Кофеин, аспирин и витамин C

03.08.10
13:45

Та значи отново целта е сваляне, дотук за един месец съм назад 4кг. и половина почти, искам да продължа, но може би поради НВД-то нямам и много сила и издръжливост. Занимавам се с бокс, три пъти седмично, вечер. Преди съм комбинирал кофеин аспирин и ефедрин, но сега с ефедрин не ми се занимава, а витамин Ц мисля да вкарам просто ей така за имунната система, имайки предвид, че по време на диета е по-слаба. Та се чудих тали комбото с витамина е добро, а също и някой ако допълни с някой допълнителен продукт - ще съм благодарен. Между другото не знам дали темата е за тука, понеже питането ми не е свързано точно с т.нар. добавки, но бърнър мисля да вкарам поне след месец-месец и половина, като наближа към т.нар. застой. Мерси предварително и не се притеснявайте да давате акъл :D

03.08.10
14:30

Добави йохимбин:))

03.08.10
14:32

И махни аспирина :)

АН

03.08.10
18:45

казано от emzo на 03.08.10, 14:32:

И махни аспирина :)

И пий много вода. Виждал съм такива, дето си мислят, че свалят по-бързо като са обезводнени.

Мнението беше редактирано от Анонимен на 03.08.10 18:46.

03.08.10
18:45

Абе с 2 думи прави като мен :D.Сутрин на гладно е кафе трепач и фуркаш на терена да скачаш/тичаш

04.08.10
09:39

Е аспирина защо да хо махам? Наистина вреди на стомаха, но иначе е ок. А с това йохимбе винаги ми е било Х дали наистина помага. Прочетох в блога на Белчо, че не топяло на корема, а на мен там ми е проблема.

04.08.10
09:49

Той може да пише квото си иска, въпроса е кой му вярва на него.

Защото е доказано, че аспирина няма място в комбинацията - ако те интресува търси из бб.ком

Кофеин, синефрин, йохимбин, може и АЛКАР и став супер комбо ;)

04.08.10
09:50

Ти ако вярваш ,че има продукти който топят в точно определена зона....

04.08.10
19:25

казано от Helper55 на 04.08.10, 09:50:

Ти ако вярваш ,че има продукти който топят в точно определена зона....

Не бе не вярвам, но просто човекът беше изложил своето виждане на нещата, а аз не съм тесен специалист... А някаква дпзировка на горепосчените кофеин и витамин Ц плюс ацетил л-карнитин (евентуално йохимбето, въпреки че него мисля за малко по-нататък) да предложите? Кардиото ми е само бокса по принцип, три пъти седмично. Не остава време за бягане :(

04.08.10
19:35

Еми ....

200мг кофеин
500-1000мг вит.Ц
АЛКАР се пие поне по 4грама дневно, препоръчително  е и АЛА с него
йохимбето на примафорс - 1-2 капсули
синефрина - 20-30мг, не помня колко беше капсулата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1