Два въпроса.

22.07.10
19:31

Единствените упражения които правя за натоварване на ръцете са бицепсово сгъване с дъмбел и лицеви опори ,но се чудя дали няма да е по добре да сменя  бицепсово сгъване с дъмбел с бицепсово сгъване с щанга

И вторият ми въпрос е ... за корем правя коремни преси но понеже знам , че те могат да се правят по много начини , може ли да ми препоръчате най - добрия (имам предвид на земя не на някой уред) а също така ми се струва , че талията ми е някак си... доста малка в сравнение с останалата част от тялото и има ли някакъв начин да я налея малко :D ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 14:38.

АН

22.07.10
19:37

Вземи си карта за най-близкия фитнес, няма друг начин да се налееш малко.

22.07.10
19:41

казано от cecowe на 22.07.10, 19:37:

Вземи си карта за най-близкия фитнес, няма друг начин да се налееш малко.

Кой е казал , че не ходя на фитнес ? просто тренирам 3 пъти във фитнеса и 2 пъти вкъщи като вкъщи правя корем-а и се чудя как да уголемя малко талията.

22.07.10
21:17

Излишни въпроси :) няма значение от упражненията за корем, просто ги сменяй от време на време, същото се отнася и за другите упражнения. Различни упражнения-различно движение на мускулите.

23.07.10
04:05

казано от pewpew на 22.07.10, 19:31:

...но се чудя дали няма да е по добре да сменя  бицепсово сгъване с дъмбел с бицепсово сгъване с щанга?

Ми естествено. Може и набирания тесен подхват да правиш. Корема прави в залата с 5-15 кг тежест или “молитвата”.

23.07.10
04:42

казано от pewpew на 22.07.10, 19:31:

Единствените упражения които правя за натоварване на ръцете са бицепсово сгъване с дъмбел и лицеви опори ,но се чудя дали няма да е по добре да сменя  бицепсово сгъване с дъмбел с бицепсово сгъване с щанга

И вторият ми въпрос е ... за корем правя коремни преси но понеже знам , че те могат да се правят по много начини , може ли да ми препоръчате най - добрия (имам предвид на земя не на някой уред) а също така ми се струва , че талията ми е някак си... доста малка в сравнение с останалата част от тялото и има ли някакъв начин да я налея малко :D ?

Това вече е прекалено! Как може да искаш по голяма талия? Няма по-грозно нещо на света!

23.07.10
07:53

казано от Miro Gi4ev на 23.07.10, 04:42:

Това вече е прекалено! Как може да искаш по голяма талия? Няма по-грозно нещо на света!

аз не се изразих правилно , незнам дали си ме разбрал точно имах предвид не като цяло а отстрани на кръста в смисъл че там ми е някак много “вдлъбнато”

25.07.10
09:06

казано от pewpew на 23.07.10, 07:53:

казано от Miro Gi4ev на 23.07.10, 04:42:

аз не се изразих правилно , незнам дали си ме разбрал точно имах предвид не като цяло а отстрани на кръста в смисъл че там ми е някак много “вдлъбнато”

Потренирай, покачи мускулна маса и оттам всичко ще си дойде на мястото

25.07.10
09:16

за да си разшириш талията може да правиш упяражнения за така наре4ениете паласки а наи ефиказното упражнение за тях е да си праватъа лежанка и да си закачиш краката странично на шведската стена и да се надигаш странично. :)
дано си ме разбрал че убесненията ако ми куцат :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1