BSN Nitrix, въпрос за приемане и неговото комбиниране?

31.07.10
11:47

Здравейте, искам да попитам как точно се приема  нитрикса, преди тренировка или всеки път нагладно по 3 таблетки? Също това само за 1та седмица ли се прави тази методика  или се прави постояно??
Също искам да попитам  добре ли ще се комбинира с Optimum nutrition cla 90 softgels ( silabg.com/bg/203-OPTIMUM-NUTRITION-CLA-90-softgels.html ) или има по - добра комбинация с него за сваляне на тегло?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.08.10 05:49.

31.07.10
18:50

казано от STR8__ на 31.07.10, 11:47:

Здравейте, искам да попитам как точно се приема  нитрикса, преди тренировка или всеки път нагладно по 3 таблетки? Също това само за 1та седмица ли се прави тази методика  или се прави постояно??
Също искам да попитам  добре ли ще се комбинира с Optimum nutrition cla 90 softgels ( silabg.com/bg/203-OPTIMUM-NUTRITION-CLA-90-softgels.html ) или има по - добра комбинация с него за сваляне на тегло?

Nitrix не го комбинирай с мастни киселини, за какво ти е... Вземи си протеин, креатинови матрици, азотни буустъри. Какво взимаш това КЛА. Приема на Нитрикс е точно такъв, до последната таблетка.

02.08.10
09:09

И знай, че ако нямаш поне две малки или една голяма, поне, не започвай изобщо приема на продукта.

02.08.10
09:33

Нитрикс започва да се усеща на края на втората седмица, така че задължително ти трябва голяма опаковка. Друг е въпроса дали при чистене въобще ти трябва азотен продукт. За сваляне най-добре действат термогенните бърнари+л-карнитин+бцаа...

06.08.10
07:53

благодаря ви момчета и съжелявам че чак сега пиша бях малко почивка ...да чувал съм и съм чел че найстина след 2 седмица се чувства и имам голяма опаковка трябва да стигне за 4 седмици.Вече 4 ден го пия и искам да кажа че не мога да говоря за сега за някакъв резултат много хора са недоволни от него но има и такива които са доволни и принципно тези които са доволни са ми казвали как да го пия и нямало да съжалявам
Все пак благодаря ви за отговорите!!!!

11.12.10
20:44

на 15 съм и искам да попитам, дали мога да го приемамл.Защото един приятел на 16 го зима от доста време и каза, че няма проблеми

11.12.10
22:07

Прескочи ;)

11.12.10
22:18

Мислех също да си взема aakg.Ако може да ми кажете освен с протеин с какво друго да го комбинирам

07.01.11
21:06

Искам някой да ми обясни как мога да комбинирам Cellmass,No-explode,Nitrix и Muscle Juice… В тренировачни и нетренировачни дни... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1