31.07.10
11:47
Здравейте, искам да попитам как точно се приема нитрикса, преди тренировка или всеки път нагладно по 3 таблетки? Също това само за 1та седмица ли се прави тази методика или се прави постояно??
Също искам да попитам добре ли ще се комбинира с Optimum nutrition cla 90 softgels ( silabg.com/bg/203-OPTIMUM-NUTRITION-CLA-90-softgels.html ) или има по - добра комбинация с него за сваляне на тегло?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.08.10 05:49.
казано от STR8__ на 31.07.10, 11:47:
Здравейте, искам да попитам как точно се приема нитрикса, преди тренировка или всеки път нагладно по 3 таблетки? Също това само за 1та седмица ли се прави тази методика или се прави постояно??
Също искам да попитам добре ли ще се комбинира с Optimum nutrition cla 90 softgels ( silabg.com/bg/203-OPTIMUM-NUTRITION-CLA-90-softgels.html ) или има по - добра комбинация с него за сваляне на тегло?
Nitrix не го комбинирай с мастни киселини, за какво ти е... Вземи си протеин, креатинови матрици, азотни буустъри. Какво взимаш това КЛА. Приема на Нитрикс е точно такъв, до последната таблетка.
02.08.10
09:09
И знай, че ако нямаш поне две малки или една голяма, поне, не започвай изобщо приема на продукта.
Нитрикс започва да се усеща на края на втората седмица, така че задължително ти трябва голяма опаковка. Друг е въпроса дали при чистене въобще ти трябва азотен продукт. За сваляне най-добре действат термогенните бърнари+л-карнитин+бцаа...
благодаря ви момчета и съжелявам че чак сега пиша бях малко почивка ...да чувал съм и съм чел че найстина след 2 седмица се чувства и имам голяма опаковка трябва да стигне за 4 седмици.Вече 4 ден го пия и искам да кажа че не мога да говоря за сега за някакъв резултат много хора са недоволни от него но има и такива които са доволни и принципно тези които са доволни са ми казвали как да го пия и нямало да съжалявам
Все пак благодаря ви за отговорите!!!!
11.12.10
20:44
на 15 съм и искам да попитам, дали мога да го приемамл.Защото един приятел на 16 го зима от доста време и каза, че няма проблеми
11.12.10
22:18
Мислех също да си взема aakg.Ако може да ми кажете освен с протеин с какво друго да го комбинирам
07.01.11
21:06
Искам някой да ми обясни как мога да комбинирам Cellmass,No-explode,Nitrix и Muscle Juice… В тренировачни и нетренировачни дни... :)