02.04.05
17:11
Модерирано от art_of_pain http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=50499#50499
Значи искам да видя какв мога да бутна изобщо във тренировките и вyв храненето за по добър ефект.На 16 години съм,висок съм 164,тежа 57-58 кг,тренирам от година и 1,2 месеца.Значи ето ви сплита ми:Понеделник-Гърди,Вторник-почивка,Сряда-гръб,четвъртък-ръце,петък-почивка,събота-крака,рамо.според вас добре ли е програмата ми.Мисля да правя Гърдите с трицепса защото той влиза в повечето упражнение за гърди и ше го загрея,гърба с бицепса и четвъртъка гърди пак защото изостават.Значи знам че трябва да приемам по 2,2 грама протеин,4,4 грама въглехидрат и 1гр мазнини на килограм телесно тегло.Вярно ли е тва? :?: искам да ви питам също от къде взимате всеки ден ориз,пилешко месо,риба,картофи и т.н.Става ли да ги взимам от Кулинарен magazin тъй като е малко досадно да ги приготвям всеки ден?На училище ям по 1,2 кофички кисело мляко и сега ше купувам по един протеинов бар-така добре ли е? :) Искам да ви питам и за това че моите 125грама протеин на ден които трябва да приемам ги имам само от два протеинови шейка и един протеинов бар,възможно ли е да си ги набавям така??Значи пия гайнер преди и след тренировка.Супре Mass Gain на НУТРИМ.Така добре ли е и какви други суплементи да използвам на този етап.Мисля че е това,Знам че стана малко дълго но Sorry мн се интересувам ако някои иска мои снимки за по конкретен отговор да даде мейл
Моля пишете на изцяло кирилица.Мнението ви бе преведено.Спазвайте правилата на форума.Мерси art_of_pain
не не е добре само така да примаш протеините прахчето не може да замести храната! Сичките ми приятели хвалят креатина аз лично не сам го пробвал !
02.04.05
17:47
Модерирано от art_of_pain http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=50499#50499
Аха благодаря ти.А kреатина няма да има страничен ефект при положение че съм на 16 години нали?Предпочитам продуктите на НУТРИМ защото са на ниски цени и добро качество какво ще кажете за тях?А за другите ми въпроси моля ви отговорете!ПЛС :D
Мнението ви бе преведено.Пишете само на кирилица.Спазвайте правилата на форума.Мерси
art_of_pain
креатина няма странични ефект. аз лично сам много дожолен от него.за нутрим незнам не сам пробвал.оспех
[quote author=“ludia”]креатина няма странични ефект. аз лично сам много дожолен от него.за нутрим незнам не сам пробвал.оспех
Е да прав си, но ако може да се брои за страничен ефект, че на не един мой познат гърбовете им се опъшчиха като... гъбена полянка в гората са... Кофти работа, то вярно, не е единствено креатина, но той определено “благоприятсвта” акнето. /директно или индиректно/