Ами ако го пиеш 2 пъти по 1 капсула примерно, премести втората доза в късния следобед.
Само да не е прекалено късно и да не можеш да заспиш.
Аз примерно си пия кафе и йохимбин 2 пъти дневно.
1ия път - 14.00 и 2ия път 18.00, като в 19.00 вече си тренирам :)
Трети ден съм на Оксиелит Про и забелязвам занижено либидо. Четох, че и при други се наблюдавал може би заради 1,3 Dimethylamylamine (Geranium). Някой да сподели подобни наблюдения или мнение? Други ефекти - приповдигнато настроение, енергия, сухи устни, постоянна жажда.
Мнението беше редактирано от AlexK на 07.07.10 11:30.
приповдигнато настроение (изобщо не ми пукаше от нищо), постоянно суха уста (пиех по 6-7-8л вода/ден), енергия - да (от същата съставка, но в друг продукт). никога, никакви проблеми с либидото.
07.07.10
19:21
Втори ден го пия, заедно с 2 дози jack3d + 1 хап recreate, не усещам никаква допълнителна енергия, определено приповдигнато настроение и цялостно затопляне. Засега оправдава очакванията ми, тоест надявам се да помогне малко за изгаранято на мазнини, не съм си го купил заради енергитични свойства очевидно, защото си пия достатъчно стимуланти.
Изключително доволен съм! Най-впечатляващата разлика от преди 1 месец е спада на талията с цели 7см (меря я малко под пъпа, възможно най-широката част където са паласките). Ханша също спадна много - 4см. Казвам много, защото там трудно свалям аз. Хранителният ми режим не беше перфектен, но въпреки това съм много доволен от резултатите които постигнах. Много кардио, тренировките с тежести бяха 3-4 пъти в седмици, силата се запази, издръжливостта се увеличи.
Повече може да видите тук: fitness1.bg/user/vaseto/
Препоръчвам продукта. Работи!
25.07.10
18:13
Ако може някой който е пил Oxy да сподели ефекта върху половата активност, понеже докато пиех Cytolean, бях като машина . А тука един колега спомена че имал проблем. Ако може да споделите малко повече относно това .
При мен се забелязваше само първите 2-3 дни и после всичко си беше на 6 :)) Отдавам го на някакво моментно настроени и стрес, а не на бърнера. Остават ми още около 2 седмици прием.
Мнението беше редактирано от AlexK на 25.07.10 18:33.
03.08.10
17:53
Днес сутринта ми пристигна Oxy-то , вкара един хап веднага след като го взех в ръце и един хап преди тренировка . Много добре го усещам потя се много здраво, тренировката се получи много качествена и в момента всичко ми трепери и ми е приповдигнато , все едно съм изпил няколко редбула . Преди бях пил Cytolean V2 но мисля че Oxy-то се усеща много по-добре във всяко едно отношение . Ще видим по нататък какви ще са и реалните резултати .
@AlexK какви са резултатите при тебе ?
Мнението беше редактирано от Bai Chep на 03.08.10 17:57.
Ами като цяло съм доволен. Усещах продукта по-силно първите 7 дни. Енергия без тремори, засилен метаболизъм, намален апетит, яка жажда. Свалих много мазно, но и доста мускул, заради намалената храна. За 27 дни от 87кг на 83кг като ми остават още 3 дни прием, че заминавам за море:)). Държа да подчертая, че това е третия месец от както чистя. Преди това изгълтах 2 опаковки Файър, който е доста по-лек. На старта започнах от 95кг.
Като цяло мисля, че има няква “химийка” в тоя бърнар:))
казано от AlexK на 03.08.10, 18:59:
Ами като цяло съм доволен. Усещах продукта по-силно първите 7 дни. Енергия без тремори, засилен метаболизъм, намален апетит, яка жажда. Свалих много мазно, но и доста мускул, заради намалената храна. За 27 дни от 87кг на 83кг като ми остават още 3 дни прием, че заминавам за море:)). Държа да подчертая, че това е третия месец от както чистя. Преди това изгълтах 2 опаковки Файър, който е доста по-лек. На старта започнах от 95кг.
Geranium ? Как взима хаповете ОЕП ?
Мнението беше редактирано от Riko на 03.08.10 19:21.
03.08.10
21:30
казано от Rikoo на 03.08.10, 19:18:
Първия ден - сутрин (на гладно) 1 хап , след 8 часа ( при мене се пада час , два или малко преди тренировка ) още един хап .
Втори ден - пак същото но сутришния прием става 2 хапа или пак 1 , според зависи как се чувстваш .
По принцип го дават - сутрин два и след 8 часа още един .
Аз съм от 7 дни на него първите 2 дни бях на 1х2. Но почти нищо особено не усещах. От третия вече минах на сутрин 2 и следобед 1. Така вече го усещам леко загряване и много силно притъпяване на глада. Преди да го пия без проблем хапвах по над 250гр протеин на ден сега трудно минавам 120. За 1 седмица стопих малко от талията. Ще видим как ще е по-натам.
казано от Rikoo на 03.08.10, 19:18:
казано от AlexK на 03.08.10, 18:59:
По етикет :) 1-2 дни пропуснах прием.
2-ри ден съм на ОЕР и наистина деиства в областите в които пише, защото забелязвам леки зачервявания в областта на гърлото/вратът и долната част на гърдите. Странични ефекти за сега - студени краиници, Термогенеза 7/10, Енергия 8/10 (но все още съм на прием 2х1), Контрол на апетита 10/10 (направо мЪ храни като на селски сбор ;). За разлика от Липо 6х, това го усетих още след първия прием. Това е за сега, ще ъпдеитна след 2 седмици.
19.08.10
18:36
Колкото до страничните ефекти, искам да спомена че и при мене първата седмица се забеляза, тоест не запиляваше “малкия герой”, наистина беше малък . Не знам дали е съвпадение с някакъв стрес или е от оксито , след първата седмица няма проблеми .
19.08.10
19:33
Пия втора опаковка, определено има нещо странно вътре, защото действа прекалено добре без да се усеща по какъвто и да е начин като енергия или нещо такова. Забелязвам, че работи много дори и при слабо кардио, което не мисля, че е нормално :) Докато го пия имам лек проблем с пикаенето, не е нещо фатално, просто някак не усещам, че пикая и е по-леко като сила, предполагам това са имали предвид изследванията.
@Камен Каменов за оринирането пии повечко вода 5-6 л на ден примерно 2 до обяд 2 слетобяд и 2 вечер, за да помогнеш на бъбреците. За енергията наистина не се усеща откъде идва но я има определено правя по-силни тренировки (а съм на 8х8 + табата) и след тях не се чувствам мега скапан, а малко поизморен. А и какви са срезултатите на като си на 2-рата опаковка?! ;)
Мнението беше редактирано от cool`man на 20.08.10 10:26.
А потите ли се много по време на тренировка от оксито.Аз се чудя дали ще има ефект при мене.Значи в момента почнах работа в хранителен магазин и 8 часа непрекъснато съм на крак и в движение,като и мъкна палети от по 800 кг с палетна количка и прехвърлям разни тежки щайги.И без бърнър свалих няколко кила въпреки сравнително увеличеното ядене но корема не мърда.Та се чудех при положение че няма как да правя кардио заради работата която ми скапва и краката дали ако вземам окси преди работа ще помогне за корема.Проблема е че и без туй се потя яко по цял ден ако оксито засили това не знам.Единия път взех 2 капсули йохимбин и л-карнитин преди работа и щях да умра ,8 часа се пържих в собствен сос.
Аз по принцип се потя много и без бърнери. Но от Оксито не усещам толкова затопляне. Ако трябва да съм честен при мен единствено успява много добре да подтисне апетита и да ми увеличи приема на вода за деня. Енергия, загряване и други такива не усещам.
Jack3d например ми дава много енергия и потенето от него е още по-засилено..
20.08.10
10:36
казано от cool`man на 20.08.10, 07:34:
@Камен Каменов за оринирането пии повечко вода 5-6 л на ден примерно 2 до обяд 2 слетобяд и 2 вечер, за да помогнеш на бъбреците. За енергията наистина не се усеща откъде идва но я има определено правя по-силни тренировки (а съм на 8х8 + табата) и след тях не се чувствам мега скапан, а малко поизморен. А и какви са срезултатите на като си на 2-рата опаковка?! ;)
Пия достатъчно вода :) Като цяло единственото, което се усеща е много потене.
Резултатите са уникални, за 8 седмици свалих 8кг (като първите 1.5-2 определено бяха водичка на старта, окси го пих 30тина дни точно по средата на цялото нещо като първите 10 дни го пих с USP Labs Recreate, че имах останал).. всичко това с много ядене, протеин, бцаа, глутамин, също не съм спирал креатина, азотния бустер, като цяло не изглеждам по-малък откъм маса. Толкова лесно ми беше, че реших да чистя още месец. Наистина продуктът работи, вярно, че 2 месеца се измъчих със ядене на 99%, 45-60мин кардио абсолютно всеки ден освен лег-дей, но бих го напраил пак :)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 20.08.10 10:40.
казано от Emil Marashliev на 19.08.10, 18:36:
Колкото до страничните ефекти, искам да спомена че и при мене първата седмица се забеляза, тоест не запиляваше “малкия герой”, наистина беше малък . Не знам дали е съвпадение с някакъв стрес или е от оксито , след първата седмица няма проблеми .
От Оксито е. Разрових се надълбоко в нета и се оказа, че има и други хора на които така им се отразява. Доста кофти. Не бих го повторил пак и който го взима да внимава, ако първите дни усети нещо различно там долу да го спира веднага.
02.09.10
15:24
Както винаги излиза май, че нещо ако работи добре има и забранени работи вътре... жалко.
02.09.10
15:36
казано от AlexK на 02.09.10, 15:03:
казано от Emil Marashliev на 19.08.10, 18:36:
От Оксито е. Разрових се надълбоко в нета и се оказа, че има и други хора на които така им се отразява. Доста кофти. Не бих го повторил пак и който го взима да внимава, ако първите дни усети нещо различно там долу да го спира веднага.
Може ли малко повече информация, ако не те притеснява да споделиш :)
казано от Aleksandar Marinov на 02.09.10, 15:24:
Както винаги излиза май, че нещо ако работи добре има и забранени работи вътре... жалко.
какви забранени работи има вътре? линк ?
ДА ! Какво е забраненото вътре ако има? Опасно ли е? Че и аз съм се навил за другото лято ама съм само на 16 таа си е притеснително :D
казано от fatrat на 02.09.10, 15:49:
ДА ! Какво е забраненото вътре ако има? Опасно ли е? Че и аз съм се навил за другото лято ама съм само на 16 таа си е притеснително :D
Не се притеснявай, до другото лято ще е излезнало нещо друго може би по добро :-)
Нямам никакви оплаквание от Оксито, но и нищо положително не мога да кажа за сега 3 седмица прием - сутрин 2 - към 17.00 още 1.
Лятните кръчмачийства леко ми възвърнаха “келата” . Започнах отново диета и си изпих останалите 15 хапа окси това е най-добрия продукт който съм пил някога!! В момента пия Митотропин и ме мъчат стран. ефекти,но ще видим какво ще стане накрая. Та за хората които се чудята какво има в Оксито да споделя изчетох килограми ревюта за него и ъъм, така да се каже в него има “съставчици”-допинг...
Имаше нещо в SX което тук за съжаление го няма. За мен си обикновен термогеник.
17.02.13
10:41
Днес пристигна моето OXY. Смея да кажа ,че съм много чуствителен към енергетици кафе с кола ме побъркват по принцип.
Изпих го преди час и половина на празен стомах. 30 минути след него протеинов шейк. Дано да е само първия ден но много ме раздруса изстинаха ми ръцете и се разтреперих.
След 2 часа съм на тернировка ще го видя и ще пиша после. Някой вземал ли го е наскоро ? Мисля , че малко рано започвам с бърнарите мисля да го комбинирам с л - карнитин на NOW + аминокиселини. (аз така си тренирам просто взел карнитина и бърнара и ги почвам от днес заедно).
Някой може ли да ми каже целите имена на :
1. SX
2. ECY
Мнението беше редактирано от Цветан Радуевш на 17.02.13 17:12.
17.02.13
17:13
Много пот хвърлих на тренировка. За енергия не знам дали дава. Пикая си нормално. Либидото ми е нормално. Устата ми не е суха. Единствено дето се разтреперих но утре мисля да го изпия след една бисквита да забавя малко усвояването му примерно :-) или по време на закуска.
Днес ми беше първата среща с подобни неща. Тъй като рязко станах свин4е (+15 на висо4ина 1.50 си е шок) без да успея да разбера при4ината, а съм си спортна надура и нищо не ми помогна дори с ГРАМ, като всяка малоумна жена послушах приятелка и реших да пробвам OxyElite Pro, нямаше и 10 мин и ве4е не знаех къде се намирам от енергия. След половин 4ас сърцето ми се опитваше да пробие гърдите ми. Веднага излязох да ти4ам продължение на 4ас. Но след това което изпитах днес мисля утре да си разделя капсулата за 2 дена .. а за втора на ден не искам и да си помислям . Отивам на по4ивка в която ще изка4вам планини и ще правя сутрешно плуване и след седмица ще ви пиша отново с резултатите си :)
24.02.16
17:05
Пише, че се пие сутрин, но на мен тренировките са ми вечер ? Може ли да се пие вечер 1ч. преди тренировка ?