Дневник на rallito

Прескочи до:

22.07.10
11:43

22.07.2010
Височина - 168 см.;
Тегло - 55,3 кг., а в началото на моята регистрация тук бях - 56.3 кг. /14.07.2010/;
Талия - 72 см. - 73 см. /14.07.2010/;
Ханш - 95 см.;
Ляво бедро - 55 см.;
Дясно бедро - 55 см.;
Прасец ляв - 33 см.;
Прасец десен - 33 см.;
Бицепс ляв - 27 см.;
Бицепс десен - 27 см.;
Китки - по 16 см.;
Глезени - ляв -22 см. и десен 21 см.;

От скоро започнах тренировки /пак 3 пъти седмично/, поисках от инструктор да ми изготви - хранителен режим и тренировъчна програма - тъй като открих, че имам диастаза на коремните мускули. В момента тренирам за всичко по малко :) докато влезна във форма, след което ще разделим тренировките по дни. Правя и кардио на велоаргометър. Изчислих си зоната на сърдечният ритъм, в която изгарям мазнини: 125 удара, а максималният сърдечен ритъм ми е 193 удара.

Вчерашната ми вечеря беше - печено пилешко бяло месце около 100 гр.и зелена салата с репи и зелен лук /понеже бях на вън и не съм сигурна колко точно съм изяла/
Днес закусвах с 3 белтъка от варени яйца + 75 гр. извара
пропуснах междинното хапване
сега обядвам печено пилешко горно бутче /това имам готвено/ + един средно голям домат /нямам салата/ и понеже не съм си сварила ориз си позволих две -три малки парченца печени картофчета и малко печено морковче.
Та това е до момента. Тепърва ще си наглася хранителния режим :) а и храните, които ще приемам.
По-късно ще напиша и какво включва една моя тренировка.

Темата беше редактирана от rallito на 17.04.12 11:07.

24.07.10
17:25

Ето днешната ми тренировка:
- 15 мин. велоергометър - за загрявка;
- раздвижване на всички стави;
- крака - лег преса 4 x 15 с 20 кг. / сега ми беше 6 тренировка, в началото почнах с 3 x 12 с 20 кг. и всяка следваща тренировка увеличавам сериите и повторенията докато станат 5 x 15/;
- гръб - дърпане на лат машина /горен скрипец/зад врат 4 x 15 с 20 кг.;
- гърди - бенч преси на смит машина 4 x 15 :) все още без тежести /днес ми дойде малко в повече и 4 серия едвам я направих/;
- рамена - раменни преси на смит машина 4 x 15 с 2 x 1,25 кг.;
- трицепс - разгъване от стоеж на горен скрипец 4 x 15 с 6 кг.;
- бицепс - последователно сгъване с дъмбели 4 x 15 с по 3 кг. малко май ми бяха лекички, другия път ще правя с по 4 кг.;
- корем - преси на римска пейка /крънч преси/ 4 x 20;
- кардио 20 мин. на велоергометър /трябваше 30 мин. но ... малко се поизтощих/

Ето и един примерен ден от моя хранителен режим:
сутрин - 1/2 грейпфрут
40 - 50 гр. извара
3 яйчени белтъка;
предиобедна закуска - печено пилешко бутче
40 - 50 гр. кафяв ориз
1/2 купичка варени зеленчуци;
обяд - 100 гр. пилешки гърди /без кост и кожа/
1 голям сладък картоф
пресни зеленчуци;
следобедна закуска - 1/2 кофичка кисело мляко
30 гр. ядки;
вечеря - риба на скара без мазнина
зелена салата със соеви кълнове и моркови подправена с лимонов сок.

25.07.10
19:59

Днес семейно покарахме колелета в района около нас, обикаляйки по уличките /баирите/ направо се изтощих, изобщо не съм във форма. Обикаляли сме около 7 км. Окепазих си хранителния режим с обяда - две палачинки с боровинки :) какво да се прави.

26.07.10
20:21

Днес се придържах стриктно към хранителния режим. А към тренировката си добавих по още една серия към всяко упражнение:
- 15 мин. велоергометър - за загрявка;
- раздвижване на всички стави;
- крака - лег преса 5 x 15 с 20 кг.
- гръб - дърпане на лат машина /горен скрипец/зад врат 5 x 15 с 20 кг.;
- гърди - бенч преси на смит машина 5 x 15 с по 1,25 кг.;
- рамена - раменни преси на смит машина 5 x 15 тоя път без тежести;
- трицепс - разгъване от стоеж на горен скрипец 5 x 15 с 6,5 кг.;
- бицепс - последователно сгъване с дъмбели 1 x 15 с по 3 кг. и 4 x 15 с по 4 кг.;
- корем - преси на римска пейка /крънч преси/ 1 x 20 и понеже фитнеса се препълни неуспях повече да се доредя до пейката :( затова добавих 3 x 12 изнасяне на колене към гърди с вертикално положение на трупа;
- за край трябваше кардио, но ми дойде в повече обстановката - до сега не бях виждала толкова препълнен фитнеса, за всеки уред чакаха по трима, и като добавя че беше станало яко задух... ми се изпари желанието да въртя педали повече от 5 мин. хехе излагация!

26.07.10
20:37

Здравей ;), честито за дневника и успех в постигането на  целите.

Не са ли ти много тези упражнения да не говорим за сериите 5 х 15 повторения, колко време ти трае една тренировка? За да е ефективна и да няма претрениране трябва да е не повече от 50 - 70 минути, като в тях се включват и загряващите серии.
И защо всички избират НДВ, като режим за хранене, какви са твоите доводи?

По-здрави!

27.07.10
08:25

Здравей karpi,
благодаря за мнението.

Относно упражненията - принципно знам, че след дълга почивка / в моя случай 3 г./ трябва постепенно да започна и със всяка тренировка да правя по нещо повече или да покачвам по малко кг., не трябва да привиквам на определени тежести и цял месец примерно да вдигам 3 кг. за бицепс. Тренирам за почти всичко, за да “събудя” тялото си хехе ако мога така да се изразя. След като стигнах 5 x 15, вече мога да разделя по дни тренировките, както си му е реда и да тренирам с по малко упражнения за един ден. До момента тренировката ми отнемаше около 70 - 80 мин. /с включени загряващи серии/, почивките между сериите 30 -35 сек. и в зависимост от това дали трябва да чакам за определен уред съответно времето се одължава малко. От този начин на трениране се чувствам добре, сякаш имам повече енергия, сякаш съм по-силна, вярно има дни в които съм изморена /все пак се грижа за децата, и работя до късно от вкъщи и не винаги успявам да се наспя добре/. А защо съм избрала НВД - за да сложа ред в храненето, най - вече за да се храня редовно, да си помогна при изгарянето на мазнинките. Често покрай децата и работата се хранех нередовно или само закуска и огромна натоварваща вечеря, а сега си хапвам по малко и често, целта ми е да не гладувам за да не се презапасявам с мазнини. Обикновенно през деня толкова боклуци поглъщах, че чак се чудя, как не съм станала поне 90 кг., пиех малко вода, а дори някои дни изобщо не съм се и сещала за вода.

Сигурно има неща, за които не съм права, сигурно има и по - добър хранителен режим от този, на който съм се спряла, но за момента смятам, че съм поела във вярна посока :)

27.07.10
10:03

папкането днес:
- закуска - 50 гр. извара, 3 яйчени белтъка, половинка грейпфрут;
- пропуснах предиобедната закуска;
- обяд - 100 гр. пилешко бяло меце, 50 гр. кафяв ориз, купичка зелена салата с малко краставици, домати, зелена и червена чушки и малко зехтин.
това е за момента;
- за следобедна закуска имам половинка кисело мляко + 30 гр. орехи или може да си сложа малко боровинки вместо орехите;
- за вечеря има шишчета с крехко телешко месце + пресни зеленчуци, може да ги заменя с варени :) ще реша по -късно.

28.07.10
08:41

Проблемът на НВДто, е само един - резултата НЕ Е траен.
Защо?
Нека питаме хората които се занимават редовно със смъкване на мазнини:
Културистите - Те използват НВД само за няколко седмици (максимум 12) преди състезания, за да могат намалят мазнините си до минимум и да подчертаят съвсем мускулатурата.
На всички им е ясно, че след това ще ги качат обратно.
През другото време 50-55 процента от калориите им са от въглехидрати. Това че ядеш въглехидрати, не значи, че се храниш нездравословно. Има много видове въглехидрати. И най-важното въглехидратите са основното и най-качествено гориво на организма и без тях не може да се тренира и работи пълноценно!
Успех!

28.07.10
08:59

Прав си :) но нали все от някъде трябва да започна. А пък НВД не е без въглехидратна диета, нали?

29.07.10
09:39

казано от Ралица Цолова на 22.07.10, 11:43:

Изчислих си зоната на сърдечният ритъм, в която изгарям мазнини: 125 удара, а максималният сърдечен ритъм ми е 193 удара.

Как го изчисляваш ? :)
Успех и постоянство :)
ББ

29.07.10
09:44

От 220 вадиш възрастта си и получаваш максималния пулс, после смяташ 60-75% от тази стойност и в този диапазон се изгарят мазнини най-ефективно...

29.07.10
09:53

Супер - сметнах ги
Благодаря за бързия отговор - спести ми ценно време
:)

29.07.10
10:17

Моля : )

30.07.10
07:56

казано от CKOTA на 29.07.10, 09:44:

От 220 вадиш възрастта си и получаваш максималния пулс, после смяташ 60-75% от тази стойност и в този диапазон се изгарят мазнини най-ефективно...

Това за 60-75% e вярно в следния смисъл. При тези стойности процента на калории изгорени от мазнини е най-висок, НО като цяло при по-висок пулс абсолютната стойност на изгорените калории от мазнини винаги се увеличава.
Затова сега са популярни HIIT кардио тренировки и т.н.
Ето ви и една статия по въпроса:

http://www.motiviran.com/2010/06/%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%83%d0%bb%d1%81%d0%b0-%d0%b8-%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d0%bd%d0%b8/

Мнението беше редактирано от entwickler на 03.08.10 11:28.

22.01.11
11:40

Равносметка за шест месеца несериозност от моя страна :)
22.01.2011
Височина - 168 см.;
Тегло - 52,4 кг.;
Обиколка през бюста - 81 см.;
Талия - 67 см.;
Ханш - 83 см.;
Ляво бедро - 52 см.;
Дясно бедро - 51 см.;
Прасец ляв - 33 см.;
Прасец десен - 33 см.;
Бицепс ляв - 26 см.;
Бицепс десен - 26 см.;
Китки - по 15 см.;
Глезени – по 21 см.;

Свалено тегло = 2.9 кг.;
Отслабване в см.:
Бюст -3 см.;
Талия -5 см.;
Ханш -12.см.;
Ляво бедро -3 см.;
Дясно бедро -4 см.;
Прасец ляв - запазен р-р
Прасец десен - запазен р-р
Бицепс ляв -1 см.;
Бицепс десен -1 см.;
Китки -1 см.;
Глезени -запазен р-р

За бездействие - съм посвалила особено от ханша и талията :) спокойно мога да си влезна в дрехите, но това не означава, че съм постигнала поставените преди цели :)
За този период от половин година съм посещавала залата само първите един - два месеца, така се случи, че не успях да продължа /нямаше кой да се грижи за децата, докато спортувам/. НВД спазвах известно време вече не помня дори колко, след това просто си изградих един по-нормален режим - пак редовно хранене: запазих закуската /белтъци, извара и грейпфрут/, през деня пилешко, зеленчуци, в началото за подслаждане хапвах грейпфрут, вечер риба на скара, зеленчуци на пара... е имаше периоди, в които изтрещявах и не хапвах нищо друго освен примерно американски палачинки с кленов сироп или щрудел :) но какво да се прави, като приготвям такива изкушения за децата и не можех да се въздържа да не си похапна хехехе

Смятам да възобновя тренировките :) едва ли ще спазвам НВД :)

24.01.11
11:00

Докато тръгна на фитнес отново, почнах с упражнения в къщи... случайно попаднах на няколко клипчета в нета и реших днес, следвайки ги да си направя една тренировка за дупе :)

Това са клипчетата:
клип 1
клип 2

Правих упражненията на гладно, преди тях пих по едно драже от:
Ultra Omega 3 Fish Oil
Lipo Trim
не знам, до колко е редно да пия Липотропния Фетбърнер, но да видим...

Оценка: Като цяло усетих, че съм много зле :) трудно ми беше да се усетя, кое как се прави /за пръв път гледам тренирам в къщи/, а да не говорим, че доста се поизморих :) но сега се чувствам идеално :)))

Замислям се само - сега в началото, всеки ден да правя тези /или сходни упражнения/ или един ден да тренирам едно, друг ден друго :) има и много готини упражнения за корем, да ги редувам, или да ги комбинирам... или един ден да си отделя само за корем?

Закуската: от вчера ми останаха три варени яйца и половин грейпфрут... и поради липса на друго ще си добавя и малко сиренце :)
За обяд смятам да хапна пилешко месце /ще съм в движение и не знам дали ще имам възможност за нещо към месото :)/
ще измисля междинна закуска
За вечеря - филенце от пангасиус на скара и задушени зеленчуци - царевица, моркови, броколи... и понеже в последно време си лягам доста късно - към 3ч. и огладнявам понякога ми се хапва сладко, но като знам, че вечер е най- малко подходящо времето за сладки работи... какво бихте ме посъветвали да хапвам ... пробвала съм с вода или с половин грейпфрут... ама не всеки път пък ми се яде това :)

24.01.11
18:55

казано от Ралица Цолова на 24.01.11, 11:00:

Докато тръгна на фитнес отново, почнах с упражнения в къщи... случайно попаднах на няколко клипчета в нета и реших днес, следвайки ги да си направя една тренировка за дупе :)

Това са клипчетата:
клип 1
клип 2
огладнявам понякога ми се хапва сладко, но като знам, че вечер е най- малко подходящо времето за сладки работи... какво бихте ме посъветвали да хапвам ... пробвала съм с вода или с половин грейпфрут... ама не всеки път пък ми се яде това :)

Упражненията са хубави, ама девойката е мнооого зле от към техника.
Като ти се яде нещо послед нощ яж белътчини - яйца, извара, сирене и т.н и няма да ти се яде сладко

25.01.11
00:20

Благодаря, diva 97 :)
и на мен ми направи впечатление, че малко губи равновесие, но като цяло поне видях, какво да правя. Благодаря и за съвета за среднощните ми похапвания :)

25.01.11
10:18

Още една идея за вечерно хранене. Вземаш си протеинова матрица и с прясно мляко + една шепичка ядки. Просто няма начин да ти се яде нещо след това.
Идеята е, че вечер е добре хапнеш белтъчини + качествени мазнини и така постигаш ефект на засищане + запазване на мускулната маса през нощта + растеж на мускулите (дай боже всекиму :) ).

25.01.11
13:02

Днес имам мускулна треска... ще наблегна на движението...без тренировки.
Не съм закусвала, но преди малко си приготвих обедо-закуска :)
- хапнах един белтък...
- зелена салатка с краставички и репичка;
- свинско каре с кост на скара.

Ето и снимки :)

26.01.11
10:47

Допълвам менюто за вчера:
- не успях да изям цялата порция “обедо-закуска” и я оставих за следобедна закуска -която обаче замених :) с шепа шам фъстък;
- за вечеря - любимото ми филенце от пангасиус на скара + зелена салата с домати, краставици, авокадо, царевица и малко зехтин - отново не успях да изям цялата порция и от филето /която за мен си е огромна за едно ядене - цяла риба /две филенца//и от салатата, хапнах само едното филе, останалото оставих за среднощното похапване;
- среднощно похапване :) ....такааа ми се искаше да изям останалото парче от тортата на малката ми дъщеричка.... ноо пих една чаша вода, после хапнах половината от останалото филе и салата от вечерята и убих желанието за сладко :)))))))))))))) /доволна съм/

Днес /26.01.2011/
все още имам мускулна треска, но в много по-лека форма от вчера,
малко след като се събудих пих по едно хапче /Ultra Omega 3 Fish Oil и Lipo Trim/ - добавям само, че вчера пропуснах да ги пия.
направих отново упражненията от клипчетата /леко ги съкратих/
към 10:20ч. закуска риба /половинка от парче филе -останала от среднощната закуска/

27.01.11
10:57

Допълнение от вчера:
хранене през деня - така се случи, че не ми се ядеше нищо друго освен - шепа ядки /под ръка имах кашу/ и ягоди -около 5 -6 мутанта :)... изглежда вчера ми беше ден за разпускане /толкова скоро?/, казвам го заради среднощната ми закуска.
за вечеря- пилешки стек на скара, зелена салата, с краставици, малко китайско зеле, авокадо, репички, зелен лук, соев сос, зехтин. Въпреки, че пържолата беше миниатюрна :) пак ми се опря ... остана за среднощна закуска...
среднощна закуска - уф тоя глад за сладко ме убива, не ми се ядеше пържолата, и за да заситя глада за сладичко хапнах половин грейпфрут, и две - три лъжици извара - не помогна да спра да си представям прекрасната шоколадова глазура и сочните блатове на парчето торта, което ме зовеше от хладилника....ужас...щях да устоя - пих вода, вода..  и устоях до момента, в който мъжът ми не извади парчето торта да си хапне /гадина/ е хапнах и аз една тънка филийка от парчето и две -три лъжици кисело мляко :) - което затвърди мнението ми - че трябва да си хапвам от това, което ми се яде :) е с мярка ... просто за да се почуствам по- добре :)
....провал с опитите ми за сън....чудя се колко още мога без да спя? Трябва да си лягам по-рано, че това късно лягане ме превъзбужда и после ми е трудно да заспя...има и други фактори, които ми пречат да спя спокойно.... ех...ще мисля как да се справя.

Днес /27.01.2011/
пих хапчетата и отново тренировка на гладно.
Закуска - пилешка пържола, от сутринта съм много жадна... доста вода изпих - сигурно един литър /друг път ми е трудно за ден да изпия толкова/

28.01.11
15:28

Допълнение от вчера:
Обяд - пилешка пържола на скара и салата от краставици;

Следобедна закуска - шепа ядки - кашу;

Вечеря /зле/ -беше предвидено да изям една суши “дъга”, но нещо не ми хареса рибата, която бяха сложили вместо ролца от раци... хапнах само две парчета и цяла порция зелена салата с краставици, малко китайско зеле, авокадо, репички, зелен лук, соев сос, зехтин и царевица;

Среднощна закуска - поради липса на друго - две лъжици извара и две - три резенчета портокал;

Днес /28.01.2011/
пих хапчетата на гладно, но нямах време за тренировка.

Закуска - 3 белтъка и един жълтък, филийка пълнозърнест хляб с масло, луканка, няколко лъжици кисело мляко /3,6%/;

Обяд - пилешка пържола от бут с кожа на скара, зелена салата с краставици /без зехтин и сол - така ми е по-вкусна/

31.01.11
09:21

Днес ми е 1-ви ден с 1-во ниво от Jillian Michaels 30 Day Shred. От скоро имам дъмбели, но за упражненията, като за начало използвах само ръкохватките / 1бр. x 2,5кг./ да си призная бяха ми тежички, но се справих :) ...затрудних се леко на кардиото...усетих болка в корема.
Закуска - приготвила съм си пилешка пържола от бут и салата от краставици. Преди упражненията и закуската пих отново хапчетата.

Да добавя за събота и неделя - без упражнения, храненето - горе - долу :) нормално: закуските бяха - сандвичи от пълнозърнест хляб с кашкавал и луканка, в събота обяд - ягоди с ядки, вечеря - две пилешки шишчета/1x120 гр./ и зеленчуци на скара /чушки, тиквички, син домат, моркови, гъби и лук/позволих си да хапна и едно тънко парче торта :); неделя: обяд -суши; вечеря - кюфтета на скара, зелена салата.

01.02.11
22:09

Добавям за вчера:
Обяд- печено пилешко месо с гарнитура - царевица :)
Вечеря - риба- Балканска пъстърва на скара и зелена салата, десерт - шоколадов бонбон.
Среднощна закуска - не помня :) май не съм яла.

Днес /01.02.2011/
Ден втори - упражнения на гладно и хапчета, имам лека мускулна треска на раменете и прасците. Днес малко съм отпаднала.
Закуска - пилешка пържола;
Обяд - пилешко месце на скара, салата с домати и краставици;
Вечеря - риба- лаврак на скара около 500 гр. и зеленчуци на пара с масло/ моркови, царевица, грах/.

01.02.11
22:51

Браво, много качествена храна.
Давай все така!
ИИИИ! и нямаш среднощна закуска! Още едно браво и получаваш пчеличка!... пеперудка :)) или каквото ни слагаха в тетрадките като малки....

02.02.11
10:22

Благодаря, entwickler :) за оценката, следвам съветите ти и съм доволна от резултатите :)
...е сигурно си пропуснал един -два бонбона и парченца торта /от дневника ми/, но обещавам да се старая повече!

Днес /02.02.2011/
Ден 3-ти - упражнения на гладно и хапчета;
Закуска - филийка пълнозърнест хляб с масло и сирене, половин домат и половин пилешка пържола на скара :) натурален сок от портокал.

Имам напредък - вече съм 50 кг. :)

03.02.11
11:08

Добавям за вчера:
Обяд - пилешка пържола /не бях гладна/;
Следобедна закуска - малко парче риба /сигурно нямаше и 100 гр./, шепа зеленчуци на пара, малко бадеми и половин филия пълнозърнест хляб;
Вечеря - шишче със свинско месо на скара, две купички таратор с малко орехи;

Днес /03.02.2011/
Ден 4-ти - както обикновено хапчета и тренировка на гладно;
Закуска - филия с масло и сирене, половин домат, половин краставица, три парчета свинско месце /от шишчетата от снощи/

03.02.11
21:09

Рали, току що си направих една рецепта за преди лягане. Експериментирах и се оказа страхотно, много, много вкусно.
Продукти:
- Извара от суроватка, без мазнина - 250 грама
- Копър - на око
- магданоз - на око
- кисело мляко о.1% - 100-150 грама.
Нарязах магданоза и копъра и ги смесих с млякото и изварата. Пасирах много леко, за да наситня подправките и да се получи еднородна смес. Стана неочаквано добра комбинация. Почти нулево съдържание на мазнини и въглехидрати, а е с високо съдържание на протеин. :)
Съвсем спокойно може да си похапваш малко от това нощем или преди лягане, както ще направя и аз. :)

04.02.11
10:53

Добавям за вчера:
като цяло вчера доста ми се ядеше :) а и режима ми беше един разпокъсан... но си хапвам винаги, когато почуствам глад, може да не подбирам точните храни :) но това имам под ръка в моментите, в които чувствам глад.
обяд - свинско шишче на скара и салатка с домат и краставица;
следобедна закуска - банан...не устоях на миризмата /голямата ми дъщеря си похапваше банан в близост до мен :)/ и малко по- късно хапнах половин шиш с домат;
преди вечеря - голяма купа със зелена салата, краставици, домат, зехтин и малко сол... естествено като дойде време за вечеря пък не бях гладна :) и :
вечеря - половин пилешка пържола от бут на скара, което пък доведе до среднощна закуска:
среднощна закуска - цяла пилешка пържола от бут и половин купичка с таратор :) и устоях на бананите, шоколадовите бонбони и разните сладки изкушения ... с които ме дразнеха в къщи :)

Randy :) благодаря за рецептата, но я видях чак днес... ако довечера съм отново гладна ще си я направя :)

Днес /04.02.2011/
Ден 5-ти - хапчета и упражнения на гладно, преди тренировка се измерих и съм доволна;
Закуска - филия с масло и сирене, един домат, яйце, 70 гр. пилешка пържола на скара;

05.02.11
11:04

Добавям за вчера:
Обяд - като закуската без яйцето и пържолата беше цяла;
Вечеря - половин риба /не знам каква беше/ залята със сос от сметана, орехи и още нещо... зелена салата и се доредих само до две кръгчета суши :) но всичко това ми бе достатъчно;
Среднощна закуска - няма, пих няколко чаши с вода, защото бях много жадна :)

Днес /05.02.2011/
Ден 6-ти - хапчета и упражнения на гладно, много вода /две - три чаши :) е за мен си е много/;
Закуска - малка филия /хляб тип Добруджа, поради липса на друг/с масло, бучка сирене /колкото кибритена кутийка/, половин домат, яйце, около 50 гр. пилешка пържола на скара, малко краставица, не съм особено гладна, но съм жадна, ще пия още вода :) /и без това друг път почти не пия вода, време е да почна да пия нужното количество/;

06.02.11
10:41

Добавям за вчера:
Обяд - не бях гладна;
Вечеря - :) малко китайска храна - Пиле с бамбук и гъби, “Ми фен” със скариди, Китайска салата с кълнове, черни гъби, краставици и др.;
Среднощна закуска - няма;

Днес /06.02.2011/
Ден 7-ми - хапчета и упражнения на гладно - днес от сутринта ми се вие свят и причернява пред очите ... та малко трудно си правих упражненията :) но след закуската... нещата се оправиха :)
Закуска - филия хляб тип Добруджа отново поради липса на друг с масло и сирене, няколко парченца луканка, две яйца, айрян.

Мнението беше редактирано от rallito на 08.02.11 10:58.

07.02.11
11:26

Добавям за вчера:
Обяд - остатъци от китайската храна от вечерята вчера;
Следобедна закуска- ха, два сандвича - хамбургер и чийзбургер.... малко по късно две бисквитки с шоколадови топчета :)
Вечеря - е да си дойдем на думата :) пилешко шишче и зеленчуци на скара, дори не успях всичко да изям от зеленчуците :)
Среднощна закуска - няма;

Днес /07.02.2011/
Ден 8-ми - хапчета и упражнения на гладно, сънена но след упражненията съм изпълнена с енергия :)
Закуска - купих си някакъв нов модел сплескан пълнозърнест хляб - та 2 филийки от него с масло, бучка сирене, половин краставица и няколко парчета луканка.

Мнението беше редактирано от rallito на 08.02.11 10:59.

08.02.11
11:04

Добавям за вчера:
Обяд - не съм обядвала, не бях гладна;
Следобедна закуска - блокче с карамелизирани ядки;
Вечеря - риба /със сос от сметана, горчица, орехи/, 4 тигрови скариди на скара и малко зеленчуци на пара /царевица, грах и моркови/;
Среднощна закуска - шепа шам фъстък;

Днес /08.02.2011/
Ден 9-ти - хапчета и упражнения на гладно, чувствам се идеално :) изпълнена с енергия и всеки ден по-здрава и по-силна :):):)
Закуска - нямах много време за закусване - 3 белтъка, 1 жълтък, две филийки от пълнозърнестия сплескан хляб :) с масло, чаша айрян и няколко праченца луканка;

Мнението беше редактирано от rallito на 08.02.11 11:05.

09.02.11
14:39

Добавям за вчера:
- Вечеря - лаврак на скара и задушени зеленчуци на пара;
- Среднощна закуска - половин филе от пангасиус на скара;

Днес /09.02.2011/
Последен ден 10-ти от първо ниво на Jillian Michaels 30 Day Shred - упражнения и хапчета на гладно;
Закуска - половин филе пангасиус на скара и една краставица;

10.02.11
13:35

Добавям за вчера:
- Обяд - 3 белтъка и 2 жълтъка, две филийки пълнозърнест хляб с масло няколко парчета луканка и краставица ;
- Вечеря - няма; малко солети :)
- Среднощна закуска - половин филе от пангасиус и краставица;

Днес /10.02.2011/
станах много късно - 10:30ч. малко съм уморена. Първи ден от второ ниво на Jillian Michaels 30 Day Shred - упражнения и хапчета на гладно;
Малко са ми сложни новите упражнения, и ги посъкратих с по две повторения всяко... и без това по никое време тренирах и бях зверски гладна... утре ще съм по-стриктна... май някое от упражненията не изпълних правилно и сега ме боли гръбнака :)

Обедо- закуска :) 3 белтъка 2 жълтъка, две филийки пълнозърнест хляб с масло няколко парчета луканка и морков;

11.02.11
09:34

Добавям за вчера:
- Вечеря - половин свинско каре на скара и зелена салата с краставици, домати, зелена чушка, царевица и малко зехтин;
- Среднощна закуска - събудих се гладна и хапнах едно сварено яйце, две- три парченца луканка и няколко резенчета краставица и домат;

Днес /11.02.2011/
станах рано около 7:00ч. тренирах - ден 2-ри от 2-ро ниво, забравих да пия хапчетата преди тренировка, но сега със закуската ще ги пия;
Закуска - пилешко бутче на скара; едно малко доматче, зелена чушка, парче сирене, яйце, две филии пълнозърнест хляб намазани с масло...:) прекалила съм, едва ли ще изям всичко, после ще допълня :)

...така справих се с цялата закуска, остана ми само жълтъка и малко сирене;
Обяд - пилешка супа с повечко месце :) и филия пълнозърнест хляб, принципно не обичам супа, защото не се засищам с нея, но нека има разнообразие :);
Тъй като си останах гладна след обяда :) имах и следобедна закуска - пилешко бутче на скара, парче сирене, филия пънозърнест хляб с масло, яйце и домат.
По - късно ми се дояде сладко - една пуричка с шоколад :) след около час пак си хапнах една...
Вечеря - приготвила съм си отново порция пилешка супа и след това :) ммм суши.

Мнението беше редактирано от rallito на 11.02.11 19:55.

13.02.11
00:06

Днес /12.02.2011/
станах около 8:30ч. Ден 3-ти от 2-ро ниво - тренировка и хапчета :)
Закуска - три парчета суши;
Обяд - свинска пържола на скара, кюфте, три-четири лъжици ориз, парче домашна питка :) зелена салата с домати, парче торта /нямаше как :) но пък за моя изненада не успях да изям и половината :)/;
Вечеря - свинска пържола на скара, три лъжици ориз, домат; малко от питката;
Среднощна закуска - шепа шам фъстък.

13.02.11
00:51

Яденето ти е доста добро. Парченце торта от време на време няма да те убие ;)

13.02.11
12:19

Днес /13.02.2011/
станах около 9:00ч. Ден 4-ти от 2-ро ниво - тренировка и хапчета на гладно;
Закуска - две филии пълнозърнест хляб с масло и луканка, яйце, зелена чушка и домат;
Обяд - пилешка супа с филия пълнозърнест хляб;
Следобедна закуска - свинска пържола на скара, домат и парче щрудел;
Вечеря -...все още не съм гладна

Мнението беше редактирано от rallito на 13.02.11 21:22.

13.02.11
21:30

Мммм, снимката с порцията за закуска, изглежда страхотно :) :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1