22.07.10
19:31
Единствените упражения които правя за натоварване на ръцете са бицепсово сгъване с дъмбел и лицеви опори ,но се чудя дали няма да е по добре да сменя бицепсово сгъване с дъмбел с бицепсово сгъване с щанга?
И вторият ми въпрос е ... за корем правя коремни преси но понеже знам , че те могат да се правят по много начини , може ли да ми препоръчате най - добрия (имам предвид на земя не на някой уред) а също така ми се струва , че талията ми е някак си... доста малка в сравнение с останалата част от тялото и има ли някакъв начин да я налея малко :D ?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 14:38.
22.07.10
19:37
Вземи си карта за най-близкия фитнес, няма друг начин да се налееш малко.
казано от cecowe на 22.07.10, 19:37:
Вземи си карта за най-близкия фитнес, няма друг начин да се налееш малко.
Кой е казал , че не ходя на фитнес ? просто тренирам 3 пъти във фитнеса и 2 пъти вкъщи като вкъщи правя корем-а и се чудя как да уголемя малко талията.
Излишни въпроси :) няма значение от упражненията за корем, просто ги сменяй от време на време, същото се отнася и за другите упражнения. Различни упражнения-различно движение на мускулите.
казано от pewpew на 22.07.10, 19:31:
...но се чудя дали няма да е по добре да сменя бицепсово сгъване с дъмбел с бицепсово сгъване с щанга?
Ми естествено. Може и набирания тесен подхват да правиш. Корема прави в залата с 5-15 кг тежест или “молитвата”.
23.07.10
04:42
казано от pewpew на 22.07.10, 19:31:
Единствените упражения които правя за натоварване на ръцете са бицепсово сгъване с дъмбел и лицеви опори ,но се чудя дали няма да е по добре да сменя бицепсово сгъване с дъмбел с бицепсово сгъване с щанга?
И вторият ми въпрос е ... за корем правя коремни преси но понеже знам , че те могат да се правят по много начини , може ли да ми препоръчате най - добрия (имам предвид на земя не на някой уред) а също така ми се струва , че талията ми е някак си... доста малка в сравнение с останалата част от тялото и има ли някакъв начин да я налея малко :D ?
Това вече е прекалено! Как може да искаш по голяма талия? Няма по-грозно нещо на света!
казано от Miro Gi4ev на 23.07.10, 04:42:
Това вече е прекалено! Как може да искаш по голяма талия? Няма по-грозно нещо на света!
аз не се изразих правилно , незнам дали си ме разбрал точно имах предвид не като цяло а отстрани на кръста в смисъл че там ми е някак много “вдлъбнато”
25.07.10
09:06
казано от pewpew на 23.07.10, 07:53:
казано от Miro Gi4ev на 23.07.10, 04:42:
аз не се изразих правилно , незнам дали си ме разбрал точно имах предвид не като цяло а отстрани на кръста в смисъл че там ми е някак много “вдлъбнато”
Потренирай, покачи мускулна маса и оттам всичко ще си дойде на мястото