Въпрос относно дните

ST

28.07.10
00:51

Здравейте, с програма 3 дни в седмицата съм.
1 ден - гръб, трицепс
2 ден - гърди, бицепс
3 ден - крака, рамо, корем
Правя различни упражнения, просто натоварвам групата мускули, която правя. Не знам дали е правилно така или да правя едни и същи упражнения всеки път трябва.Второто, което се случва е понякога да направя примерно Понеделник, Петък и да нямам време за 3-тия ден, тогава го правя в следващата седмица и така става малко разбъркано, но пак си правя всичко. Искам да ми кажете, ако греша някъде. Не искам да тренирам напразно, затова пускам темата да разбера. След това я трийте. Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от Stoynoff на 28.07.10 00:53.

28.07.10
00:56

Незнам какви упражнениа правиш но е хубаво да почваш а базови многоставни и после може да заваршиш с някое изолирано.

ST

28.07.10
22:22

казано от vatman на 28.07.10, 00:56:

Незнам какви упражнениа правиш но е хубаво да почваш а базови многоставни и после може да заваршиш с някое изолирано.

Ми примерно трицепс. Започвам с дъмбел зад глава, след това правя френски и завършвам с разгъвания на горен скрипец.
За гърди започвам с лежанка, след това флайс или пек дек и завършвам с един друг уред за гърди, на който не му знам името. Гледам да напрегна целия мускул просто.
За гръб правя Придърпване на вертикален и долен скрипец, след което завършвам със стандартни набираня. Правя и повдигане на рамене с щанга за трапец. Не знам дали едно упражнение стига.
За бицепс правя сгъвания с щанга, чуково сгъване и завършвам със сгъване на скрипец.
За рамене правя повдигане на ръце встрани и напред.
Корем и крака няма да обяснявам.

Значи пих Л карнитин и Аминокиселини BCAA, свалих няколко килограма и се поизчистих. Имам маса, но искам да се стегна и да направя ръце, гърди и гръб най-вече. Висок съм 1.80 и тежа 79 килограма. Ако някой ми даде подходяща програма за мен, или ми обясни къде греша, ще съм много благодарен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1