26.07.10
19:45
Здравеите.Ще дам линк към самата програма защото мисля, че е по добре от това да обяснявам какво представлява :D. http://www.youtube.com/watch?v=SRpPHlDUC0Y Ето това е самата тренировка.Аз принципно правя между 4-6 кръга след това примерно единия път правя кофи и лицеви друг път лежанка и малко бицепс или набирания и така през 1-2 дена.Та въпроса ми е ако някои може да ми даде съвет как най-добре мога да допълня тази тренировка с другите упражнения.Дали е по добре да ги правя преди или след нея кое кога и така . Благодаря за отделеното време.
Не те разбрах, иначе бих ти помогнал
Мнението беше редактирано от Нежния на 26.07.10 20:04.
26.07.10
20:14
:D Програмата я има в клипа.Един кръг се състои от 7 упражнения с лост всяко едно с 8 повторения.1во чукчета,вертолет,раменна преса,добро утро,напади,клек с истласкване и тяга с прави крака.Аз правя принципно между 4-6 кръга.След като изспълня тези кръгове правя набирания,кофи,лежанка,лицеви.Не всичките всеки път а примерно днес правя кофи и лицеви в други ден лежанка и така.Та въпроса ми е кога ще е най-добре да правя кофите,лицевите,набиранията и т.н. преди или след като направя кръговете.И също така някои други упражнениица които биха се допълнили добре с тази програмка.