25.07.10
09:52
Здравейте! Обръщам се към вашия форум, зада получа малко информация от по-опитните. Целта ми това лято е да постигна повече релеф от колкото маса, тъй като масата си я имам, но искам да оформя ако ме разбирате. В залата тренирам вече 2 години като постоянно правя колкото мога по сериозни тренировки и много рядко изтървам тренировачен ден, но пак не съм доволен от резултата. Казаха ми, че от лостовете се прави повече релеф и реших да пробвам и вече 1 седмица ходя на лостове, а резултат не забелязвам. Мисълта ми е ако може някой да ми каже как да се храня и как да комбинирам упражненията - само лостове, само зала или и двете някак си комбинирано. Изчел съм много статии за храненето, но все още не мога да си направя режим, в който да съм сигорен, че ще има резултат.
Благодаря на всеки, който ми обарне внимание предварително! :)
Ако имаш ММ, изчисти мазнините и ще имаш и релеф.Хранителния режим е много важен.Мини на нвд, ето статия макар и най-обща съдържа важна информация http://www.bb-team.org/articles/907/#axzz0uilhZBUv .1 седмица нищо не е, щом имаш стаж 2 години би трябвало да го знаеш това.
25.07.10
19:17
казано от flexman_adlct на 25.07.10, 18:50:
Ако имаш ММ, изчисти мазнините и ще имаш и релеф.Хранителния режим е много важен.Мини на нвд, ето статия макар и най-обща съдържа важна информация http://www.bb-team.org/articles/907/#axzz0uilhZBUv .1 седмица нищо не е, щом имаш стаж 2 години би трябвало да го знаеш това.
Да определено го знам това, че се напредва бавно може би бях залъган, че ще стане бързо... А относно другото мазнини ли означава това ММ ?
Мнението беше редактирано от FatalError на 25.07.10 19:17.
26.07.10
08:36
Ясно. А примерно НВД мога ли да използвам, което да си пооправя спрямо мен и най-важното какви тренировки трябва да се правят ?
За 2 години стаж трябва да ги знаеш тези работи определено.Ти поне упражненията и уредите знаеш ли?Добре както и да е, започни с тридневен сплит.
Понеделник:гърди,бицепс и кардио
Вторник:гръб, трицепс и кардио
Петък.Крака,рамо и кардио
За да стопиш ти трябва след всяка тренировка кардио и много добър хранителен режим.Избери си упражнения от сайта.Всичко си пише дали са за начинаещи или по напреднали, на кое място се поставят в тренировката и всичко.Не се хвърлай на тежкото да не се контузиш.Резултати ще има след време.
BTW, относно диетата.Махай хляба и тестените продукти и наблягай на плодове и зеленчуци.Също мазните храни ги махни и тях.
Тва е от мен
Мнението беше редактирано от Нежния на 26.07.10 20:38.
31.07.10
23:05
казано от martinski на 26.07.10, 20:23:
За 2 години стаж трябва да ги знаеш тези работи определено.Ти поне упражненията и уредите знаеш ли?Добре както и да е, започни с тридневен сплит.
Понеделник:гърди,бицепс и кардио
Вторник:гръб, трицепс и кардио
Петък.Крака,рамо и кардиоЗа да стопиш ти трябва след всяка тренировка кардио и много добър хранителен режим.Избери си упражнения от сайта.Всичко си пише дали са за начинаещи или по напреднали, на кое място се поставят в тренировката и всичко.Не се хвърлай на тежкото да не се контузиш.Резултати ще има след време.
BTW, относно диетата.Махай хляба и тестените продукти и наблягай на плодове и зеленчуци.Също мазните храни ги махни и тях.
Тва е от мен
Знам ги упражненията просто до сега не знам къде ми е бил акъла и не съм чел относно хранителния режим, а съм карал на тежките тренировки... Ефект има, но може би щеше да е по-голям ако бях се постарал с режима :( А относно кардиото, мога ли да го правя повече пъти през седмицата, защото искам да съм по-добре подготвен от страна на издражливостта. :)
01.08.10
09:34
казано от Rikoo на 31.07.10, 23:46:
Aбсолютно, освен в тренировъчните дни, 1-2 пъти и в почивните .
Добре мерси ! А за НВД мога ли да намеря примерно меню ?