31.07.10
14:34
На лежанка правя само 1 упражнение за гърди -класическото си.., защото само с това разполагаме. Та ме интересува колко серии да права ? Целта ми е ММ. Примерно 7-8 серии добре ли е или.. ??
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 14:37.
Според мен са много.4-5 серии стигат.Прави лицеви опори,кофички,ако намериш дъмбели,прави лег с дъмбели и флайс :).
Мнението беше редактирано от D3Co на 31.07.10 14:48.
31.07.10
14:56
По принцип тренирам само на лостове. Само ме интересуваше това. Ами аз ако имам сила да права още серии да правя ли ??
31.07.10
15:46
Ааа и да Ви питам ММ се прави, когато се тренира с повече килограми нали ? Независимо,че примерно може да смакна малко от повторенията.. ?
3 пъти в седмица прави лежанка в непоследователни дни, по 4 серии с максимална тежест за 6 повторения. Това ти стига.
Мнението беше редактирано от El padre на 31.07.10 16:26.
За мен не е вярно,че маса-повече кг-по малко повторения , и релеф-по-малко кг-повече повторения...Намирам го за глупост.Тренира са за напомпване,а тежестта е “умерено тежка” .За да изградиш мускул не ти трябват тонове,трябва ти интензивна трен. с правилно изпълнени упражнения,които да носят огромно напомпване.(Това е що се отнася до трен.)
Разликата м/у трен. за маса и трен. за релеф,за мен е в кардиото.
31.07.10
19:55
казано от Николаи на 31.07.10, 18:20:
За мен не е вярно,че маса-повече кг-по малко повторения , и релеф-по-малко кг-повече повторения...Намирам го за глупост.Тренира са за напомпване,а тежестта е “умерено тежка” .За да изградиш мускул не ти трябват тонове,трябва ти интензивна трен. с правилно изпълнени упражнения,които да носят огромно напомпване.(Това е що се отнася до трен.)
Разликата м/у трен. за маса и трен. за релеф,за мен е в кардиото.
Малко хора го осъзнават.
В доста теми е обсъждано, но все още голям % от хората не го осъзнават, че няма тренировка за качване и сваляне на мускулна маса, всичко е в правилното ядене - осъзнайте го , тренировките само стимулират мускула да расте. Дори и да се счупите от тренирвки няма ли качественно ядене по-добре не тренирайте.
Другото е генетика, имам познат коийто е толкова несериозен със залата и храненето, но си качва чисто и не му дреме :) казвам му ако удари една диета с редовни тренировки ще потръгне още по-бързо ама корава глава не слуша :)
06.08.10
11:58
Седем серии с тежест с която можеш да направиш в първата серия 10 повторения до отказ, в следващите шест серии със същата тежест до отказ.
казано от achkos на 31.07.10, 14:34:
На лежанка правя само 1 упражнение за гърди -класическото си.., защото само с това разполагаме. Та ме интересува колко серии да права ? Целта ми е ММ. Примерно 7-8 серии добре ли е или.. ??
Мисля, че и 5 работни серии са достатъчни.
казано от achkos на 31.07.10, 15:46:
Ааа и да Ви питам ММ се прави, когато се тренира с повече килограми нали ? Независимо,че примерно може да смакна малко от повторенията.. ?
Сила се прави с големи килограми и малко повторения. Мускулна хипертрофия можеш да си докараш по различни начини, съчетани с правилното хранене.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.08.10 09:36.
26.08.10
18:38
ечи то един нацепен бро прави 10 серии на лежанката и после още 3-4 упражнения ... всичко е до генетика ако можеш прави и 10 серии и 15…
26.08.10
19:11
предложи нещо рони ...