Някой да помага!!!

02.04.05
15:00

Може ли,някой да ми помогне!Даите ми някаква програма за горната част на тялото (по-точно за гърди и бицепс),като тренирам в домашни условия.. :D

02.04.05
15:01

Горната част на тялото не се състои само от гърди и бицепс;) Да беше казал поне какви уреди имаш.

02.04.05
15:06

А уреди някакви имаш ли?
Можеш да правиш лицеви опори - влизат за цялата горна част на тялото.Ако можеш ходи поне лостове.Набиранията влизат добре за гръб и бицепс, а кофичките за гърдите(широк хват,лактите сочат навън) и трицепса (тесен хват,лактите прибрани до тялото).

02.04.05
16:29

А уреди,имам гири,лежанки и мн. други дето не ги исползвам.

02.04.05
18:25

С това трябваше да започнеш. :D Я изброй всичките уреди,които имаш, за да ти помогнем.От това,което написа си мисля,че имаш цяла фитнес-зала във вас.
Лежанка,гири...още???
Добре ще е да дадеш и малко информация за себе си - години,тренировъчен стаж,ръст,килограми,размери...

03.04.05
09:54

Ами на 18 съм,тренирам от две години но си падам малко мързелив,та затова колко съм постоянен.... :D :D :D и за уреди нямам кой знае колко,освен една лежанка и гири,ако имах нещто повече то вече е разхвърляно по приятели!!!

07.04.05
02:56

Разхвърляни по приятели е това определено беше интересно...Еми аз мога да ти препоръчам за гърди лицеви с крака на стол както и нормалните в зависимост от това дали искаш да ти се товарят само гърдите или искаш и трицепса,просто променяш ширината на упората.За трицепс със спускане на дъмбел над главата е много добро упражнение.Както и кик-бек или още известно като ‘’ритник’‘.За бицепс си прави традиционното редуване със дъмбели,а може също така да опиташ и концентрирано.За гръб поне според мене в домашни условия няма какво да направиш.Ако някой има идея впрочем да ми сподели и на мене,щото и аз се нтересувам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1