога да си го обесня , как не останах едни и същи килограми една година например , все е едно вариране . Сега съм в най-лошият си период , много ми е мазно :D ...

С мен стана почти същото - от както започнах да тренирам, бая качих, има няма 7 кила. Но не спазвах режим хранителен. Сега спазвам, но не съвсем стриктен, тоест - стриктен пазя от има няма две седмици.
Нека се изкажат по- компетентните от мен, но в един от дневниците, не помня кой, мадамата споделяше, че когато е започнала да се храни здравословно качила 6 килца. После започнала да сваля. Тоест - твърде възможно е, сега, когато даваш на организма истинска храна, той да се адаптира по някакъв начин. Не се плаши. Пък от задържане на вода, можеш да качиш и 10 кила. Пиеш ли достатъчно вода?
Аз много опростенчески за себе си си обяснявах, че като се активират мускулчетата, те подпират мазнинките и някак си ги карат да преливат. Да, знам, че това е много наивно и простичко обяснение и няма нищо научно в него, но така го чувствам, наблюдавайки себе си :))))

10.08.10
13:35

Maxxi , всичко е възможно , за момента и аз не знам какво става , ще си проличи :) . Храната за днес не е много на ниво , ама има и такива дни .

Вторник (10.08.2010) :

8:30 - 5 с.л овесени ядки , 1 с.л какако , 1 с.л мед и 100 мл пр.мляко
14:00 - 2 ф. Вита , сирене , св.бут и малко кетчуп , после една вафла (нискокалорична ;) ) и няколко диет.бисквитки ( ако изобщо съществуват такива )
16:30 - малко слънчоглед
20:00 - малко фасулена салата , голямо парче сирене и едно по-малко св.бут , може и някое и друго яйце да вмъкна

Вода - 3 л.

Това е от мен за днес , нещо адски ме боли главата , ако не ми мине , няма да тренирам . Лека вечер :) .

10.08.10
14:20

казано от maxxi на 09.08.10, 15:48:

... в един от дневниците, не помня кой, мадамата споделяше, че когато е започнала да се храни здравословно качила 6 килца. После започнала да сваля.

Има разлика между “здравословно хранене” и “хранене с цел редуциране на тегло/мазнини”.

11.08.10
11:32

Привет ! :) Днес е сряда и толкооова да не ми се работи , че не е истина :D . Към вчерашният ден мога да добавя и тренировката - 5 км. крос . Много съм доволна от времето - изминахме разтоянието точно за 30 мин. , което си е 4 мин. подобрение . Жените сме чудна работа ( поне аз де ) , като съм ядосана за нещо и много по-добре се справям със повечето неща , по-добре се концентрирам и се вглъбявам във въпросното действие , хаха направо ужас :D - чак си представям заглавие ” Ядът като движеща сила ” :D . Иначе вчера разбрах , че съм дюстабан . Никога не съм се замисляла над това , знам че майка ми е така , но не знаех че и аз съм . То моето май е малко по-различно , понеже доколкото разбрах , трябвало да изпитвам болка и по-честа умора в краката , а аз не усещам нищо . Само много ми отичат крачетата , но аз все го отдавах на друго . Сега трябвало да си направя специални стелки и да ги нося постоянно , няма лошо , в противен случай след години стъпалото можело да се свлече много надолу и общо взето все неприятни неща .Трябва ли да ме притеснява “плоското стъпало , от гледна точка на тренировки и физ.активност ?

Храната за днес - Сряда (11.08.2010) :

8:30 - 5 с.л овесени ядки , 1 и 1/2 с.л мед , какао 1 с.л и 100 мл.прясно мляко
13:00 - 1 и 1/2 ф.Вита , 1 и 1/2 яйце на тефлон , голямо парче сирене , салата от домати и фасулена салата
14:00 - 1 капучино
17:00 - може да хапна нещо , но засега не знам какво
20:30 - малко фасулена салата , голямо парче сирене, 1 домат , 1-2 яйца

Вода - 3 л.

Хайдеее , до скоро ! :) :) :)

11.08.10
12:56

Иначе вчера разбрах , че съм дюстабан . Никога не съм се замисляла над това , знам че майка ми е така , но не знаех че и аз съм . То моето май е малко по-различно , понеже доколкото разбрах , трябвало да изпитвам болка и по-честа умора в краката , а аз не усещам нищо . Само много ми отичат крачетата , но аз все го отдавах на друго . Сега трябвало да си направя специални стелки и да ги нося постоянно , няма лошо , в противен случай след години стъпалото можело да се свлече много надолу и общо взето все неприятни неща .Трябва ли да ме притеснява “плоското стъпало , от гледна точка на тренировки и физ.активност ?

[Да, трябва, до толкова, до колкото трябва да си купиш ортопедични стелки и задължително да тренираш и да ходиш с тях.

Задължително си ги направи, и ако можеш да са точно по твоето стъпало. Носи ги и не намирай извинения.
Аз също имам плоскостъпие, но когато ми го откриха не носех често стелките. В последствие спрях да се сещам за тях и след като започнах активно да спортувам това си оказа влияние. Дълго време не мога да стоя на едно място изправена, заболяват ме стъпалата; понякога след тежък час и много подскачане имам и леко изтръпване. Вече си нося стелките, но след дъжд качулка.
Иначе не е страшно и щом си се захванала от рано, не вярвам да ти създава проблеми :)

12.08.10
10:09

Мерси за съветите ! :) Ще си направя скоро и ще си ги нося , сигурно ще ми е по-удобно . Ето и храната за днес :

Четвъртък (12.08.2010) :

8:30 - 5 с.л овесени ядки , 2 с.л мед , 1 с.л какао , 100 мл . мляко
13:00 - home made дюнер ммммм , много готино стана - свински котлет на тефлон , малко фасулена салата , сирене , зел.чушки , черв.кромид , магданоз , домати , пържени картофки ( на моят слагам съвсем малко ) , арабска питка и домашни чеснов и сладко - кисел сосове . Снощи това ми беше и вечерята , нищо че в дневника пише друго :D .
14:00 - кафе с мляко ( ако намеря откъде да си взема наблизо )
17:00 - може един сладолед , ама не е сигурно :P
23:00 - 2 яйца , парче сирене , малко пуешко филе , 1/2 маринована чушка

Вода - 2.5 - 3л

Другото после . :) Хайде , усмихнат ден ! :)

Мнението беше редактирано от Маргарет на 13.08.10 06:33.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1