Програма Мнение

03.08.10
08:35

Вече ми писна програмата за цяло тяло и реших да започна някакъв сплит.Направих си този
Корем:
V-преса
Извивания (туистове) с Т-лост
Извивки с дъмбел встрани
Коремни преси
Повдигане на краката

Бедра:
Бедрено сгъване
Клякане с щанга
Напади със собствено тегло и с дъмбели

Бицепс:
Бицепсово сгъване с дъмбели
Бицепсово сгъване с щанга
Концентрирано сгъване

Гръб и трапец:
Гребане с дъмбел
Придърпване на вертикален скрипец зад врат
Трапецовидно повдигане на рамене с лост

Гърди:
Изтласкване на щанга от лег
Пек-дек
Флайс
Пулоувър с щанга или с дъмбел
Предмишница:
Сгъване за предмишници с щанга/дъмбел

Рамене:
Извивания (туистове) с Т-лост
Повдигане на ръцете напред
Повдигане на щанга до брадата, Вертолет
Раменни преси с щанга
Хибридни Арнолд преси

Трицепс:
Едностранно трицепсово разгъване с дъмбел зад глава
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват
Френска преса, Френско разгъване

Всичко мисля да го правя по системата 3x15,13,10
Ако може да изкажете мнение как да комбинирам различните групи и някакви препоръки ще бъда благодарен :)

03.08.10
09:18

Имаш пет упражнения за корем, а само три за гръб. Ако коремът ти е по-голям от гърба, ще пренапишеш учебниците по анатомия. Раменете и те ли са по-големи от гърдите?

Кажи първо колко време ти е стажа, височина, килограми, какви са ти целите свързани с тренирановките, за да можем да дадем по-адекватен отговор на въпроса ти.

03.08.10
09:40

Стаж месец,185/83 кг,целите са да се изчистя...че е яко мазно и някав релеф да има.По въпроса с раменете,доктора(имам няква смесена гинекомастия и гърдите не са ми приоритет :D) каза ,че трябва да кача повече в раменете за да се разширя или нещо такова O.o.До сега правих кръгови на цялото тяло през ден.За корема не е проблем да ги намаля.

03.08.10
10:51

И гърба трябва да разшириш.Горен скрипец, Долен скрипец, Гребане с дъмбел., Гребане с Т-щанга може също.

DE

03.08.10
14:10

Програмата не е за теб.Продължавай с кръговата ;) 2 упржанения за Гръб,Гърди и Крака и по 1 упражнение за Рамене,Трицепс,Бицепс,Корем

04.08.10
08:11

Някой др.?

04.08.10
11:12

Тия неща които си написал в една тренировка ли са или всичко си е отделен ден ?

04.08.10
12:14

Отделни дни,въпроса е как да ги съчетая

05.08.10
14:12

up
Някой друг?

05.08.10
15:20

Още е рано да зарязваш кръговата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1