V-образно тяло

14.01.06
22:15

Какви упражнения ще ми препоръчате за постигане на тази така естетическа форма на торса :roll:

Благодаря и се извинявам ако вече е обсъждано, ама не можах да измисля как да потърся подобна тема :lol:

BR

14.01.06
22:21

V-oбразната форма ще получиш,като имаш малка талия и широк гръб.Раменете също трябва да са широки,но тва е ген.Прави набирания с широк хват като първо упражнение в тренировката за гръб всеки път

19.01.06
18:30

Пич наблегни на упражненията за гръб и ще стане от самосебеси,прави повече упражнения за широкия гръбен мускул
това са
набиранията пред врат най вече
придърпване на кабел с тесен хват
теглене на дъмбел с една ръка
чукчета-много са добри
ами общо взето това е

19.01.06
19:42

имах период в които тренирах гърба само с набирания(пред гърди) в тренировка правих по 100 броики като не броях сериите просто броях набиранията но помни всичко е в храната

20.01.06
00:20

Мерси много. Почвам ги ;)

20.01.06
00:21

[quote author=“AXE”]Мерси много. Почвам ги ;)

Какъв ти е стажа? Какви са ти мерките? И как си тренирал досега?

20.01.06
09:16

аз правя набирания на всяка тренировка, няма значение дали ще е за гърди, бицепс или крака, винаги започвам с набирания 3 X 10

20.01.06
09:45

[quote author=“Paro”]аз правя набирания на всяка тренировка, няма значение дали ще е за гърди, бицепс или крака, винаги започвам с набирания 3 X 10

Това не ми се струва добра идея. Няма как да ти се възстанови добре гърба.

22.01.06
21:52

[quote author=”Палпатин”]Какъв ти е стажа? Какви са ти мерките? И как си тренирал досега?

“Стажът” ми е 3 семестъра на фитнес към даскалото, който абсолютно не се брои, щото тогава и грам не отбирах :lol:
Мерките не си ги знам :oops: Пък и ще ме е срам да ги кажа :P
Иначе в момента тренирам вкъщи с едни гирички и лицеви опори. Мисля от другия месец пак да ходя на фитнес, този път с малко повечко акъл обаче :wink:

22.01.06
22:08

[quote author=“AXE”][quote author=”Палпатин”]Какъв ти е стажа? Какви са ти мерките? И как си тренирал досега?

“Стажът” ми е 3 семестъра на фитнес към даскалото, който абсолютно не се брои, щото тогава и грам не отбирах :lol:
Иначе в момента тренирам вкъщи с едни гирички и лицеви опори. Мисля от другия месец пак да ходя на фитнес, този път с малко повечко акъл обаче :wink:

еми то ако ходиш без акъл няма голям смисъл ;) ае питай тука каквото не е ясно и успех

23.01.06
00:05

Пуловера му е майката на В-образното тяло.

23.01.06
00:57

[quote author=“AXE”][quote author=”Палпатин”]Какъв ти е стажа? Какви са ти мерките? И как си тренирал досега?

Ок. Тренирай си вкъщи засега. Като тръгнеш на фитнес започни по програма за начинаещи има я в сайта. http://www.bb-team.org/training/000156.php
Прочети за правилното хранене в раздел хранене. Изчисли си колко калории, белтъчини, въглехидрати и мазнини трябва да приемаш и си ги разпредели през деня. Като първата половина деня въглехдратите да имат превес, а втората - белтъчините.
След 3 месеца пак се обади за нова програма. ;)

За В-образния гръб(опаа...V-образен) - първо трябва да натрупаш солидно количество мускулна маса. Няма да стане само с някакво упражнение и само за определен период от време. След като качиш маса, ще направиш един период на чистене на мазнини(пак ще се консултираш с форума и сайта) и ще изчистиш талията.  И така естествено ще получиш тази форма на тялото. ;)

23.01.06
02:24

Мерси много за съветите.

Само за храната да питам - абе чел съм из сайта, ама едно не мога да разбера. Аз ли съм толкова “немърлив” в това отношение или вие отделяте по 5-6 часа на ден само да готвите и да си спазвате хранителния режим :shock: Струва ми се невъзможно да приемам точно определено количество белтъчини/въглехидрати/мазнини/...  през точно определен период.
Иначе от известно време не ям боклуци и хапвам само стабилна храна :wink: Гледам да не оставам гладен и да ям често и по малко. Но другото не знам как го правите :|

23.01.06
10:12

[quote author=“AXE”]Мерси много за съветите.

Само за храната да питам - абе чел съм из сайта, ама едно не мога да разбера. Аз ли съм толкова “немърлив” в това отношение или вие отделяте по 5-6 часа на ден само да готвите и да си спазвате хранителния режим :shock: Струва ми се невъзможно да приемам точно определено количество белтъчини/въглехидрати/мазнини/...  през точно определен период.
Иначе от известно време не ям боклуци и хапвам само стабилна храна :wink: Гледам да не оставам гладен и да ям често и по малко. Но другото не знам как го правите :|

Трудно е да приемаш точното количество. Не се притеснявай ако не можеш. Да ти кажа честно и аз в момента не съм си определил точните количества и не ги спазвам. Повече го карам на око и на опит. Важно е вече спазването като започнеш да сваляш мазнините. Тогава правилната/точна диета е от по-голямо значение.
Ето какво можеш да направиш: научи съдържанието на белтъчини наизуст в основните продукти: различните видове меса, млечни продукти, яйца, ядки и т.н. Белтъчините, които трябва да приемаш са 2 гр на килограм тегло на ден. Разпредели ги в 5-6 хранения. Примерно ако си 80 кг => трябва да приемаш 160 гр белтъчини т.е. по около 30 гр на хранене(това е 150 гр пилешко филе, примерно).
Въглехидратите и мазнините не ги следи много - но гледай да си ги набавяш. В първата половина деня въглехдратите да имат превес, а във втората - белтъчините. Храненето преди лягане почти да няма въглехидрати.
Прочети някъде и за гликемичния индекс на въглехидратите(glycemic index)
Яж повече въгл. в тренировъчен ден и по-малко в нетренировъчен.
Това е засега, ако имаш още въпроси питай. ;)

24.07.10
19:48

хора и аз искам да попитам как мога да си направя в-образно тяло ще постна снимки на гърба ми и вие кажете каде трябва да из4истя... за сега се занимавам предимно с лостове,но все си мисля че ефекта на в-образния гръб не е на лице заради талията ми

на 15 години съм 185-6 сантиметра 76-7 кг тежа и се занимавас баскетбол (тренирам)

MA

24.07.10
20:17

Ти виждал ли си баскетболист с V - oбразна форма ..за мен те са хората с най - прецакани тела .

24.07.10
21:37

хахахаха поредното умно изказване....

24.07.10
21:48

казано от Basketballer на 24.07.10, 19:48:

хора и аз искам да попитам как мога да си направя в-образно тяло ще постна снимки на гърба ми и вие кажете каде трябва да из4истя...

Никъде не трябва да чистиш, трябват ти десетина кила мускулна маса като начало.

24.07.10
21:59

казано от manqka на 24.07.10, 20:17:

Ти виждал ли си баскетболист с V - oбразна форма ..за мен те са хората с най - прецакани тела .

еми значи той ще е първия с такова тяло тфа че няма е повод да се отказва напротив трябва да го мотивира и какво му трябва ли ми както казаха около 10 кг мускулна маса но да концентрира тренировките си за гръб или по точно така наречената кофа и готово

АН

25.07.10
02:14

Господи, дай ми сили! Възнеси ги в петък!

АН

25.07.10
02:16

хора и аз искам да попитам как мога да си направя в-образно тяло ще постна снимки на гърба ми и вие кажете каде трябва да из4истя... за сега се занимавам предимно с лостове,но все си мисля че ефекта на в-образния гръб не е на лице заради талията ми

на 15 години съм 185-6 сантиметра 76-7 кг тежа и се занимавас баскетбол (тренирам)

И аз искам такъв гръП!

25.07.10
03:41

казано от Петко К на 24.07.10, 21:48:

хора и аз искам да попитам как мога да си направя в-образно тяло ще постна снимки на гърба ми и вие кажете каде трябва да из4истя...

Никъде не трябва да чистиш, трябват ти десетина кила мускулна маса като начало.

Така е - трябва да имаш някаква основа която да “шлайфаш” до желаната форма все пак :)

25.07.10
07:41

Тоя дали не е V-образен :)

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.rotoevil.com/images/dwight_nojersey.jpg&imgrefurl=http://charlessamuelmusic.blogspot.com/&usg=__UXUL_bici-8wyhFgQCyeFnL3oh8=&h=389&w=280&sz=73&hl=bg&start=148&tbnid=Zajt9D9BmWIvfM:&tbnh=123&tbnw=89&prev;=/images%3Fq%3Dderek%2Bfisher%26um%3D1%26hl%3Dbg%26rlz%3D1R2SKPB_bgBG355%26biw%3D1003%26bih%3D573%26tbs%3Disch:10%2C4298&um=1&itbs=1&ei=xOlLTM6nK5OhsQbqkYy3Dw&biw=1003&bih=573

25.07.10
07:48

Направо е Осмак ;)

25.07.10
09:19

мерси за бързите отговори...сега,значи трябва да натрупам маса и да я ‘’ошлайфам’’ така ли ? :П аз мислех на НВД да я карам кажете дали си струва да почвам:)

25.07.10
09:28

между другото разгледах саита за програми покачващи мускулната маса... а аз правя 1 програма само за успоредка и лост http://zdravbadi.com/Тренировка-на-успоредка-и-лост.html ето я. А пък от август мисля да тръгна на фитнес..таа ако може някой да каже тази програма която правя в момента добра ли е или да я сменя :)

06.04.17
01:15

Здравейте искам да попитам как мога да постигна v-образна форма-17год 176см 67кг..... Ако някой знае как мога да му пратя мои снимки и да ми каже къде да наблегна и с какви упражнения..... Ще бъда много благодарен ако ми помогнете

06.04.17
09:17

Заеби V-то 🙂 Важното е да си Х-образен 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1