помощ

24.07.10
15:42

Не знам от къде да започна.....Значи, тренирам редовно  фитнес от 5 месеца. Но преди два  месеца качих рязко 7 кг(пиех редовно отводнителни и преди два месеца ги спрях) и тогава почнах да качвам вода като луда. Смених си хранителния  режим, започнах диета пил.филе, картофи и белтъци  по равни количества през 2 ч. , съответно  в 10, 12,14,16 и 18 ч. и пиех много  вода.В същото време  продължвах да си тренирам 5 пъти  седмично.....издържах на този режим 3 седмици и нямаше никакъв ефект. После опитах друго- 2 седмици на плодове, зеленчуци и кис. мляко, пиех clenbuterol i L-carnitin, тренирах сутрин 90 мин. кардио и вечер 60-70 пак кардио, 6 пъти седмично. Не смъкнах килограми, а единствено 2см от талията, ханша и бедрата. Какво да правя, искам да си върна предишните кг.??? Висока съм 165 и тежах 54, а сега съм 62:((((( Може би трябва да спомена и че преди режима ми беше под вскаква критика- по цял ден калфета и  цигари, почти ништо не хапвах и вечер, ядян предимно салати и изпивах 1-2 чаши вино.Разбира се имах периоди, когато ядях по много и такива през които почти нищо  и си държах  54 кг., тогава дори не спортувах. А сега каквото и да опитвам, нищо не се получава.....Някой може ли да  ми даде съвет? ;(

24.07.10
17:37

5 месеца стаж и си пила редовно диуретици и кленбутерол?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1