Препоръчайте ми програма ! : )

22.07.10
15:45

Здравейте маняци : ) ,
ако може да ми препоръчате фитнес програма? На 15 съм с 11 седмици стаж във фитнеса. Висок 165, 62кг, гръб 98, талия 80, ръце 31см. Харесах си тази http://www.bb-team.org/workout/1290/ ... но пише след половин година в залата, а аз нямам още... : ) Очаквам предложенията и съветите ви : )

22.07.10
15:47

Ами потърси на същото място програма за твоя стаж. Не е като да няма, просто трябва да им четеш и описанията на тия програми.

22.07.10
19:47

Аз лично правих това около 2 месеца—http://www.bb-team.org/workout/1291/ , с леки корекции , но зависи какво целиш

23.07.10
13:38

А няма ли да е по-добре да пробвам програма коята да не е кръгова ? Търся оформяне а не покачване на мм..

Мнението беше редактирано от Veko на 23.07.10 13:41.

23.07.10
13:41

Неможе да оформиш кат нямаш мускул..

23.07.10
13:43

казано от Rikoo на 23.07.10, 13:41:

Неможе да оформиш кат нямаш мускул..

Еми, тогава ми предложи някоя програма за покачване на мм и ако може хран. режим, като имаш предвид годините и размерите ми. :)

23.07.10
19:23

Само искам да вмъкна: аз съм със същите размери (само гърба ми е 92 де) и съм висок 170,ще следя темата,надявам се да се намери програма за покачване на мм.

Аз мога да ти предложа моята:

Понеделник: Гърди и бицепс + накрая корем
Сряда: Гръб и трицепс + накрая корем
Петък: Рамо и трицепс + накрая корем

но днес ми е първия ден от нея и не знам до колко е добра,също ако може някой по-опитен да каже мнение за програмата ми,ако е добра да не търся нова и авторът на темата да я ползва,ако не - да даде примерна ако може. :)

24.07.10
08:08

Enew, защо трицепса го тренираш 2 пъти седмично :D.И корема няма нужда да се тренира по 3 пъти(не че не може) но и 2 са достатъчни според мен.

Понеделник:Гръб,трицепс и корем
Сряда:Гърди и бицепс
Петък.Рамо,крака и корем

Оправи си и храненето.
Сутрин: овесени ядки(150-200гр) с кисело мляко и 2 яйца
Обяд:месо+въгелхидрат (ориз/картофи)
Вечеря:месо+салата и мазнина
Преди лягане извара и ядки

Между храненията яж кисело мляко и плодове.Ае действай

Мнението беше редактирано от Нежния на 24.07.10 08:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1